Uh znaci ipak mi je bolje da iza sutrašnjeg pregleda, oden u petak privatno opet na pregled plodove vode. Nadan se da ce iskustva bit bar približno slicna i covika dostojna ne mesarska.
Dinosaurus Aj mi malo pojasni ako nije tlaka.. Znaci rade uzv pa onda vaginalno?
Shine a da, to se i ja nadan.. Kuma mi je bila zatvorena pa su joj rukom "pokusali pokrenit otvaranje", sta je i po zvuku izrecenog dovoljno traumatično.
Hip_Hopsicabude li slicno tim postupcima sta si napisala, bit ce ok.. Nadan se 🤧🙄
E, al sad sam skužila po komentarima drugih cura da je bitno koliko si otvorena kod te provjere plodne vode. Naime ja sam bila 5 cm otvorena i nakon tog postupka ujutro navečer u 18h sam sati sam bila u rađaoni. Mislim da je to čeprkanje definitivno pokrenulo stvari.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Dinosaurus sretno!!! Da sve prođe super za tebe i za tvoju curku.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Dinosaurus, sretno!! Javi se! 🥰
Ja jos nisam pocela poticat ranije otvaranje.. ali mozda budem na neke nacine.. ne znam jos koje tocno ☺️
A kak su te kontrakcije? Ja il ih nemam il ne kuzim 😂
Da li se to donji dio trbuha bas treba stvrdit ili? Meni se to svega par puta stvrdilo i to npr nakon duze setnje... ovak mi se zna stvrdit, ali ne bas donji dio nego cak od pupka gore 🙄
Dinosaurus sretnoooooo
Nemoj im samo rođendane skupa slaviti da im ne ostane losa uspomena kasnije dok odrastu 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
❤️❤️ drži se i puno zdravlja želimo bebici ❤️❤️
Dinosaurus i Samomarina i sve ostale cure koje dns imaju pregled sretno!!😁🤞🍀🍀🙏 🥰
🌈💙👣🙏
I ja sam u 4 išla na wc i nikako zaspat, sve do 8 sam bila u nekom polusnu pa sam se ustala..
Bila sam na tečaju za trudnice na kojem je bila doula pa je rekla da se čaj od lista maline pije cijelo zadnje tromjesečje.. Prvi mjesec po jednu šalicu, drugi mjesec dvije šalice i treći mjesec tri šalice.. Ja sam od jučer krenula piti po dvije šalice, kupila sam u Bio&bio i dobrog je okusa.. Ne stavljam šećer iako sam tip za slatko inače..
Dinosaurus. Sretno! Da prode sto bezbolnije, brze i da se uskoro mazite 🥰💕
Sortiraj odgovore
Najstariji