Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    20. Kolovoz 2020. 14:36

Dinosaurus mozda i bolje da ne idem jer onda nemam osjecaj da cu rodit uskoro 😅

• SmileA
    20. Kolovoz 2020. 14:59

Vita26

Marta supeeer ti je bebica🥰imace preko tri kg sigurno 🌞❤️
    SmaliA hvala pa kako si ti??rastemo da jooj🤗🤗🤗👶🏼Ma jos malo kaze doktorica i eto i ja moram na carski 🙈🙈cudno mi je da ja nisam dobila na kg samo beba .sutra vadim krv za stitnjacu.
    Sanja 😘😘tako cu i raditi samo smireno i to je to,rekla bi mi doktoric da neato nevalja.citala sam da ti si brojala udarce..meni isto zna jedan dan biti jako jako aktivan a drugi dan mirnij.ja to zamisljam da on iztrci se pa mora odmarati 👶🏼😍

Vita26 evo bili na moru prosli tjedan, uzivali, pa sam se nesto manje javljala iako sam sve pratila😃Inace sam super hvala Bogu🙏zadnjih dana nesto me sve kao dole probode ili povremeno zaboli neznam ni ja vise, ujutro se budim sa takvim bolovima u tijelu, kao da me sto vlakova pregazilo, ali sve je to vjerojatno malo od promjene klime, od vremena, a i eto "slatke" trudnicke muke, sve se rasteze i siri..Ovu noc me nesto bas u trbuhu zabolilo tj kao neki trud 😱kratko je sva sreca trajalo ali ono ak su takvi trudovi ajme meni😬muz je htio da idemo na hitnu ali reko nema potrebe kratko je bilo i nije se ponovilo, ali biti cu svakako na oprezu, jako me strah jos sam u malim tjednima! Da ti ces nesto prije mene ici u bolnicu jer ti imas carski, znam da se bojis ali drzim ti fige vjerujem da ce biti sve u redu🤞♥️Neka samo kile idu u bebaca, tako treba😃👍mama ce bifi fit!😁 Sretno sutra na vadenju!🍀🤞😘😘

🌈💙👣🙏

Demetria
    20. Kolovoz 2020. 15:09

Butterfly je vjerojatno u procesu carskog ili oporavak od istog, jedva čekam vijesti pa da dodamo maloga Davida od Banane i malenu curicu od Butterfly.
    Opet dečki vode heh :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Vita26
    20. Kolovoz 2020. 15:25

SmaliA Aa ljepo sto ste malo i opustili,imama osjecaj da si vec odsutna mjesec dana 😂😂😂
    Ne brini te bolovi su normalni,tako i kod mene bas sam se okružila ,veliki pupo imam 😂😂😂neka samo sve bude uredu imam jos 8tj do poroda i samo da ne moram ranije u bolnici 🙈🙈
    Kad ides na kontroli!??

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Ninche9
    20. Kolovoz 2020. 15:56

Napokon kad ti imas termin za dogovor oko poroda u bolnici?
    Ja imam u ponedjeljak al ne znam hoce li mi raditi pregled s obzirom da imam pregled u petak pa da nije premali razmak izmedu. U prvoj T su m i radili uzv na tom terminu za planiranje poroda
    Đoker dođi ce mi doci izgleda tek u nedjelju a ne u cetvrtak kako je planirano pa do onda svakako planiram ostati u komadu ako ce bit po mome 
    Stalno mi se spava, jucer sam odspavala popodne 3h i danas 2sata, tijelo me vise uopce je slusa kao da mi govori lezi Nina lezi i odmaraj a ja bi samo nesto zvrndala po stanu

Napokon 2804
    20. Kolovoz 2020. 16:14

Ninche9

Napokon kad ti imas termin za dogovor oko poroda u bolnici?
    Ja imam u ponedjeljak al ne znam hoce li mi raditi pregled s obzirom da imam pregled u petak pa da nije premali razmak izmedu. U prvoj T su m i radili uzv na tom terminu za planiranje poroda
    Đoker dođi ce mi doci izgleda tek u nedjelju a ne u cetvrtak kako je planirano pa do onda svakako planiram ostati u komadu ako ce bit po mome
    Stalno mi se spava, jucer sam odspavala popodne 3h i danas 2sata, tijelo me vise uopce je slusa kao da mi govori lezi Nina lezi i odmaraj a ja bi samo nesto zvrndala po stanu

U ovoj bolnici di cu roditi nema uopce termina. Do samog kraja idem kod svog ginica i tek kad porod krene idem u bolnicu. I onda tamo im kazem sta zelim i tako bude. Nema ranije nista... i meni je to bilo cudno i onda sam bila zvala da pitam i tako su mi i oni rekli... 
    A ja sam puna energije za spremati po stanu, a ne mogu vise sama, mora muz jer je uglavnom na koljena i ribaj...
    Sto se spavanja tice, meni je i dalje problem zaspati, a kad zaspem, spavam kao top

MIHACH993
    20. Kolovoz 2020. 16:15

Bokić, 😊 moj bebač dolazi sredinom studenog. Sretno svima 😍

Valentino 4y🩵

Demetria
    20. Kolovoz 2020. 16:54

MIHACH993

Bokić, 😊 moj bebač dolazi sredinom studenog. Sretno svima 😍

Ako želiš na našu listu molim te datum termin poroda, spol i koja bolnica. Dobrodošla

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• SmileA
    20. Kolovoz 2020. 17:01

Vita26

SmaliA Aa ljepo sto ste malo i opustili,imama osjecaj da si vec odsutna mjesec dana 😂😂😂
    Ne brini te bolovi su normalni,tako i kod mene bas sam se okružila ,veliki pupo imam 😂😂😂neka samo sve bude uredu imam jos 8tj do poroda i samo da ne moram ranije u bolnici 🙈🙈
    Kad ides na kontroli!??

Vita26 da nadam se da je sve ok, dok nije stalno i zabrinjavajuce vjerujem da je ok🤗 joj i meni je trbuh bas ogroman, tko god me vidi prvo kaze ajme kolki ti je trbuh🙈sve u pupu ide, do sad sam dobila nekih 7 kila..Pregled imam pocetkom 9 mjeseca, moram zvati sljedeci tjedan da se narucim, tad cu biti 30 + nesto tjedana. Proletilo je to sve ko ludo, sad u 9 mj polako moram prat robicu i ici kupiti jos sve stvari za bolnicu od higijene za mene i maloga, pa i torbu spremiti da sam u 10 mj spremna, nikad neznas🙃

🌈💙👣🙏

Dinosaurus
    20. Kolovoz 2020. 17:48

Cure 30+ tjedana, ima li ijedna da je dobila 3+ kila u zadnjih misec dana?
    Zadnji put san bila na pregledu 16.7. sa 71kg (29+1tt) a danas se vagala i imam 75kg 😱😱😵 Nadam se da je beba dobila barem 1.5kg 😅😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.