Bilo je grozno…. Užas…. jako dugo je trajalo, otpra 8-9 a ne spušta se 😳😳😳 carski je bil i naplakala sam se za 2 života. Ovak smo dobro ❤️❤️❤️❤️ dtigao je Leon 1.9.2020
Slatke_brige ajmeee jadna ne mogu si ni zamisliti koja je to muka i bolovi 😔😔. ALIIII najbitnije je da je sada sve okej i da ti je na svijet stiglo tvoje malo sunce stoga ti CESTITAAAM od srca i zelim ti brzi oporavak a malenom Leonu nek je sretno i veselo djetinjstvo 🥰🥰❤❤❤❤ drzi se, odmori se i skupi snage da se mozete lijepo maziti i paziti 🥰🥰🥰
Bilo je grozno…. Užas…. jako dugo je trajalo, otpra 8-9 a ne spušta se 😳😳😳 carski je bil i naplakala sam se za 2 života. Ovak smo dobro ❤️❤️❤️❤️ dtigao je Leon 1.9.2020
Draga naša, čestitam na rođenju sina. Želim mu bezbrižno djetinjstvo, obojima brz oporavak, puno zdravlja, sreće, ljubavi... također čestitam i tati...
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Cure moje, meni se valjda ukljestio zivac u desnoj preponi il kuku. Placemmmm od bolova. Nemogu hodat uopce. Nekako sam se dovukla do dnevme, skuhala kavu i suza suzu stize. Stavila sam hladni oblog al nista ne pomaze. Ima tko kakav savjet?
Slatke brihe vestitle na sinu, zelim ti brzi oporavak. Stvarno si se napatila jako. Pusu i zagljaje saljem.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Hvala bogu riješili ste vi to 💕
Čestitam i veliki bravo za mamu 💕 Leonu nek je dug, zdrav i sretan život a ti se odmori i što prije oporavi (i zaboravi te muke), sad dolazi ono najljepše 💕🍀
.
SmileA lijepe vijesti, nek bebica i dalje dobro napreduje 🥰🍀
Dragaaa slatke brige napokon je stigao i tvoj lavic ... zao mi je sto si se tako napatila ali sada ste napokon skupa ❤️❤️❤️ Sretno i da se brzo oporavite i idete svojoj kucici
Cure moje, meni se valjda ukljestio zivac u desnoj preponi il kuku. Placemmmm od bolova. Nemogu hodat uopce. Nekako sam se dovukla do dnevme, skuhala kavu i suza suzu stize. Stavila sam hladni oblog al nista ne pomaze. Ima tko kakav savjet?
Slatke brihe vestitle na sinu, zelim ti brzi oporavak. Stvarno si se napatila jako. Pusu i zagljaje saljem.
Ajoj koma 😩 nažalost nemam nikakav praktičan savjet, osim možda da odeš na hitnu... 🤞nek prođe što prije 🍀
Uhh ubi me zgaravica ... imam osijecaj da se nikad necu naspavat cijelu noc se samo vrtim i nikak se namjestit i zaspat 😩😤
slatke_brige cestitam na rodjenju malog Leona, jako mi je zao sto su te toliko izmucili (i sama sam imala takvu situaciju na prvom porodu, isto je bilo sve), vjerujem da ce ti trebati vremena za oporavak i drzim fige da brzo budes bolje! ❤️
Gonal, mene kad bi tak ulovilo, hodanje nije dolazilo u obzir. Pokusaj leci i naci neki polozaj u kojem bol popusti, ili hladni/topli oblog na kuk ili tus.. popij i koji Lupocet, mozes dva odjednom. Nadam se da ce ti popustiti uskoro, drzi se. 🤗
Ma jojjj nemam niti jednog lekadola u kuci do ujutro dok mi netko me donese. Popila sam normabel al nista to ne pomaze, mislec da ce malo popustit misici.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji