Banana iskrene cestitke!!😃💙👣super da je sve dobro, sto brzi oporavak ti zelim!!😘😘🍀
🌈💙👣🙏
🥰 bravo Banana, cestitam! Nek vam je sa srecom, da se sto prije doma mazite i pazite ❤
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Evo i mene nakon dužeg vremena... procitala sam samo par zadnjih stranica da sam u toku. 😊
Banana predivne vijesti!!! Samo neka ste dobro vas dvoje. ❤️ Želim vam brz oporavak i puno puno ljubavi i maženja! 😍😍😍
Butterfly sretno sutra bebici i tebi ! 🙏🍀🙏 ❤️
10/2020- L 💙
8/2024- I 💓
Hej zemske. Evo iznenada sam rodila xD sou je poceo u 3 i u 4:05 se rodio mali cvrcak od 2880 i 48 dugacak… I Demetria, pogodili su, decko je :)
Čitam 8 stranica zaostatka i razmišljam kako ti cimi Butterfly roditi prije tebe i ti zezneš cijeli sustav.
Meni je drago što ti je pomoć na ovoj temi dobro došla, što ste dogurali do kraja praktički i što je maleni dobro.
Vidi se da je na mamu :) znači popodne se rodio?
Čestitam vam.
Onda sutra navečer stavljam ažuriranu listu čekamo vijesti i od Butterfly kojoj želim puno sreće sutra.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Banana iskrene čestitke i brz oporavak želim 😊 😘 dobrodošao malo dječače 💙
Kad se oporaviš i uhavitš malo vremena očekujem iskustvo iz riječke bolnice da znam šta me čeka 😉
Butterfly sretno sutra i nestrpljivo čekamo novosti 🤞❤️😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Banana draga ajmee cestitaaam i zelim ti brz oporavak, a malenom misicu sretno i bezbrizno djetinjstvo 🥰🥰🥰
Butterfly sretno sutra 😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji