Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavo_nebo
    19. Kolovoz 2020. 22:28

Banana cestitam 🥳

• SmileA
    19. Kolovoz 2020. 22:29

Banana iskrene cestitke!!😃💙👣super da je sve dobro, sto brzi oporavak ti zelim!!😘😘🍀

🌈💙👣🙏

enana
    19. Kolovoz 2020. 22:32

🥰 bravo Banana, cestitam! Nek vam je sa srecom, da se sto prije doma mazite i pazite ❤

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

nada23
    19. Kolovoz 2020. 22:37

Evo i mene nakon dužeg vremena... procitala sam samo par zadnjih stranica da sam u toku. 😊
    Banana predivne vijesti!!! Samo neka ste dobro vas dvoje. ❤️ Želim vam brz oporavak i puno puno ljubavi i maženja! 😍😍😍
    Butterfly sretno sutra bebici i tebi ! 🙏🍀🙏 ❤️

10/2020- L 💙
    8/2024- I 💓

Ninche9
    19. Kolovoz 2020. 22:38

Banana čestitam!! Kako se zove maleni heroj?? 

Demetria
    19. Kolovoz 2020. 22:38

Bananaupidami

Hej zemske. Evo iznenada sam rodila xD sou je poceo u 3 i u 4:05 se rodio mali cvrcak od 2880 i 48 dugacak… I Demetria, pogodili su, decko je :)

Čitam 8 stranica zaostatka i razmišljam kako ti cimi  Butterfly roditi prije tebe i ti zezneš cijeli sustav.
    Meni je drago što ti je pomoć na ovoj temi dobro došla, što ste dogurali do kraja praktički i što je maleni dobro.
    Vidi se da je na mamu :) znači popodne se rodio?
    Čestitam vam.
    Onda sutra navečer stavljam ažuriranu listu čekamo vijesti i od Butterfly kojoj želim puno sreće sutra.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

jasamja
    19. Kolovoz 2020. 22:46

Banana iskrene čestitke i brz oporavak želim 😊 😘 dobrodošao malo dječače 💙
    Kad se oporaviš i uhavitš malo vremena očekujem iskustvo iz riječke bolnice da znam šta me čeka 😉
    Butterfly sretno sutra i nestrpljivo čekamo novosti 🤞❤️😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Happymom
    19. Kolovoz 2020. 22:59

Mana mare kako se snalazis sa bebicon? 

Tejic
    19. Kolovoz 2020. 23:05

Banana draga ajmee cestitaaam i zelim ti brz oporavak, a malenom misicu sretno i bezbrizno djetinjstvo 🥰🥰🥰
    Butterfly sretno sutra 😍😍

mc_mouse
    19. Kolovoz 2020. 23:06

Banana čestitke 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.