Cestitam svim curama na urednim pregledima!😃🥳♥️💙 Sve vec velike bebice, brzo sve prolazi🤗
🌈💙👣🙏
Evo i mene. 😊 Prijavljujem uredan pregled. Beba je procijenjena na oko 2300 g. Glavica je skroz dole, zabijena u zdjelici i zato osjećam konstantni pritisak i bolove, pogotovo kad hodam. Bebač se već namjestio u poziciju za izlazak, ali rekla sam mu neka pričeka još malo. 😊 Inače je jako aktivan.. Ja sam i dalje zatvorena. Ne mogu vjerovati kako je vrijeme proletilo! Još malo! 😍 Bila sam dosta zauzeta u zadnje vrijeme pa se nisam bas često javljala. U međuvremenu sam uspjela kupiti skoro sve za bebu ( online). Svaki dan nova dostava stiže. Sad tek postajem svjesnija svega. 😊
.
Tashee sretno i drži se! Bit će sve kako treba biti! 😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Evo i mene. 😊 Prijavljujem uredan pregled. Beba je procijenjena na oko 2300 g. Glavica je skroz dole, zabijena u zdjelici i zato osjećam konstantni pritisak i bolove, pogotovo kad hodam. Bebač se već namjestio u poziciju za izlazak, ali rekla sam mu neka pričeka još malo. 😊 Inače je jako aktivan.. Ja sam i dalje zatvorena. Ne mogu vjerovati kako je vrijeme proletilo! Još malo! 😍 Bila sam dosta zauzeta u zadnje vrijeme pa se nisam bas često javljala. U međuvremenu sam uspjela kupiti skoro sve za bebu ( online). Svaki dan nova dostava stiže. Sad tek postajem svjesnija svega. 😊
.
Kako dostava stiže tako slikaj sve, bez obzira što sam završila sa.kupnjom volim vidjeti lijepe stvarčice
I da cestitam na uspješnom pregledu 😘😘😘😘😘
Makarska - super, to je vec prava velika bebica 🤗
Bosco - cuvaj zivce, nisu ih vrijedni…glupo se covjek osjeca kad se maksimalno trudi i da, a s druge strane samo nezahvalnost, al to je njihov problem i ti samo gledaj sad na sebe i svog kikica
Hvala na rijecima :) sad mi javili iz knjigovodstva da moji nisu nista poslali, da nisu ni na mirovinsko, da lazu i da budu oni sredili.. Svasta🙄 ali vratimo se mi na sretne i bitnije teme 🥰
Tashee7. Sretno! Vec su to lijepi tjedni, znam da vjerojatno nisi ocekivala tako brzo, ali i ako se sad rodi, sve bude okej, a i ti ces prije uzivat s bebicom. 🤞💕
Cure moze pomoc..mislim sa ste nekad vec pisale o tome..Sutra sam mislila dezinficirati kolica (obzirom da su nova mislila sam ovako samo s ovim), bila dns u Dm-u, zena mi ovo preporucila:
https://ibb.co/qJ9Hf0L
Jel to ok?
🌈💙👣🙏
Cure moze pomoc..mislim sa ste nekad vec pisale o tome..Sutra sam mislila dezinficirati kolica (obzirom da su nova mislila sam ovako samo s ovim), bila dns u Dm-u, zena mi ovo preporucila:
Jel to ok?
Joj i ja to moram obaviti.. moram i auto sjedalicu, jaje,..
Jel to ok?
I ja sam uzela taj sprej, i njima sam pospricala sve sto ne mislim prat i sto ne mog oprat
.
Kako dostava stiže tako slikaj sve, bez obzira što sam završila sa.kupnjom volim vidjeti lijepe stvarčice
I da cestitam na uspješnom pregledu 😘😘😘😘😘
Budem stavila i slike sljedeći tjedan. 😊 Hvala ti 😘😘😘😘
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sprej za dezinfekciju- Bas sam ga danas gledala u dm-u, ali nisam kupila. On ne ostavlja tragove zar ne?
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Sprej za dezinfekciju- Bas sam ga danas gledala u dm-u, ali nisam kupila. On ne ostavlja tragove zar ne?
Ja sam naspricala sve i ostavila na suncu 2 dana, jedino bi preko noci unijela radi vlage i slično... i nije mi nikakve fleke ostavilo
Sortiraj odgovore
Najstariji