Nik pik super da si otisla privatno i da te detaljno pregledao taj dr.
Za tezinu, to ni ja nisam saznala do cca 28tt...
Da znam taj osjecaj kad se fokusiraju samo na problem, a ostalo lako cemo (pa sam ih ja svaki put maltretirala s mjerama bebe (iako nemam pojma koje trebaju biti) i inzistirala da mi okrenu ekran i sl...
Odlicno da vas je netko uputio i objasnio vam i dao vam preporuku za dalje, vec to puno olaksava.
Zelim vam svu srecu da sve bude sto bolje moze biti :)
Nik piksuper da si otisla privatno i da te detaljno pregledao taj dr.
Za tezinu, to ni ja nisam saznala do cca 28tt…
Da znam taj osjecaj kad se fokusiraju samo na problem, a ostalo lako cemo (pa sam ih ja svaki put maltretirala s mjerama bebe (iako nemam pojma koje trebaju biti) i inzistirala da mi okrenu ekran i sl…
Odlicno da vas je netko uputio i objasnio vam i dao vam preporuku za dalje, vec to puno olaksava.
Zelim vam svu srecu da sve bude sto bolje moze biti :)
Hvala ti od srca ❤
Mene zanima jeste prale one podloge nepopusne za madrac, tj.kako se to pere, ručno ili u perilici i na koliko stupnjeva?
Nik pik oprala one iz ikee po uputama u masini i dodala octa da jos malo ubije sve kaj treba 😊
Plavo nebo, ja sam išla prošli tjedan u Vinogradsku, ušla sam u kompleks tamo di je kapelica jer je bliže zgradi ginekologije. Nije bilo reda, dvoje ih je tamo i samo mjere temperaturu, ja sam odmah prosla
Hvala ti puno za info :) da znam da ne krecem puno ranije
Minie kako si ti? Ima li sta nova?
Isabela jesi jos uvijek u istoj bolnici?
Sve cure koje ste u bolnici i na cuvanju/mirovanju drzite se! Saljemo vam pozitivne vibre i virtualne zagrljaje 😊🌸
Cure nadam se da ste sve dobro...
Isto tako mamice i njihove bebice 🥰
Ja sam se sredila, i cekam sutra i 3 sata za pregled...
Moja curica je danas jako mirna
Ja se svaki dan sve vise bojim poroda a najvise da cu biti sama bez muza jer necemo imati kome ostaviti sina. Bas me strah
Ima koga da broji pokrete? Kolko nabrojite u sat vremena?
Ne brojim jer mi se čini da se redovito kreće jer mi se čini kao da se konstantno javlja pa sam na miru. Kad sam čitala o tome, pisalo je da bi se oko 10x trebala javiti beba, ali da se to treba mjeriti u vrijeme kad je beba inače aktivna i kad mi mirujemo. Što su tebi rekli, kad da brojiš?
Sortiraj odgovore
Najstariji