Jutroo, ja napokon normalno spavala 😄
Svaki dan kad udem na forum, nesto nam se desava novo😁 i sad kad vas tak gledam, kontrakcije, probadanja, ispadanje sluznog cepa, otvorenost, stalno i kod sebe osluskujem dal se kaj desava 😂 dosad smo se borile da ostanemo sto duze zatvorene, a sad cemo obrnuto i jos raditi na tome da se otvorimo 😄 taman nakon ovih kisa imam prozore za pranje, a danas nam dolaze postaviti klimu (napokon) i oslikati djecju sobicu pa saljem slike kad bude gotovo 😁
Butterfly i Banana stalno mislim na vas i jedva cekam da nam se opet javite 🥰🥰
Banana cestitam od 💙🎊🎉🎁
Butterfly sretno danas!!
Meni je jucer ujutro ispao cep 😂 muko moja svaki dan nesto nas drugo snadje. Kad sam vidjela kolicinu, na dupe sam skoro pala 😂
Od jucer imamo i maloo jace bolove. Noc bila super za spavanje (napokon), ali ja oka nisam sklopila koliko sam se gnjezdila po krevetu. Nikako ne pase lezanje, na kraju sam ustala u 4h piti kavu i klopati 😀
Kakav je osjećaj i kako to izgleda kad ispada sluzni?
Banana, od srca čestitam! 🥰❤
Butterfly, sretno danas! 💕
👧 35, sve ok, AMH 23,9
👦 36, oligoasthenoteratozoospermia
-12/18 1.ICSI Poliklinika IVF: ET 1bc: x
-06/19 Poliklinika IVF: FET 2bc: x
-12/19 2.ICSI Škvorc: ET 1bc: 🤰 ❤️
-01/24 Škvorc: FET 2 bc: blighted ovum
-06/24 Škvorc: FET 2 bc: x
-06/25 3.ICSI Škvorc: ET 2 3dn, 1 bc kriopohrana
Banana cestitam od 💙🎊🎉🎁
Butterfly sretno danas!!
Meni je jucer ujutro ispao cep 😂 muko moja svaki dan nesto nas drugo snadje. Kad sam vidjela kolicinu, na dupe sam skoro pala 😂
Od jucer imamo i maloo jace bolove. Noc bila super za spavanje (napokon), ali ja oka nisam sklopila koliko sam se gnjezdila po krevetu. Nikako ne pase lezanje, na kraju sam ustala u 4h piti kavu i klopati 😀
Pa meni ti je u subotu se jednom samo pojavio skroz svjetlo smedji iscjedak. Vise bez. U utorak sam isla inzvaredno na pregled na Merkur i pregledala me dr koja je bila dosta grublja. Dodem doma i vidim da opet imam taj iscjedak, ali reko mozda i od gela zbog pregleda, a kad ono navecer mi je bilo na rublju tockica smedja. A jucer ujutro se brisem i abnormalna kolicina jako guste zuckaste sluzi i po sredini smedja crta par milimetra debela. Bilo mi je nakon toga jos 2 puta tako puno. Sad samo kad se brisem i ne svaki puta opet bude, ali minimalno ni pola malog nokta.
Oprostite na detaljima, ali mozda stvarno nekoj pomogne i ne prepadne se na prvu kao ja 😇
[lbdf.lilypie.com]
Jutro! Sretno svima danas na pregledima tko je imao i ima...🍀 sad cekamo Butterfly da se javi, osim ak ju opet neka bebica ne pretekne 😉
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Vita26, Marta14 i ostale cure koje dns imaju pregled SRETNO! 😃🤞🤞🍀🍀🥰
Butterfly takoder jos jednom sretno!!🥰♥️
🌈💙👣🙏
Dobro jutro 😳😳
Banana čestitam ti od srca ❤️👶 nek ima sretno i bezbrižno djetinjstvo
Nama je ovo definitivno najgora noć u 9 mj.
Pišanje svaki pol sata, ali doslovno. 😳
Boli me bolje, bocka ko zna možda krene i moj beban. Sutra punimo 40 tjedana
Nadam se više da će krenuti samo čekamo pa nikako
Sretno svima danas❤️👶💕
Lijepo mu unutra 😁Kad imas kontrolu?
Banana čestitam 💓💓💓 predivno!!!! Želim vam svu sreću, uživajte jedno u drugom 💗 Kao da smo te jučer upoznali tu na forumu i evo te sad već s bebom 🙉
Butterfly, ela32 i stizebeba vi ste izgleda sljedeće, SRETNO!!! 💕 Srce mi se uzbuba kad čitam ovakve stvari.
SRETNO I SVIMA NA PREGLEDIMA!
Ja se slabo javljam ali čitam.. ništa mi se ne događa, sve je u redu, laganini se pripremam i čekam dan D. Kupam se svaki dan, plivam dosta i šetam. Nadam se da će koji dan ranije da mi muž uspije prije broda vidjet bebu.
Jedina tegoba koju imam je užasan svrbež oba ramena, čak me budi po noći 🥴 bila sam kod gin, htjela vadit krv za svaki slučaj da vidim jel jetra, ali me njegova med sestra odmah otpilila i ismijala me da mi je to od mojih mazalica za sunčanje. E pa baš već mjesec dana na istom mjestu, a više i ne koristim faktor jer sam većinom u hladu, stavim eventualno kokos ulje extra djevičansko. Čudno. Ali neka sve zlo u tome, neću se brinut
Hej zemske. Evo iznenada sam rodila xD sou je poceo u 3 i u 4:05 se rodio mali cvrcak od 2880 i 48 dugacak… I Demetria, pogodili su, decko je :)
Iako sam rucala prije, uspjela je spinalna i bila sam budna i cula kme :) dragi je uletio kad se rodio tak da su se pomazili :)
.
Bebac je ok, malo na promatranju na neonatologiji, iako je prvi apgar bio 9/10, malo ga je sokirala (kaze dr da ne vole koristit taj izraz, al ja ne znam ponovit kaj je rekla) prilagodba na vanjski svijet kasnije pa ga prate do jutra…
Mene je vlak pregazio, necu lagat, dobro je dok droge drze, kad puste je zaje.ano.
.
Sad sva pozitivna energija ide Butterfly za ujutro.
😘 Svima od nas :)
Cestitam od srca!! 💕Tebi i Davidu zelim srece i zdravlja, da se mama sto vise odmori!
Cure sretno na pregledima! Butterfly sretno! 😘
Banana cestitam od 💙🎊🎉🎁
Butterfly sretno danas!!
Pa meni ti je u subotu se jednom samo pojavio skroz svjetlo smedji iscjedak. Vise bez. U utorak sam isla inzvaredno na pregled na Merkur i pregledala me dr koja je bila dosta grublja. Dodem doma i vidim da opet imam taj iscjedak, ali reko mozda i od gela zbog pregleda, a kad ono navecer mi je bilo na rublju tockica smedja. A jucer ujutro se brisem i abnormalna kolicina jako guste zuckaste sluzi i po sredini smedja crta par milimetra debela. Bilo mi je nakon toga jos 2 puta tako puno. Sad samo kad se brisem i ne svaki puta opet bude, ali minimalno ni pola malog nokta.
Oprostite na detaljima, ali mozda stvarno nekoj pomogne i ne prepadne se na prvu kao ja 😇
E to, volim takve detaljne opise, hvala. Ja sam jučer ujutro i prekjučer ujutro na gacicama vidjela malu smeđu točkicu i nakon toga nista, tako da, se ne iznenadim kad vidim tako nešto veće. Hvala ti
Sortiraj odgovore
Najstariji