Mara ti ideš na carski jel Da?
Ne politika bolnice je da se javljaš od 38 tt kod njih na preglede i ctg.
url=https://lilypie.com]
Hej curke 😊
Mara mi smo tu u dan, lijepi veliki bebac 😍🥰 bas me zanima koliko je moj sada, ak je prosli tjedan u ponedjeljak bio 3kg 🙈 moras se testirati na koronu? 😑koja to bolnica? Meni zasad nisu u bolnici nista rekli za to🙄🤔
Kaj se tuce vodenjaka imam 2 pitanja😆
1. Dal se osjete kakve naznake kad ce puknuti, tipa neki pritisak il bol il nest? 😀 da se ne desi tipa ko u filmovima usred shoping centra 😆😆
2. Kad pukne (govorimo o tome ak pukne prije bolnice) koliko dugo ta voda curi? Dal se moze pricekat recimo doma da iscuri pa onda u bolnicu ili je to opasno za bebu da ostane bez vode? 🤔🤔
Da velik je 😁.
Što se tiče vodenjaka nema nikakve naznake da će puknuti ja sam s prvim ležala i dignula i samo sam osjetila kako je nešto puklo unutra. Preporuka je da ne čeka dok voda iscuri već odmah u bolnicu i da to je dosta vode koje namoči veliki peškir dok hodaš.
url=https://lilypie.com]
Makarska - super, to je vec prava velika bebica 🤗
Bosco - cuvaj zivce, nisu ih vrijedni...glupo se covjek osjeca kad se maksimalno trudi i da, a s druge strane samo nezahvalnost, al to je njihov problem i ti samo gledaj sad na sebe i svog kikica
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Čitam vas stalno .. Toliko vas je pred termin samo čekam koja će prije. 🙏🤩J
Kod mene ništa novo.. Ja imam još tri tjedan do pregleda.. Bila u srijedu opet u dnevnoj zbog stitne.. Sad je napokon sve ok.. Ne dižu mi vise terapiju.
Čini mi se da se čak malo simfiza smirila koja me boli od 4 mjeseca trudnoće užasno. Ja sam. Počela polako sa pripremama.. Pranjem. Peglanjem slaganjem da ne čekam zadnji čas..
Čitam o pucanju vodenjaka.. Sa prvim su mi na stolu izbusili nisam ni osjetila ali sjećam se poplave jer imala sam viška plodne pa je toga bilo..
Uglavnom jedva čekam pregled..
Sretno svima..
Evo cure, javljam se iz vinogradske. Bila jutros na pregledu, naizgled sve ok, prohodna za 1 prst, cerviks malo omeksao.. A onda došao na red ctg. Prvi katastrofa, poslali me na pol sata da pojedem nešto slano pa se vratim. Drugi ctg ista stvar i pošalju me na odjel na hospitalizaciju. Gore 3.ctg, nijansu bolji. Evo, sad sam spojena 4.put, ostavljaju me preko noći pa ćemo vidjet ujutro ostajem li dulje i hoće li Lovro prije van.. enivej, veselo..
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
Nisam skuzila, sta sa bebom nesto ili imas kontrakcije?! Bas me presjeklo iskreno kad sam procitala.. 🙏🙏🍀
Ne, preaktivan i otkucaji mu jako skaču (sori, nisam napisala).
Pa hoće vidjet u čemu je stvar i jel se muči.. ako je to pravilo, doći će mali ranije
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
Ne, preaktivan i otkucaji mu jako skaču (sori, nisam napisala).
Pa hoće vidjet u čemu je stvar i jel se muči.. ako je to pravilo, doći će mali ranije
Dobro da si imala pregled. Ali ti si u terminu tako da malac može i odmah van 😊 nemoj se nervirat, sad si pod povećalom i sve bude dobro. ☺
Tashee tamo si, oni ce napraviti sta treba.
Vec je on velik! Sretno 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji