Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    20. Kolovoz 2020. 05:58

Jutro cure ... evo mi ranom zorom danas . Bebač se odlucio razbacat nakon odlaska na wc i nema sanse da bi zaspala vise . Danas u 07:30 imamo bris na streptokok tako da mozda i bolje da smo se ranije probudili.
    Imam pitanje da li je koja od vas znala cuti onako kvrc iz trbuha kao da neki zglob preskoci tako nesto? To sam jucer cula prvi puta i evo danas se to opet ponovilo 🤔

20. Kolovoz 2020. 05:59

Butterfly ženo sretno danas nadam se da ce sve proci uredu i da ces nam se javiti sa lijepim vijestima ❤️🥰

klupko_srece
    20. Kolovoz 2020. 06:11

Dobro jutro 😳😳
    Banana čestitam ti od srca ❤️👶 nek ima sretno i bezbrižno djetinjstvo
    Nama je ovo definitivno najgora noć u 9 mj.
    Pišanje svaki pol sata, ali doslovno. 😳
    Boli me bolje, bocka ko zna možda krene i moj beban. Sutra punimo 40 tjedana
    Nadam se više da će krenuti samo čekamo pa nikako
    Sretno svima danas❤️👶💕

20. Kolovoz 2020. 06:22

Hvala svima na cestitkama. Evo cekam fizijatre (valjda njih) da me dignu pa cu do Davida, il on k meni (ovisi ko bude brzi).

Natipkat cu vam sve za carski i za Ri, samo da jos malo dodem k sebi... Puno mi je to koncentracije sada... 
    Butterfly 😍😘 sretno! 

Talija
    20. Kolovoz 2020. 06:45

Banana, i nas dripac bude David 💙🥰

• ela32
    20. Kolovoz 2020. 06:47

Bananaupidami

Hvala svima na cestitkama. Evo cekam fizijatre (valjda njih) da me dignu pa cu do Davida, il on k meni (ovisi ko bude brzi).
    .
    Natipkat cu vam sve za carski i za Ri, samo da jos malo dodem k sebi… Puno mi je to koncentracije sada…
    Butterfly 😍😘 sretno!

Banana draga cestitam ti od srca😙😙! Jako mi je drago da si izgurala do sigurnih tjedana i da je David dobro! Mazite se i pazite..
    Butterfly sretno danas 😗🤗🤞🤞
    Ja sam jucer bila na zadnjem pregledu kod svoje gin, danas u bolnicu na ctg.. cura je procjenjena na 3kg i kaze da bi moglo svaki tren krenuti. Otvorena 3-4 cm, cerviks 1/3. Zadnjih dana imam dosta kontrakcija, ali nista redovito.. setam stalno i radim po kuci i nadam se da cu se otvoriti sto vise ovakvim (bezbolnim) putem prije nego krenu pravi trudovi ili pukne vodenjak. 
    Ostalim curama koje imaju preglede zelim svu srecu i javljajte nam lijepe vijesti!

mc_mouse
    20. Kolovoz 2020. 07:00

Cijelu noć imam proljev. Bas sam slaba. Ali i grčeve u crijevima, kao da sam nešto krivo pojela. 
    Već sam se uplašila da ću roditi, ali sjećam se da u prvoj trudnoći nisam imala bolne grčeve. Tjeralo me na pražnjenje crijeva noć prije poroda, ali bez bolova. 

20. Kolovoz 2020. 07:07

Mc_mouse ista stvar i kod mene proljev zadnja dva dana i crijeva luduju ali se nekako ne brinem posto nemam ni kontrakcije a niti sam otvorena tako da mozda samo neko ciscenje ...

Napokon 2804
    20. Kolovoz 2020. 07:20

Banana 💙💙💙💙💙💙
    .
    Butterfly sretno, cekamo te sa lijepim vjestima ❤❤❤❤❤❤

Vita26
    20. Kolovoz 2020. 07:23

Butterfly sretno danas i javljaj nam ljepe vjesti 😍😍
    Ela jos malo i evo tvoje bebice ❤️❤️
    ....
    Ajme stvarno sad ce sve malo po malo i popunitsa nasa lista😘
    ....cure koje idu na pregled sretno vam ❤️
    Banana kako se osjecas!?
    Ja evo imam u 10h pregled jedva cekam ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.