Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matea02
    02. Rujan 2020. 05:31

slatke_brige

Bilo je grozno…. Užas…. jako dugo je trajalo, otpra 8-9 a ne spušta se 😳😳😳 carski je bil i naplakala sam se za 2 života. Ovak smo dobro ❤️❤️❤️❤️ dtigao je Leon 1.9.2020

Čestitam! Drži se i odmori 💙 svu sreću vam želim 

Matea02
    02. Rujan 2020. 05:43

Gonal

Cure moje, meni se valjda ukljestio zivac u desnoj preponi il kuku. Placemmmm od bolova. Nemogu hodat uopce. Nekako sam se dovukla do dnevme, skuhala kavu i suza suzu stize. Stavila sam hladni oblog al nista ne pomaze. Ima tko kakav savjet?
    Slatke brihe vestitle na sinu, zelim ti brzi oporavak. Stvarno si se napatila jako. Pusu i zagljaje saljem.

Probaj si stavit rade topli oblog nekakav, i jastučić među bedre kad legled, izmasirat nezz šta drugo istegnuti možda kolko god da boli predurat polako

Happymom
    02. Rujan 2020. 05:46

Slatke brige cestitan na malenon dječaku i sve mu najlipse u životu zelin 
    Nadan se da ces uz njega sfa prije zaboravit i porođajne muke 🤞 😃 

• ela32
    02. Rujan 2020. 06:39

Slatke brige cestitam na malenom Leonu! Njemu zelim puno srece i zdravlja, a tebi da se brzo oporavis od svega ovoga. Zao mi je sto si se napatila, ali kad vidis svog prince odma se lakse sve podnosi jer znas di si donjela na svijet sebi najvaznije bice u zivotu!

Leia91
    02. Rujan 2020. 06:53

Slatke brige čestitam od srca! 💙💙 Svaka muka je vrijedna tog malenog čuda pored tebe. Želim ti brz oporavak i da uživaš u danima koji slijede i zaboraviš na ovu muku uz svog Leona 😘😘

plavo_nebo
    02. Rujan 2020. 06:58

Leon dobrodošao 🥳

mc_mouse
    02. Rujan 2020. 07:16

Slatke brige zao mi je sto su te napatili 🙁 
    Tebi i Leonu želim brz oporavak 😘

Demetria
    02. Rujan 2020. 07:27

Dragoj mami Slatke_brige i tati i njihovom novom članu obitelji šaljem iskrene čestitke. Neka Vam život bude ispunjen najljepšim trenutcima, a ovi teški neka se što prije zaborave....
    Žao mi je što si se izmučila, nadam se da i druge cure koje čekaju a prenijele su neće se puno mučiti... najgore mi je to da vam daju drip da se mučite i onda završite na hitnom carskom...ne znam zašto toliko muče rodilje?

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    02. Rujan 2020. 07:31

Staviti ću listu opet navečer za slučaj da još koja bebica poželi upoznati svoju mamicu....
    Naše terminske bebice su se uspavale, a evo i one koje bi nam trebale stići ovaj tjedan...nitko još nije došao na termin...ili urane ili kasne bebe skroz nešto ludo 
    Slonić 24.8.Curica💜 Petrova
    Skakavac 27.8.🌞ST
    Mabel 28.8.Curica💜
    Celaena 28.8.Dečko💙Merkur
    LUX 30.8.Curica💜
    Hannica 04.9.Curica💜
    Tejić 05.9.Dečko💙VŽ
    Mara1992 05.9.Dečko💙SB

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    02. Rujan 2020. 07:35

Slatke brige cestitam, dobrosao lavicu 🤗
    Najbitnije je da je proslo i sad ste skupa! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.