Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Kolovoz 2020. 07:42

Marta uhh moj nikako umirit se razvlaci me ko pracku ujutro popodne navecer 😅

enana
    27. Kolovoz 2020. 07:45

Jutro svima!
    Napokon nadam se da te zatezanje popustilo i da ces se naspavat.
    Ana super mi je kutak, ove sve sitnice bas podignu i izgleda tak udobno i romanticno 🥰
    Ja danas isto imam pregled nakon cetiri tjedna i vec sam blago nervozna...

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Ketty1309
    27. Kolovoz 2020. 07:51

Jutro svima. Vidim nisam jedina koja ima pregled danas a još me jučer zvali na hitni sastanak Stožera civilne zaštite. Ne znam kak ću stići ako budem na pregled čekala kao inače. 😖
    Ja zadnjih tjedan dana osjećam grozne mučnine i barem jednom dnevno oštru bol skroz na dnu trbuha koji se stvrdne i onda legnem i nakon 5 do 10 minuta se smiri. Ponekad me to uhvati i dok ležim. Isto osjećam pritisak dole i boli stidna kost. Bojim se otvaranja a tek sam u 33. tjednu. Najmađeg sam rodila sa 34. Vidjet ćemo situaciju danas.
    Sve u svemu, sretno danas svima i očekujem samo pino dobrih vijesti 🥰

Ninche9
    27. Kolovoz 2020. 08:29

Cure koje ste u terminu tj punih 37tjedana i nadalje, koristite li neke "taktike" za poticanje poroda? Kakav caj od maline pijete onaj u liscu ili onsj u filter vrecicama? 

enana
    27. Kolovoz 2020. 08:47

Hvala Ketty, sretno i tebi i Demetrii! 🤗

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Demetria
    27. Kolovoz 2020. 08:49

Vita26

Demetria i ja bi bila uzbudjena 🤗🤗🤗☕️
    Naljepnice jesi sa imenom ili samo onako dekorativne,imam i ja njih u planu samo jos nisam odlucila kakve bi ,ali evo krevetic smo na mjestiti i baldahin -nijanse plavo,bjelo ,doci..Slikacu ali kad budem sve pripremila,ja to sve polako imam jos mjesec i pol do poroda 🤗🤗🤗

Uzeli smo s magic wall zlatne ribice i zlatne zvijezdice te nam je plan obojati zid u ombre plave nijanse jer ogradica za krevetić je bijela sa zlatnim zvjezdicama.
    A i podstanari smo pa tko zna koliko ćemo još biti ovdje :) 
    Naljepnicu s imenom ne mogu kad ne znamo spol.
    Odoh na prvu turu brijanja. Srećom kupila sam si ogledalo s povećanjem

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Vita26
    27. Kolovoz 2020. 08:58

Demetria Jooj ,zaboravila da vi necete da znate spol dok se ne rodi..nema veze  svakako ce biti divno 🥰🥰
    Joooj to brijanje jedva ,i jos svaki put malo porežem uzas🙈🙈sretno😘

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

jasamja
    27. Kolovoz 2020. 09:01

Jutro svima. Bome ni ja nisam spavala dobro,od 4 ujutro sam se valjda svakih 5min okretala s boka na bok i nikako nać idealni položaj i spavat. Čak me i glava boli sad 😒
    Napokon nadam se da si uspjela bar malo odspavat i da je bol popustila 🤞
    Samomarina sretno još jednom.
    Sretno i svim curama koje danas imaju preglede ❤️

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Dinosaurus
    27. Kolovoz 2020. 09:03

Jutro cure!
    Evo stize jos jedan bebac danas. 
    Puka vodenjak u 5ipo jutro. Cura odlucila da joj se ne da vise cekat i da stize dan prije bratovog rodedana 😅
    Dobila klizmu, setam hodnicima, cekam da pocnu trudovi. Javim se kad uspijem!
    Sretno svima na pregledima danas! 😘

27. Kolovoz 2020. 09:09

Dinosaurus sretno!! Javi se i zelim ti sto brzi porod 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.