Zenice ima koja od vas vodeni iscjedak? Muku mucim s njim bas me izluduje
Zenice ima koja od vas vodeni iscjedak? Muku mucim s njim bas me izluduje
Onka meni danas neki cudni iscjedak, bijeli vodenkasti i bas sam osjetila kad je iscurilo, tak kaj sam trcala na wc da vidim jel sluzni cep ili voda 😀
Vidim da ste me spominjale heh...al ne stignem se javit pa samo ukratko dok ne priđen na odjel s intenzivne i dok uvatin malo snage.. rodila se mala Mia jutros tocno u 9 sati carskim rezom 🙂 teska 3550g a duzinu nisan cula od silnog uzbudenja 😃😃 i s njom je sve u najboljem redu..sutra ce bit s menom jer tek sutra ce me pribacit jos veceras san na intenzivnoj 🙂 javim vam se sutra kad mi bide malo zgodnije i lakse pisat 🙂
Dinosaurus cestitam!!💜🌸 Drago mi je da je sve dobro i brzo proslo! 🤗
🌈💙👣🙏
Vidim da ste me spominjale heh…al ne stignem se javit pa samo ukratko dok ne priđen na odjel s intenzivne i dok uvatin malo snage.. rodila se mala Mia jutros tocno u 9 sati carskim rezom 🙂 teska 3550g a duzinu nisan cula od silnog uzbudenja 😃😃 i s njom je sve u najboljem redu..sutra ce bit s menom jer tek sutra ce me pribacit jos veceras san na intenzivnoj 🙂 javim vam se sutra kad mi bide malo zgodnije i lakse pisat 🙂
Samomarina32 cestitam!💜🌸 zelim ti brz oporavak!🤗😘
🌈💙👣🙏
Vidim da ste me spominjale heh…al ne stignem se javit pa samo ukratko dok ne priđen na odjel s intenzivne i dok uvatin malo snage.. rodila se mala Mia jutros tocno u 9 sati carskim rezom 🙂 teska 3550g a duzinu nisan cula od silnog uzbudenja 😃😃 i s njom je sve u najboljem redu..sutra ce bit s menom jer tek sutra ce me pribacit jos veceras san na intenzivnoj 🙂 javim vam se sutra kad mi bide malo zgodnije i lakse pisat 🙂
Samomarina cestitam od srca i zelim ti brzi oporavak a maloj Mii nek je zdrav sretan i dugi zivot i bezbrizno djetinjstvo 😍😍😍😍 kad malo dodes k sebi ocekujemo te sa detaljima 😁😁
Čestitam!! Najbitnije da je sa Miom i tobom sve dobro 💗💗
Evo i ja obavila pregled i još stigla na sastanak (tražila sam da me ubaci preko reda).
Dok sam mu rekla što me muči odmah mi je uzeo briseve i pregledao i laže da sam zatvorena a rezultati briseva kroz tjedan dana. Pošto je beba sad okrenuta glavicom njegova je teorija da bolovi imaju veze s okretanjem a i s tim što je u svakoj idućoj trudnoći stjenka msternice sve tanja pa više osjećam pokrete beba i zato bude i bolno. Isto tako mi je rekao da će mi grčevi poslije poroda biti jači i bolniji al taj dio me ne muči jer onda više nema straha za bebu pa ću to lakše izgurati.
Imamo 1863 g, kaže gin da je beba ni prevelika ni premala. Pošto mi je sad uzeo briseve onda ih drugi put nećemo raditi. Kontrola 28. 09. Ako izguram do onda više nema brige.
Jedva čekam da se jave cure da je sve dobro prošlo i da imamo nove bebice 😍.
Bosco da, mi se pratimo u dan al čini mi se da ima još netko s nama?
Jesu današnji pregledi prošli ok?Plavo_nebo. Je isti dan kad i mi:)
Meni je termin 21.10, a ne 25.10 kao na listi, jer vise ne mjerimo po ultrazvuku nego po prvom danu m. Tak je doktor rekao.. Vec je par puta mjenjao.
Promjenim čim krenu bebice, ok?
Demetria kada ces mijenjati i meni mozes isto promijemiti termin na 09.11 jer mi je tako po zadnjoj menstruaciji🤗 hvala ti!😘
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji