Marina cestitam drago mi je da je sve uredu s tobom i bebicom 🥰🥰
Zenice ima koja od vas vodeni iscjedak? Muku mucim s njim bas me izluduje
Evo meni je sad nakon tog sluzavog sve vodeno. Baš kako kaže Tejic trčim na wc vidjeti što je 🤔 zasad samo voda kak mi se čini. Ili sam se upiškila hahaha. Ali baš osjetim kak procuri
Samomarina cestitam! Zelim ti brzi oporavak i da se sto prije vas dvije mazite ❤❤
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Vidim da ste me spominjale heh…al ne stignem se javit pa samo ukratko dok ne priđen na odjel s intenzivne i dok uvatin malo snage.. rodila se mala Mia jutros tocno u 9 sati carskim rezom 🙂 teska 3550g a duzinu nisan cula od silnog uzbudenja 😃😃 i s njom je sve u najboljem redu..sutra ce bit s menom jer tek sutra ce me pribacit jos veceras san na intenzivnoj 🙂 javim vam se sutra kad mi bide malo zgodnije i lakse pisat 🙂
😍🥳😍 dobro došla mala Mia, budi zdrava i sretna 🥰
Samomarina želim ti brz oporavak i uživanciju s bebicom 🥰🍀
Vidim da ste me spominjale heh…al ne stignem se javit pa samo ukratko dok ne priđen na odjel s intenzivne i dok uvatin malo snage.. rodila se mala Mia jutros tocno u 9 sati carskim rezom 🙂 teska 3550g a duzinu nisan cula od silnog uzbudenja 😃😃 i s njom je sve u najboljem redu..sutra ce bit s menom jer tek sutra ce me pribacit jos veceras san na intenzivnoj 🙂 javim vam se sutra kad mi bide malo zgodnije i lakse pisat 🙂
Čestitam tebi i maloj Mii, želim vam brz oporavak i da brzo budete skupa ❤️🥰😍
..
ti si u Splitu rodila?
I moja iz kluba je danas rodila isto, prenijela desetak dana a tvoja mala Mia požurila... prekrasno mi je to ime, tako mi se kuma zove 🥰❤️
*
Cure listu ću ažurirati večeras sa novim curama , čekam još da nam Dinosaurus kaže ime ili ostavljam samo cura kod nje.
Tako da ne zatrpamo brzo temu :)
Ajme danas dvije bebice cure na forumu i jedan dečko od kolegice prekrasan dan 🥰🥰🥰
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
samomarina32 cestitkeee :))) da se cim prije mazis s malenom Miom. Brz oporavak 💓
Cestitam od srca! Lijepo ime :) svu srecu i zdravlje bebici 💕odmori se i javi kad stignes 💝
Dinosaurus i Samomarina cestitam vam!!! Zelim vama i bebolinama brzi oporavak, puno smijeha, srece, zdravlja, veselja i samo malo neprospavanih noci :)
Samomarina32 cestitaaaaam 🥰🥰🥰🥰 zdravlja, sreće, ljubavi... svega sta si možete poželjeti... sretno i bezbrižno djetinjstvo malenoj
Mazite se, pazite se, ljubite se, volite se.... tebi želim brz i bezbolan oporavak
Sortiraj odgovore
Najstariji