Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    20. Kolovoz 2020. 12:41

Vita26

Evo nas sa kontrole.po zadnje menstruacije sam 28+6
    Glavica je 29+5
    Trbuh ja mislim da pise 28+4
    I nesto jos mjerila pa sam pitala zato glava toliko velika skoro odgovara 30tj.
    Ona mi je rekla da da normalno je obaviti 3ultrazvuka u cjeloj trudnoci a ne 22 ultrazvuka.pitam jel sve u redu kaze da bebica ima 1100grama.opet kontrola za mjesec dana tada cemo biti 33tjedna.
    Kako sam sve vas citala valjda onda i ja sad zapela kod tih mjera.nije s dalo opce viditi ruke stavio na lice i spavao je.ja nisam ni grama dobila.bebica je 400grama dobila od zadnjeg pregleda.

Vita26 super za pregled!🤗🥰evo sve mjere su dobre i sve je u redu, mali Tin lijepo napreduje!😃💙😘😘

🌈💙👣🙏

Marta14
    20. Kolovoz 2020. 12:47

Ne bas tako Mouse, ali mekano je.. Mozda zbog kontrole.
    Evo zadnji pregled gotov, pitala sam 2x jel zadnji jer mi cudno al ok valjda to tako tu ide.. 
    2850gr i 46 cm ima, okrenuta kako treba, plodna, pupcana ok. Ja zatvorena, bris ok.
    Sex, kupanje, Mg, ma sve moze 😁
    18.09.pregled u bolnici na termin..🥴

20. Kolovoz 2020. 12:48

Vita drago mi je da je pregled dobro prošao!
    Ne opterećuj se s brojkama, to su sitna, normalna odstupanja, s bebačom je sve u redu i to je najbitnije! 🥰👍

Vita26
    20. Kolovoz 2020. 12:59

Marta supeeer ti je bebica🥰imace preko tri kg sigurno 🌞❤️
    SmaliA hvala pa kako si ti??rastemo da jooj🤗🤗🤗👶🏼Ma jos malo kaze doktorica i eto i ja moram na carski 🙈🙈cudno mi je da ja nisam dobila na kg samo beba .sutra vadim krv za stitnjacu.
    Sanja 😘😘tako cu i raditi samo smireno i to je to,rekla bi mi doktoric da neato nevalja.citala sam da ti si brojala udarce..meni isto zna jedan dan biti jako jako aktivan a drugi dan mirnij.ja to zamisljam da on iztrci se pa mora odmarati 👶🏼😍

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

mc_mouse
    20. Kolovoz 2020. 13:03

Marta pa da! Bas čudno sto je zadnji 😳😳😳 inače za očekivati svaki tjedan do poroda. Huh 

Zojo
    20. Kolovoz 2020. 13:06

Opa, svašta se izdešavalo dok sam spavala... 😴
    Banana čestitke na rođenju malog Davida, sretno sa oporavkom, da bude što brži da što prije uživaš sa svojim klupkom sreće i da se mazite što više!!! 👍
    Butterfly sretno danas, baš sam uzbuđena zbog vas!
    Vita super za pregled, samo neka raste bebač i nek je sve u redu. 👌
    Mi smo super, jedino što mi se ne sviđa je da nam OPET dolaze gosti za vikend(jedino vrijeme kad se možemo po cijele dane mazit i opuštati sa tatom😒), ali ajde preživit ćemo i to-neće biti dugo kod nas. Imala sam totalno drugačije planove za vikend, ali šta ćeš moram se prilagodit. A lijepo sam svima rekla da moram mirovati i da želim da ove zadnje mjesece sami uživamo u pripremama za bebicu i maženju, ali neki očito ne razumiju ništa, rade kako njima odgovara i to me baš ljuti... Sad sam se malo izjadala da si olakšam dušu, nisu to nikakvi problemi znam ali eto ljuti me nedostatak razumijevanja i empatije. Sretno svima koji imaju preglede i kod kojih se nešto pokrenulo, kod nas sve po starom. 😘😘😘

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

Dinosaurus
    20. Kolovoz 2020. 13:39

Cure cestitke na urednim pregledima!
    Marta da bas cudno da je zadnji pregled. Kod nas se od 36.tjedna ide na pregled svaki tjedan, ctg + uzv. Mislim govorim o privatniku ali svejedno. Hm, oces izdrzat tako dugo da ne znas sta se dogadja doli? 😅
    Zojo ja sam sve goste otpilila s izlikom da nisam sposobna za neka sktivna druzenja i da mi je stan u kaosu od priprema i svega. Dolaze mi moji roditelji sljedeci vikend jer je malcu rodendan ali eto to cemo prezivit 😁

Napokon 2804
    20. Kolovoz 2020. 13:48

Čestitam na pregledima... čekamo butterfly sa sretnim vijestima ❤❤❤❤❤❤
    .
    I meni je danas ocito dan za kakanje😂 do sad 2 puta, mislim da bi mogla i 3. Puta ici 
    Pocelo me probadati dolje lijevo i to onako podosta i pritisak mi je na ledima... trbuh je malo tvrdi, ali mislim da se to beba tako namjestila i da beba pritišće živac, tako da pokusat cu se ja okretati po krevetu, da vidim da li popusta 

Vita26
    20. Kolovoz 2020. 14:08

Netko kaka ja dam danas nesto izpovracala nakon dto pojela senvic 🙈🙈stradno

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Tejic
    20. Kolovoz 2020. 14:18

Ulazim svaki cas na forum vidjeti dal se javila Butterfly. 😍 Nemrem docekati vijesti 🙈😁🍀🍀
    Hm ko da nas je neka viroza crijevna poharala  ko da smo prenjele jedna na drugu 🙈 ja sam zasad oke s time, da 3 put kucnem u drvo 😀
    Cestitam curke koje ste dosle s pregleda, bitno da je sve oke 😊😊🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.