Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ketty1309
    27. Kolovoz 2020. 22:30

Dobro nam došle male curice - princezice!!! Mamama čestitam i želim brz i što bezbolniji oporavak.
    Cure , danas sam zaboravila napisati da sam u zadnjih mjesec dana izgubila 1 kg. Jel ima koja da je u trećem tromjesečju gubilća na kilaži? Meni se to još nikad nije dogodilo. Nadam se da neće utjecati na bebu

Vita26
    27. Kolovoz 2020. 22:36

Samomarina Cestitam od srca ❤️❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• LoMa
    27. Kolovoz 2020. 22:43

SamoMarina i dinosaurus cestitam 🥳 želim vam brzi oporavak i da idete brzo domeka 💗

enana
    27. Kolovoz 2020. 22:55

Ketty ja nisam izgubila, al evo u 4 tjedna sam ostala na istoj kilazi, tj.nista nisam dobila 🤷‍♀️

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Napokon 2804
    27. Kolovoz 2020. 23:19

Ketty1309

Dobro nam došle male curice - princezice!!! Mamama čestitam i želim brz i što bezbolniji oporavak.
    Cure , danas sam zaboravila napisati da sam u zadnjih mjesec dana izgubila 1 kg. Jel ima koja da je u trećem tromjesečju gubilća na kilaži? Meni se to još nikad nije dogodilo. Nadam se da neće utjecati na bebu

Ja sam prošlu srijedu imala 88.1 kg a sad ovu srijedu 87.5 kg... nitko nista nije rekao, tamo da mislim da nemaš razloga za paniku... dokle god bebica napreduje i ti se osjećaš dobro...

Matea02
    27. Kolovoz 2020. 23:47

Marina čestitam!! Brz oporavak💕

• mini_mouse26
    27. Kolovoz 2020. 23:51

Samo Marina i Dinosaurus cestitam na curkama i zelim vam sto brzi oporavak i puno zdravlja i ljubavi.
    Nisam vam se stigla javljati uopce, u zadnja 2 tjedna imamo stalno neke akcije. Pregled mi je bio 20.8. i sve sa curkom je odlicno, tad je bila 2 900kg pa dr kaze da bi mogla i do 4kg doci do termina. Meni malo skracen cerviks, ali nista strasno, zatvorena potpuno. Bome stizu nam bebice, puni se grupa haha. Mi smo sad na 36+1, tako da, i nama je sve blizi termin.
    U zadnjih par dana me zna bas probadat dole uz lazne trudove, da li je imala koja od vas slicnih tegoba?!

Napokon 2804
    28. Kolovoz 2020. 00:11

mini_mouse26

Samo Marina i Dinosauruscestitam na curkama i zelim vam sto brzi oporavak i puno zdravlja i ljubavi.
    Nisam vam se stigla javljati uopce, u zadnja 2 tjedna imamo stalno neke akcije. Pregled mi je bio 20.8. i sve sa curkom je odlicno, tad je bila 2 900kg pa dr kaze da bi mogla i do 4kg doci do termina. Meni malo skracen cerviks, ali nista strasno, zatvorena potpuno. Bome stizu nam bebice, puni se grupa haha. Mi smo sad na 36+1, tako da, i nama je sve blizi termin.
    U zadnjih par dana me zna bas probadat dole uz lazne trudove, da li je imala koja od vas slicnih tegoba?!

Ja, spomenula u srijedu doktorici, sve je to kao normalno, ali s obzirom da nisam usla u termin da pijem magnezij i mirujem do termina. Ctg je ocitavao trudove, ali nisu bili u intervalima... 
    Preventivno odradili bris na streptokok da imam friski nalaz za ne daj boze. Zatvorena... uzv mi nije radili, i mislim da mi neće.rneće.uzv do kraja trudnoće... u 33 tjednu beban je imao 2170 grama... uglavnom rekla mi je ako 3 trudna za redom budu u pravilnim razmacima, krene voda, ili vodenjak pukne, i krenu jaki bolovi bilo u ledima ili naprijed da se uputim direktno na hitnu

Princess Mimi
    28. Kolovoz 2020. 02:59

Dinosaurus i Samomarina čestitke 🙏🏼💜
    Mi sutra idemo u bolnicu i u ponedjeljak bi trebao stići i Leo, carskim rezom ☺️💙

Marta14
    28. Kolovoz 2020. 06:01

I ja sam budna od 4:30...sad me glad hvata... 
    Imaju nekakve razmake bolovi? 
    Mimi ajme jos malo 💙😍🤞
    Meni je je jucer bio uzasan dan, plac ljutnja cijeli dan.. Beba isto osjetila sve, cijeli dan je lupala, i sad od kad sam budna ona i dalje hopsa. Nisam ju ovako osjetila od kad sam trudna. 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.