Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leia91
    20. Kolovoz 2020. 10:17

Sretno na pregledima svima! 😊😊
    I ako niste vidjele, od danas u kauflandu ima tajice za trudnice i majice. Ja sam kupila već, a našla sam čak i spavaćicu za trudnice koja je bila prošli tjedan 😊
    Želim svima super dan 🤗🤗

Skakavac
    20. Kolovoz 2020. 10:32

Dobro vam jutro :)
    PrincessMimi nadan se da se nisi puno puta dizala :D ja od ponoc do 7 dvaput, zadovoljna san kako zna bit inace 😂
    Slatke_brige uh uh meni danas 39i tjedan. Zelin ti da se cim prije nesto pokrene, da ne moras na inducirani, a i svako malo na pregled plodne vode. Bar je tako kod nas u St-u kad se prinese tj prode predviden termin. To isto zelin i sebi 🤯🤭
    Da i ja podilin svoje iskustvo s čišćenjem crijeva. Prosli tjedan, dva puta u dvi noci toliko me trbuh bolija i grčila san se, da san mislila da su trudovi.. Kad ono nista. Jucer isto probadanja dole, intenzivnija nego dosada ali izdrziva. Sutra mi je pregled pa cemo Vidit jeli se sta pokrenulo. 🤗

klupko_srece
    20. Kolovoz 2020. 10:39

Marta14

slatke_brige

Dobro jutro 😳😳
    Banana čestitam ti od srca ❤️👶 nek ima sretno i bezbrižno djetinjstvo
    Nama je ovo definitivno najgora noć u 9 mj.
    Pišanje svaki pol sata, ali doslovno. 😳
    Boli me bolje, bocka ko zna možda krene i moj beban. Sutra punimo 40 tjedana
    Nadam se više da će krenuti samo čekamo pa nikako
    Sretno svima danas❤️👶💕

Lijepo mu unutra 😁Kad imas kontrolu?

Sutra ponovo. Neda se mali neda 😁😁😁😁

Marta14
    20. Kolovoz 2020. 10:56

Pa sta je ovo sa wc-om 🙈Ja vec 3x danas..
    Slatke brige sretno, Skakavac i ostale, moze to svaki cas 🍀🍀🤗

mara1992
    20. Kolovoz 2020. 11:32

Davide dobrodošao 🎊🎊🎊🎊.
    Meni od sinoć nije dobro nagon za povraćanje i također crijeva cijelu noć. Od jutros kad god krenem hodati stomak mi se skameni. A sutra u 9 sam naručena u bolnicu na uzv i ctg 😂😂

url=https://lilypie.com]

Demetria
    20. Kolovoz 2020. 11:37

StizeBeba2020

Napokon 2804

StizeBeba2020

Banana cestitam od 💙🎊🎉🎁
    Butterfly sretno danas!!

Meni je jucer ujutro ispao cep 😂 muko moja svaki dan nesto nas drugo snadje. Kad sam vidjela kolicinu, na dupe sam skoro pala 😂

Od jucer imamo i maloo jace bolove. Noc bila super za spavanje (napokon), ali ja oka nisam sklopila koliko sam se gnjezdila po krevetu. Nikako ne pase lezanje, na kraju sam ustala u 4h piti kavu i klopati 😀

Kakav je osjećaj i kako to izgleda kad ispada sluzni?

Pa meni ti je u subotu se jednom samo pojavio skroz svjetlo smedji iscjedak. Vise bez. U utorak sam isla inzvaredno na pregled na Merkur i pregledala me dr koja je bila dosta grublja. Dodem doma i vidim da opet imam taj iscjedak, ali reko mozda i od gela zbog pregleda, a kad ono navecer mi je bilo na rublju tockica smedja. A jucer ujutro se brisem i abnormalna kolicina jako guste zuckaste sluzi i po sredini smedja crta par milimetra debela. Bilo mi je nakon toga jos 2 puta tako puno. Sad samo kad se brisem i ne svaki puta opet bude, ali minimalno ni pola malog nokta.
    Oprostite na detaljima, ali mozda stvarno nekoj pomogne i ne prepadne se na prvu kao ja 😇

To je baš to, sluzni čep. Premda svima bude različitih ali tebi je baš školski reklo bi se.
    2020 ja bih na tvom mjestu otišla ili privatno ili u hitnu. Prijateljica mi je tako bilo slično i isto ju sestra otpilila i njoj odjednom počeo gadni svrbež po dlanovima odmah je otišla na hitnu i rekli su joj da je u zadnji tren došla zbog jetre

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Vita26
    20. Kolovoz 2020. 11:38

Evo nas sa kontrole.po zadnje menstruacije sam 28+6
    Glavica je 29+5
    Trbuh ja mislim da pise 28+4
    I nesto jos mjerila pa sam pitala zato glava toliko velika skoro odgovara 30tj.
    Ona mi je rekla da da normalno je obaviti 3ultrazvuka u cjeloj trudnoci a ne 22 ultrazvuka.pitam jel sve u redu kaze da bebica ima 1100grama.opet kontrola za mjesec dana tada cemo biti 33tjedna.
    Kako sam sve vas citala valjda onda i ja sad zapela kod tih mjera.nije s dalo opce viditi ruke stavio na lice i spavao je.ja nisam ni grama dobila.bebica je 400grama dobila od zadnjeg pregleda.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    20. Kolovoz 2020. 11:54

Vita pa super su ti mjere, curama je glavica bila vise tjedana veca. Cestitam🤗

Vita26
    20. Kolovoz 2020. 12:09

Hvala Marta raste malac ,ma ja samo odmah pitala dal to je uredu,citas svasta pa onda malo se brines.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

mc_mouse
    20. Kolovoz 2020. 12:11

Marta jel proljevastu stolicu imaš ili? 
    Ja hvala Bogu nisam išla već dva i po sata. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.