Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    02. Rujan 2020. 08:53

Vita26 i Sanja* hvala vam!😃🥰😘😘
    Slatke_brige cestitam💙zelim ti sto brzi oporavak!🍀

🌈💙👣🙏

• SmileA
    02. Rujan 2020. 08:53

Unakit

Gonal

Cure moje, meni se valjda ukljestio zivac u desnoj preponi il kuku. Placemmmm od bolova. Nemogu hodat uopce. Nekako sam se dovukla do dnevme, skuhala kavu i suza suzu stize. Stavila sam hladni oblog al nista ne pomaze. Ima tko kakav savjet?
    Slatke brihe vestitle na sinu, zelim ti brzi oporavak. Stvarno si se napatila jako. Pusu i zagljaje saljem.
    Gonal meni se to desilo ali od lezanja na boku. Masaza pomaze, doduse ja sam u bolnici pa mi dolazi kinezist. Za akutnu bol ovdje su mi dali 1g paracetamola.

Unakit pa gdje si ti draga? Nisi se bas dugo javila, mi se vec zabrinule..kako si?❤️

🌈💙👣🙏

• Baby.nb.3
    02. Rujan 2020. 09:01

Dobro jutro!
    Nismo se baš dugo javili, ali nastojim vas redovito pratiti. 
    Prošli smo kritičnu fazu, na zadnjem pregledu prije tjedan dana je otklonjena sumnja na zastoj u rastu, beba ima oko 2100gr i super napreduje, svi protoci i posteljica su u redu!
    Nove bebe, dobrodošle i donijele puno radosti svojim roditeljima i bližnjima!
    Mame čuvajte se, pogotovo vi na mirovanju 😘
    Ja opremila starijeg za vrtić, još mi fali nekoliko stvari, i počinjem spremati stvari za bebu, moram također još u kupovinu i za sebe i za bebu. Hvala svima na popisima, bit će od pomoći ☺️
    Za prvog nismo imali ništa ludo, sve se lako kupi u hodu, a najviše mi je pomogla marama, nisam imala nikakve nosiljke, ležaljke, pomagala,.. Beba treba mamu i naviknite se pružiti svojoj bebi sebe, ne aparate 😉
    Danas je pun mjesec, sad će krenuti bebiceee 😍😍

💔💔💔 3 missed ab
    💙 prva mrva
    💙 šašavko
    💔💔 2 missed ab
    💙 Hrabri Palčić

02. Rujan 2020. 09:03

Slatke brige cestitam vam na rodenju malog Leona. Zelim vam puno srece, zdravlja i svega lijepoga. Zao mi je sto si se tako namucila, sad pomalo dodi k sevi i uzivajte :*
    Dinosaurus jupiiii!!! :)
    Zivac pokusaj se istegnut malo ako mozes, topli oblog i nek te netko malo izmasira (meni obicno pomogne i dobro istezanje samo - boli ko vrag al kasnije mi bude bolje)

Brzinski preletim svaki dan, zemske moje, vidim da vas muce svakojake boljke... Nadam se da ce ih biti sto manje, i da nam uskoro stize jos strudlica :) drzite se. 
    Isabela drago mi je da se drzite, dan po dan :) 
    Ostale curke na mirovanju zelim vam svima sto manje briga i tegoba i da sve bude najbolje moguce :) 

Ak se dobro sjecam netko je bio pitao za to dal ce nam falit trudnoca (pocela sam tipkat i zaspaala neku vecer xD) - ne, ali nisam mjerilo jer je moja bila sou program od pocetka... I iako sad jako pazim, jedva cekam da mi dozvole vjezbanje i tako to, jer sam totalno atrofirala i bas sve osjecam...
    Robica i stvari su svima predivne :) - ja bi u soping, moram priznat da je evo 2 tjedna od rodenja i dalje zabavno oblacit tu malu robicu i gledat kak je to sve malo i slatko (o pranju i peglanju necemo xD)
    Tejic da Mimi i ja smo malo pozurile, al samo ti pomalo! Bebili ce kad bude spreman 😍 i kad cete najmanje ocekivat (tak je meni bilo) 🤗

Muz i porod - moj se otiso obrijat, pa je malo zakasnio... XD drzite se zene moje
    😘Svima

Hip_Hopsica
    02. Rujan 2020. 09:07

Gonal

Cure moje, meni se valjda ukljestio zivac u desnoj preponi il kuku. Placemmmm od bolova. Nemogu hodat uopce. Nekako sam se dovukla do dnevme, skuhala kavu i suza suzu stize. Stavila sam hladni oblog al nista ne pomaze. Ima tko kakav savjet?
    Slatke brihe vestitle na sinu, zelim ti brzi oporavak. Stvarno si se napatila jako. Pusu i zagljaje saljem.

Ja sam svaku trudnoću imala uklještenje živca na desnoj strani... nema baš puno pomoći. Nešto ti se pomalo i nadam se da će ti se čim prije odkliještiti...
    Ja sam bila i po doktorima i kod fizijatra  i nitko ti ništa ne može pomoći. Lijek je mirovanje, pij slobodno lupicete i normabel za opuštanje mišića da se taj živac odklješti... ja sam znala plakati doma jer se nisam mogla pomaknuti... odem do wc pola satq šepajući i onda si ne mogu više niti gaće obući a kamoli se dignuti sa školjke... muž mi je tada bio i tata i mama starijem dijetetu,  medicinska sestra i psiholog... koma. Meni je to svaki put trajalo 3 tjedna. Nadam se da će tebi brže proći...

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Hip_Hopsica
    02. Rujan 2020. 09:10

slatke_brige

Bilo je grozno…. Užas…. jako dugo je trajalo, otpra 8-9 a ne spušta se 😳😳😳 carski je bil i naplakala sam se za 2 života. Ovak smo dobro ❤️❤️❤️❤️ dtigao je Leon 1.9.2020

Čestitam na bebici... i svaka čast da si to izdržala.  Baš mi je žao što si tako namučila.  Al sad će svaki dan biti malo bolje... nadam se da više neće biti komplikacija... drži se. 

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• Gonal
    02. Rujan 2020. 09:30

Zvala sam dr, rekla je da mirujem i odmaram i da slobodno popijem ketonal a ako pocme jos jace bolit da dodem. Mislim se kud ces jace od ovog. Do wc doc je znanstvena fantastika i vratit se. Muz je otisao na posao odradit do 11 pa ce kuci me tetosit jer ne mogu bit sama.

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

mc_mouse
    02. Rujan 2020. 09:35

Dinosaurus joj drzim vam fige da idete domaaaa
    Koliko je to onda dana provedenih u bolnici?? 
    S tobom se nekako poistovjećujem jer smo u sličnim dramama 🤣

Makarska
    02. Rujan 2020. 09:36

Gonal

Ma jojjj nemam niti jednog lekadola u kuci do ujutro dok mi netko me donese. Popila sam normabel al nista to ne pomaze, mislec da ce malo popustit misici.

Voltaren cepice ,meni dali na ginekologiji i proslo brzo(imas kupiti u ljekarnama) ,a ja inace imam puno problema sa kraljeznicom 

• mini_mouse26
    02. Rujan 2020. 09:39

slatke_brige

Bilo je grozno…. Užas…. jako dugo je trajalo, otpra 8-9 a ne spušta se 😳😳😳 carski je bil i naplakala sam se za 2 života. Ovak smo dobro ❤️❤️❤️❤️ dtigao je Leon 1.9.2020

Cestitam slatke brige!! Zao mi je sto ste se napatili, ali drago mi je da ti je stigao tvoj bebac 😊😊 zelim vam brz oporavak i puno srece i zdravlja. 🍾🥳❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.