Dobro nam došle male curice - princezice!!! Mamama čestitam i želim brz i što bezbolniji oporavak.
Cure , danas sam zaboravila napisati da sam u zadnjih mjesec dana izgubila 1 kg. Jel ima koja da je u trećem tromjesečju gubilća na kilaži? Meni se to još nikad nije dogodilo. Nadam se da neće utjecati na bebu
SamoMarina i dinosaurus cestitam 🥳 želim vam brzi oporavak i da idete brzo domeka 💗
Ketty ja nisam izgubila, al evo u 4 tjedna sam ostala na istoj kilazi, tj.nista nisam dobila 🤷♀️
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Dobro nam došle male curice - princezice!!! Mamama čestitam i želim brz i što bezbolniji oporavak.
Cure , danas sam zaboravila napisati da sam u zadnjih mjesec dana izgubila 1 kg. Jel ima koja da je u trećem tromjesečju gubilća na kilaži? Meni se to još nikad nije dogodilo. Nadam se da neće utjecati na bebu
Ja sam prošlu srijedu imala 88.1 kg a sad ovu srijedu 87.5 kg... nitko nista nije rekao, tamo da mislim da nemaš razloga za paniku... dokle god bebica napreduje i ti se osjećaš dobro...
Samo Marina i Dinosaurus cestitam na curkama i zelim vam sto brzi oporavak i puno zdravlja i ljubavi.
Nisam vam se stigla javljati uopce, u zadnja 2 tjedna imamo stalno neke akcije. Pregled mi je bio 20.8. i sve sa curkom je odlicno, tad je bila 2 900kg pa dr kaze da bi mogla i do 4kg doci do termina. Meni malo skracen cerviks, ali nista strasno, zatvorena potpuno. Bome stizu nam bebice, puni se grupa haha. Mi smo sad na 36+1, tako da, i nama je sve blizi termin.
U zadnjih par dana me zna bas probadat dole uz lazne trudove, da li je imala koja od vas slicnih tegoba?!
Samo Marina i Dinosauruscestitam na curkama i zelim vam sto brzi oporavak i puno zdravlja i ljubavi.
Nisam vam se stigla javljati uopce, u zadnja 2 tjedna imamo stalno neke akcije. Pregled mi je bio 20.8. i sve sa curkom je odlicno, tad je bila 2 900kg pa dr kaze da bi mogla i do 4kg doci do termina. Meni malo skracen cerviks, ali nista strasno, zatvorena potpuno. Bome stizu nam bebice, puni se grupa haha. Mi smo sad na 36+1, tako da, i nama je sve blizi termin.
U zadnjih par dana me zna bas probadat dole uz lazne trudove, da li je imala koja od vas slicnih tegoba?!
Ja, spomenula u srijedu doktorici, sve je to kao normalno, ali s obzirom da nisam usla u termin da pijem magnezij i mirujem do termina. Ctg je ocitavao trudove, ali nisu bili u intervalima...
Preventivno odradili bris na streptokok da imam friski nalaz za ne daj boze. Zatvorena... uzv mi nije radili, i mislim da mi neće.rneće.uzv do kraja trudnoće... u 33 tjednu beban je imao 2170 grama... uglavnom rekla mi je ako 3 trudna za redom budu u pravilnim razmacima, krene voda, ili vodenjak pukne, i krenu jaki bolovi bilo u ledima ili naprijed da se uputim direktno na hitnu
Dinosaurus i Samomarina čestitke 🙏🏼💜
Mi sutra idemo u bolnicu i u ponedjeljak bi trebao stići i Leo, carskim rezom ☺️💙
I ja sam budna od 4:30...sad me glad hvata...
Imaju nekakve razmake bolovi?
Mimi ajme jos malo 💙😍🤞
Meni je je jucer bio uzasan dan, plac ljutnja cijeli dan.. Beba isto osjetila sve, cijeli dan je lupala, i sad od kad sam budna ona i dalje hopsa. Nisam ju ovako osjetila od kad sam trudna. 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji