Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    10. Srpanj 2020. 23:10

Loma nadam se da je sve dobro proslo, drzi se! 😘

Napokon 2804
    10. Srpanj 2020. 23:20

Loma ❤❤❤❤❤❤
    Bulba drzire se❤
    Wini pooh rucnik 😍😍😍😍

• ela32
    10. Srpanj 2020. 23:25

Loma draga sretno i vjerujemo sve da ce s tobom i sa bebicom biti sve uredu💜💜
    Ostale cure cuvajte se i pazite, u mislima ste mi!!

jasamja
    10. Srpanj 2020. 23:43

Bosco

Bok cure.
    Nisam se dugo javila, bila sam na Korčuli, danas se vratila u Zagreb.
    Pročitala sam sve! :D
    Cure koje su u bolnici sretno i šaljem podršku.Jučer me je netko podsjetio ovdje zašto volim ovoliko ovaj forum. Netko je napisao da ne zna kako će dojiti jer ima osjetljive bradavice i ne voli da je se dira baš po njima ( fkt sorry zabb sam ime!), to sam totalno ja i baš me zbog toga sram, jer bi to trebalo biti skroz prirodno. Potrudit ću se svim silama da uspijem dojit. Hvala koja god da je to napisala, odma mi je lakše čim vidim da nas ima još.
    Sad kad sam doma, krećem s pripremom i kupovinom stvarčica za bebu, pa se nadam da ću i neke slike i staviti. :)
    Javim se češće, posebno jer je u pon pregled, jedvaaa čekam :D

🙋 Ja sam pisala o tome 😂 dakle ima nas,a? 😉 Ja sam čak kupila mast za bradavice pa se time mažem jer sam dobila preporuku da onda budu više elastične i da manje valjda popucaju,neznam,tako da se nakon svakog tuširanja namažem time da budu spremne za sam čin dojenja. 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Demetria
    11. Srpanj 2020. 02:30

Na tečaju s patrinažnima su naglasili da grudi ne treba pripremati prije, čak preporučuju bolje ne da mlijeko ne bi krenulo prerano.

Mana_Mare

Loma sretno i drzim fige da nam javis dobre vijesti! 🙏

Cure koje ste na mirovanju i sa problemima sretno i vama.
    .
    A sto se placa tice, nismo od kamena, nekad placemo iz cista mira, a nekad eto kad nam se svasta po malo skupi, posli bude lakse.
    Idemo dalje 💪
    Popodne nisam nadoknadila spavanje, jer je frajerica bas u to vrime kad sam se ja namistila, odlucila izvodit akrobacije.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    11. Srpanj 2020. 02:36

Ja uopće ne mogu zaspati. Tako me prepone razvaljuju, i sa lijeve strane me kao probada, vise neugodan osjećaj nego bolan.
    Uglavnom cijeli dan na nogama, nadala se da cu spavati kao beba, jos kisa pada i bas je lijepo prohladno  kad ono nista od toga... a trebam u pola 7 ustati. Bit ce mi veselo

• mamino zlateko
    11. Srpanj 2020. 05:33

Jutro...bulba drzi se,miruj,nadam se da ces biti sto duze 2u1,drzimo fige🙏🙏

Loma mislimo i na tebe,nadamo se da ce biti sve u redu,cekamo novosti..

Ja evo vec sat vremena budna,wc,pa vrucina,sad otvorila sve prozore da dodje zrak i da se malo osvjezi..

Demetria
    11. Srpanj 2020. 05:43

Obožavam moju ulicu...od puštanja cajki iz auta da svi čuju do košenja trave u 5h 😠😠😠😠

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Tina.Antares
    11. Srpanj 2020. 06:38

Bulba čuvaj se i držimo svi fige da budete u komadu točno koliko treba! 
    Loma vjerujem da će sve proći u najboljem redu, Petrova je po neonatologiji poznata nadaleko i tu ste ti i tvoja beba sigurni. Čekamo s nestrpljenjem vijesti i želimo vam brz oporavak i uživanje u majčinstvu! ❤️

Ja sam jutros opet imala gimnastiku u trbuhu od 5 ujutro. Još se pakiramo na more, jer je jutros starija odlučila baka za ruku i u šoping. Osim sto je pala Barbie igracka(al ona je u pubertetu 🙈🤣), je odvukla baku u šoping za bracu. 

Netko je pisao o uvučenim bradavicama, nekad se savjetovalo uzeti grublju rukavicu trljacicu i masirati dojke i aureole bradavica par tjedana prije poroda. Da se ne potakne prerana laktacija, a opet da cirkulacija dojki i svi ti kanalići budu ok. 

Jucer sam išla kod shiatsu maserke, koja je specijalizirala se za trudnice i rodilje, kao i za pripremu za VBAC i sretna sam kao malo dijete jer mi je sa ožiljkom od reza sve ok. Nema priraslice, zatezanja, krivog lijepljenja itd. Toplo ju preporucam i za otpuštanje limfe i težine u nogama, ja sam kao ptičica danas. Tilia shiatsu studio u Velikoj Gorici. A sad idem spakirati stariju jer je tornado u sobi prošao, dok si je izabrala sto će nositi. 🤣🤣
    Svima želim ugodan dan, sto manje stresa i sto vise lijepih vijesti! 

mc_mouse
    11. Srpanj 2020. 07:46

Jutrooooo
    Dočekala i ja svojih velikih 30! 
    Još bar 7 🤞🤞🤞
    Loma drzim fige da se javiš sa dobrim vijestima 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.