Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    26. Kolovoz 2020. 22:02

Napokon hvala ti,pazi se i cuvaj se vjerujem da ce biti sve uredu😘

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

plavo_nebo
    26. Kolovoz 2020. 22:02

A kako se pregledava to plodna voda? 😅

Shine
    26. Kolovoz 2020. 22:04

Skakavac

Uh znaci ipak mi je bolje da iza sutrašnjeg pregleda, oden u petak privatno opet na pregled plodove vode. Nadan se da ce iskustva bit bar približno slicna i covika dostojna ne mesarska.
    Dinosaurus Aj mi malo pojasni ako nije tlaka.. Znaci rade uzv pa onda vaginalno?
    Shine a da, to se i ja nadan.. Kuma mi je bila zatvorena pa su joj rukom "pokusali pokrenit otvaranje", sta je i po zvuku izrecenog dovoljno traumatično.
    Hip_Hopsicabude li slicno tim postupcima sta si napisala, bit ce ok.. Nadan se 🤧🙄

Ja se nadam ako do toga dodje da cu moc samo privatno na pregled plodne vode i u rodiliste tek kad bude zadnji cas 😂

Skakavac
    26. Kolovoz 2020. 22:28

Shine

Skakavac

Uh znaci ipak mi je bolje da iza sutrašnjeg pregleda, oden u petak privatno opet na pregled plodove vode. Nadan se da ce iskustva bit bar približno slicna i covika dostojna ne mesarska.
    Dinosaurus Aj mi malo pojasni ako nije tlaka.. Znaci rade uzv pa onda vaginalno?
    Shine a da, to se i ja nadan.. Kuma mi je bila zatvorena pa su joj rukom "pokusali pokrenit otvaranje", sta je i po zvuku izrecenog dovoljno traumatično.
    Hip_Hopsicabude li slicno tim postupcima sta si napisala, bit ce ok.. Nadan se 🤧🙄

Ja se nadam ako do toga dodje da cu moc samo privatno na pregled plodne vode i u rodiliste tek kad bude zadnji cas 😂

A eto, ja san narucena u petak na pregled kod privatnice Al se sve nekako Mislin da oden i u rodiliste.. Da mi ne bude za porod prvi put da ulazin u tu zgradu. Nekako me grozi da neman pojma o icemu. Pitan zato kakav je pregled da razmislin dal da uopce iden doli. Mozete rec da san blesava ali eto straj me. Mozda privatnica bude njeznija 

Dinosaurus
    26. Kolovoz 2020. 22:38

Skakavac nemam ti pojma kako proces ide jer nisam to nikad radila. Kazem samo ovako sta sam proucila do sad i info do koje sam dosla vezano za nase prakse i ono sta se vani u svitu radi i ne radi. Naravno da je uvik nezahvalno kad mi ode u HR moramo same na vlastitu odgovornost bez poduke ikakve i info odbijat postupke koji se rade na svima rutinski. Ali evo, da mi dode do toga da moram provjeravat isto bi isla privatno i prvo ispitala sve opcije i trazila sva obrazlozenja prije nego krenemo u postupak. 
    Ovo za ctg sam citala da se preko njega moze vidit ako nesto s plodnom nije ok, postoje nekakave naznake i onda se tek ide na amnioskopiju a kod nas to rade ocito ko na traci. 😒

Skakavac
    26. Kolovoz 2020. 22:44

Dinosaurus

Skakavac nemam ti pojma kako proces ide jer nisam to nikad radila. Kazem samo ovako sta sam proucila do sad i info do koje sam dosla vezano za nase prakse i ono sta se vani u svitu radi i ne radi. Naravno da je uvik nezahvalno kad mi ode u HR moramo same na vlastitu odgovornost bez poduke ikakve i info odbijat postupke koji se rade na svima rutinski. Ali evo, da mi dode do toga da moram provjeravat isto bi isla privatno i prvo ispitala sve opcije i trazila sva obrazlozenja prije nego krenemo u postupak.
    Ovo za ctg sam citala da se preko njega moze vidit ako nesto s plodnom nije ok, postoje nekakave naznake i onda se tek ide na amnioskopiju a kod nas to rade ocito ko na traci. 😒

Da i meni se cini da je to kod nas ko na traci.. Promislin samo da ti sve ovisi o tome na kakvog dr ces naletit i vec mi je muka. Valjd abi tribali bit cim humaniji. Otic cu ja privatno pa kako bilo.. Danas su mi iz rodilista jos rekli da triba doc prije 8 sati, proc trijazu radi korone pa onda u rodiliste. Moran rec doduse da mi je med sestra kod privatnice rekla da 5.,6.pregled vode (to je vec 10 dana nakon termina), ako se dotada zena ne otvori, pokusaju potaknit otvaranje. 

Tejic
    26. Kolovoz 2020. 22:47

Vecer curke 🙃
    Uspjela procitat zaostatke al nisam upamtila sve ko kaj pise 🙈 pa ukratko
    SamoMarina sretno sutra i drzim 🤞 da sve bure kak treba 😍😍
    Slatke_brige, Slonic, Skakavac navijam za vas i svaki dan vas cekam s lijepim vijestima 😁 kaj su vam doktori rekli do koliko najduze mozete cekat? 🙂
    Ana kutak je waaaauu preedivno, bas za pravu malu princezu 😍😍
    Napokon dobro si prepoznala i osjetila da se nesto dogada. Jos malo izdrzi i u terminu si 🤞🤞😊 jesi li osjetila te trudove kad si bila spojena na ctg? 

Ninche kad sam ja prestala koristit magnezij i normabel smanjile su mi se i kontrakcije kaj mi je totalno cudno. I sad kad sam vec u 39.tt i kad bi se trebale pojacavati, ja ih jedva par osjetim i stvrdne se trbuh samo par puta kroz dan al bez bolova 🤷‍♀️🤷‍♀️
    *
    Za pregled plodne vode sam isto cula da se radi kad smo ful u terminu da se vidi zrelost valjda. Ja sam dobila na uputnici za ctg i tu pretragu al to ce se valjda raditi kad bude vrijeme za to 🤷‍♀️

Napokon 2804
    26. Kolovoz 2020. 22:59

Tejic

Vecer curke 🙃
    Uspjela procitat zaostatke al nisam upamtila sve ko kaj pise 🙈 pa ukratko
    SamoMarina sretno sutra i drzim 🤞 da sve bure kak treba 😍😍
    Slatke_brige, Slonic, Skakavac navijam za vas i svaki dan vas cekam s lijepim vijestima 😁 kaj su vam doktori rekli do koliko najduze mozete cekat? 🙂
    Ana kutak je waaaauu preedivno, bas za pravu malu princezu 😍😍
    Napokon dobro si prepoznala i osjetila da se nesto dogada. Jos malo izdrzi i u terminu si 🤞🤞😊 jesi li osjetila te trudove kad si bila spojena na ctg?

Ninche kad sam ja prestala koristit magnezij i normabel smanjile su mi se i kontrakcije kaj mi je totalno cudno. I sad kad sam vec u 39.tt i kad bi se trebale pojacavati, ja ih jedva par osjetim i stvrdne se trbuh samo par puta kroz dan al bez bolova 🤷‍♀️🤷‍♀️
    *
    Za pregled plodne vode sam isto cula da se radi kad smo ful u terminu da se vidi zrelost valjda. Ja sam dobila na uputnici za ctg i tu pretragu al to ce se valjda raditi kad bude vrijeme za to 🤷‍♀️

Osjetila sam samo zatezanje trbuha, nikakve bolove ni nista... i sad jos uvijek zateze, dok ne boli dobro je

Bosco
    26. Kolovoz 2020. 23:29

Bok cure!
    Mi se javljamo s punih 32 tjedna, u 8 mjesecu smo 😁

Ana. Preslatko si uredila🥰 bas je lijepo :)

Cure, zelim vam svu srecu, vidim da vas ima par blizu termina i par koje bi uskoro mogle rodit, jos malo i uzivat cete s svojim bebicama i zaboravit cemo sve ove 'slatke' muke💕
    Tko ima pregled sutra, sretno, drzim vam svima fige. 🤞💝

Napokon 2804
    27. Kolovoz 2020. 02:43

Opet ne spavam, opet ista priča kao i sinoc....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.