Pozdrav, trebate li brz zajam?
Ja sam Susan Benson, zajmodavac sam i financijski savjetnik. S obzirom na ekonomsku stagnaciju u kojoj svijet prolazi kao posljedica nastajanja Corona-virusne bolesti (COVID-19), mnogi se ljudi suočavaju s nevremenom financijskom krizom izazovi. trebate hitan zajam da biste pokrenuli posao, kupili kuću ili automobil ili vam je potreban zajam iz drugih osobnih razloga? Želim da se obratite mojoj firmi. Pružamo sve vrste zajmova i kao osigurani i neosigurani zajmovi .Ako ovo čitate i znate da vam treba financijska podrška, jednostavno nam pišite putem e-maila: goodnewsloan01@gmail.com ili nas WhatsApp danas na +2348141252381
Postovana pare trebam, ali da vam ni lipe ne vratim, pa ako imate za poklonit saljite bez problema.
Oblačenje gledam te slikice za oblačenje…meni se to bas puno čini 👀 meni luka sad spava u pidžami dugih rukava i ima 2 dekice, jednu onu mekanu i jednu onu minky….a po toj slici bi nu trebala još staviti i bodi kratkih rukava ispod? 🥺
Ma ne triba se strogo vodit ovim sta oni pisu. Svako je dite isto za sebe. Mozes mu isto taknit ledja npr. Ako su hladna onda dodaj jos jedan rukavic ako su topla ok, ako su znojna onda mu je vruce. Ovo su oznake za odijevanje ispod vreca koje su odredene debljine, ne znam pod sta bi spadale te tvoje dvi dekice pa si mozda i skroz pogodila. Nemoj se opterecivat, samo ga opipaj i znat ces 😊
Ninche9, izgleda, tako mi je rekla i da opet magnezijem se kljukam... nista ti to meni nije jasno, i da sto manje lezim na lijevom boku jer su tad trudovi na ctgu bili jaci nego na ledima i desnom boku...
Pozdrav cure, inače sam na drugom forumu ali sam se došla javiti kod vas da vas pitam da li je netko kupovao kolica Aulon Agape? Jako slične, mislim da je kopija Mimi xari.
Želim vam svima puno srećeeee, i zdrave i lijepe bebice ❤️ Blago vama vi ste na kraju brzo ćete vidjeti bebače 😍
Ja ću samo reć da za te novce ima puno boljih,kvalitetnijih i praktičnijih kolica na tržištu. Kako novih tako i polovnih a super očuvane. Predlažem učlanjenje u grupu na fejsu Dječja kolica,dodatna oprema za kolica i savjeti...
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Evo i mene. Ctg pokazuje trudove, zatvorena, kaze u slučaja bilo kakvih bolova, puknuca vodenjaka i slicno pravac bolnica. Uzeli su mi vec sad bris na.streptokok da sto prije dobijem nalaze…. rekla je da pocnem pit magnezij opet duplu dozu i da probam do 37 tjedna izdrzati. Beba.je glavicom skroz nabijena dole…
Barem sad znaš na čemu si 😉 sretno i još malo izdržite 2u1 a onda ćete se mazit i pazit 😊💙😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Evo i mene. Ctg pokazuje trudove, zatvorena, kaze u slučaja bilo kakvih bolova, puknuca vodenjaka i slicno pravac bolnica. Uzeli su mi vec sad bris na.streptokok da sto prije dobijem nalaze…. rekla je da pocnem pit magnezij opet duplu dozu i da probam do 37 tjedna izdrzati. Beba.je glavicom skroz nabijena dole…
Barem sad znaš na čemu si 😉 sretno i još malo izdržite 2u1 a onda ćete se mazit i pazit 😊💙😘
Muz je sad kućna pomoćnica 😂 ja samo krevet wc i za stol jesti, a on će kuhati, ici u trgovinu, cak ima i jos koji bodi za opeglati za bebana 🤭🤭🤭🤭 i uz to sve raditi. Sad će vidjeti kako je meni 😂
Muz je sad kućna pomoćnica 😂 ja samo krevet wc i za stol jesti, a on će kuhati, ici u trgovinu, cak ima i jos koji bodi za opeglati za bebana 🤭🤭🤭🤭 i uz to sve raditi. Sad će vidjeti kako je meni 😂
Hahaha pa neka i on okusi čari trudnoće 😉😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Neee, osjetit će kako je meni bilo i raditi i kucu održavati, a čari trudnoće ce osjećati noću, kad ga budem budila jer ne mogu spavat (jer sam se prespavala preko dana) ni sam nije svjestan kako će mu biti 🤣🤣🤣🤣😘
Neee, osjetit će kako je meni bilo i raditi i kucu održavati, a čari trudnoće ce osjećati noću, kad ga budem budila jer ne mogu spavat (jer sam se prespavala preko dana) ni sam nije svjestan kako će mu biti 🤣🤣🤣🤣😘
Kako god ne piše mu se dobro 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Pozdrav, trebate li brz zajam?
Ja sam Susan Benson, zajmodavac sam i financijski savjetnik. S obzirom na ekonomsku stagnaciju u kojoj svijet prolazi kao posljedica nastajanja Corona-virusne bolesti (COVID-19), mnogi se ljudi suočavaju s nevremenom financijskom krizom izazovi. trebate hitan zajam da biste pokrenuli posao, kupili kuću ili automobil ili vam je potreban zajam iz drugih osobnih razloga? Želim da se obratite mojoj firmi. Pružamo sve vrste zajmova i kao osigurani i neosigurani zajmovi .Ako ovo čitate i znate da vam treba financijska podrška, jednostavno nam pišite putem e-maila: goodnewsloan01@gmail.com ili nas WhatsApp danas na +2348141252381
Postovana pare trebam, ali da vam ni lipe ne vratim, pa ako imate za poklonit saljite bez problema.
Potpisujem
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji