Ne dolazi svekrva ovaj put nego druga baka hehehe
Butterfly ako smijem pitati, tebi je voda polako iscurila ali posteljica i dalje radi svoj posao? Znam da je cilj da su sto dulje u pupi al kad je sve ok,
al ne znam kako je kad vode vise nema a beba je dobro? Zasto te zele poroditi onda?
Napokon i ostale sretno danas!! 🍀🍀
Jesenica 😂😂Ja cu staviti u vrecicu pa u auto, za svaki slucaj 😁Zasto mislis da se otvaras? Zi imas iskustva, kako osjetis?
Butterfly i Banana 🤗🤗
Pozdrav drage zenice.
Da vam se malo javimo. Iduci cetvrtak imamo pregled, za sad je sve ok. Anja se redovito javlja, sad je to vise rastezanje nego udarci al nadje se udaraca.
Jedini problem su mi kukovi. Po noci kad spavam na bilo kojem kuku me toliko boli da moram na ledja lec dok prestane pa onda na drugi lec i tako cijelu noc. Jel se kojoj to dogadjalo?
I jucer nakon rucka me probio hladni znoj i srce se uzlupano uzasno, neka slabost me uhvatila. Nakon nekon vremena je bilo ok da bi sinoc pred spavanje opet se ponovilo i povracala sam. Otkucaji su mi bili 122. Popila sam normabel da se umirim. To me malo brine.
Sto se tice pomoci nakon poroda moja mama ce bit tjedan dana s nama i onda ostajemo sami s tim da je svekrva u prizemlju al je starija zena pa cu bit zadovoljna i da nam skuha samo a ostalo ce muz.
Oprala sam Anjinu robicu i popeglala, sad cu tetre i rucnike i za kraj posteljinu. Pripremit cu sve za nedaj Boze da prije zavrsim u bolnici.
Ovih dana pakujem i torbu. Volim da mi je sve spremno pa sam sigurna.
Curama na mirovanju i bolnicama sretno i pazite se, a tko ima pregleda sretno i uzivajte.
Al sam se jutros raspisala
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Ima koga da broji pokrete? Kolko nabrojite u sat vremena?
Ne brojim jer mi se čini da se redovito kreće jer mi se čini kao da se konstantno javlja pa sam na miru. Kad sam čitala o tome, pisalo je da bi se oko 10x trebala javiti beba, ali da se to treba mjeriti u vrijeme kad je beba inače aktivna i kad mi mirujemo. Što su tebi rekli, kad da brojiš?
Ujutro, popodne i navečer po sat vremena. Gnjavaža, i ne da mi se dok kroz dan osjetim da se bebač javlja normalno, al pošto ima periode mirovanja (3 dana luduje pa 3 dana spava) koji su me znali zabrinjavati, baš budem pratila bar tjedan dana da vidim razliku. Al zapravo je fora. Čak sam uspjela skužit i dok kihne 🤭💕
Butterfly držim fige da što duže curica uspije izdržati unutra a i nakon toga da sve bude najbolje što može 💕🍀🤞🙏
Što se tiče obleke za izlazak iz rodilišta, to mi uopće nije bitno kak izgleda. Glavno da stane na mene. Ionak me bude vidlo možda troje ljudi i od njih troje niko ne bude gledal mene nego malog 😏 već i sad je mali u centru pažnje a ja sasvim sporedni lik.
Sretno vam sa svim vašim brigama, malim i velikim 🍀💕👋
Sanja - čovječe, pa to je baš često 😂 dobro da smo na porodiljnom 😄
Gonal - ja sam znala imati pojačane otkucaje i slabost dok nisu skužili da imam anemiju. Sad mi je na terapiji dobro, prestalo mi je nabijat srce
*
Butterfly i Banana, super da ste se našle, vjerujem da će vam to malo olakšati boravak 😊
*
Cure koje imate djecu koju morate nekome ostaviti kad dođe vrijeme za bolnicu, nadam se da će to ispast najbolje što može. Logično mi je da vas to brine i držim fige da porod krene u zgodno vrijeme 😊
Gonal, ja sam imala istu situaciju s kukovima. S vremenom se smirilo, ponekad se ponovi al samo na dan-dva. Probaj si staviti nešto između koljena dok spavaš na boku, možda ti olakša. Jastuk ili slično.
Jutro cure!
Ninche i Marta iste brige bi imala da imam mogucnost pratnje. Ali posto nemam eto. Fokusirat cu se na to da porod i sve to prodem sama i bar cu bit mirna da je mali s tatom i da je sve ok. Ali kuzim totalno. Zeznuto je to. Pogotovo kad nemate naviku ostavljat ga ikome, isto ka i mi. Malo razmisli, vidi koje su vam opcije za ostavljanje pa odvagni sta ce ti manje stresa stvarat. Mozda ce se bas sve poklopit tako da bude ok pa se sad stresiras bzvze 😊
Sretno na pregledima danas!
Butterfly i banana super da ste se nasle, u dvoje je lakse 🦋🍌😊
Mi smo u komadu, sve je ok i dalje zatvorena 🙈🙈
hahah najjači ste :) sretno
ipak sam stavila listu jutros da se malo podsjetimo kako ide redoslijed....
vidim da je bebama vruće pa radije biraju ostati u pupici još malo dulje
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sortiraj odgovore
Najstariji