Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Kolovoz 2020. 21:21

Nik pik super da si otisla privatno i da te detaljno pregledao taj dr.
    Za tezinu, to ni ja nisam saznala do cca 28tt...
    Da znam taj osjecaj kad se fokusiraju samo na problem, a ostalo lako cemo (pa sam ih ja svaki put maltretirala s mjerama bebe (iako nemam pojma koje trebaju biti) i inzistirala da mi okrenu ekran i sl...
    Odlicno da vas je netko uputio i objasnio vam i dao vam preporuku za dalje, vec to puno olaksava. 
    Zelim vam svu srecu da sve bude sto bolje moze biti :) 

NikPik
    18. Kolovoz 2020. 21:27

Bananaupidami

Nik piksuper da si otisla privatno i da te detaljno pregledao taj dr.
    Za tezinu, to ni ja nisam saznala do cca 28tt…
    Da znam taj osjecaj kad se fokusiraju samo na problem, a ostalo lako cemo (pa sam ih ja svaki put maltretirala s mjerama bebe (iako nemam pojma koje trebaju biti) i inzistirala da mi okrenu ekran i sl…
    Odlicno da vas je netko uputio i objasnio vam i dao vam preporuku za dalje, vec to puno olaksava.
    Zelim vam svu srecu da sve bude sto bolje moze biti :)

Hvala ti od srca ❤

Mene zanima jeste prale one podloge nepopusne za madrac, tj.kako se to pere, ručno ili u perilici i na koliko stupnjeva? 

18. Kolovoz 2020. 21:34

Nik pik oprala one iz ikee po uputama u masini i dodala octa da jos malo ubije sve kaj treba 😊

plavo_nebo
    18. Kolovoz 2020. 21:37

tashee7

Plavo nebo, ja sam išla prošli tjedan u Vinogradsku, ušla sam u kompleks tamo di je kapelica jer je bliže zgradi ginekologije. Nije bilo reda, dvoje ih je tamo i samo mjere temperaturu, ja sam odmah prosla

Hvala ti puno za info :) da znam da ne krecem puno ranije 

Dinosaurus
    18. Kolovoz 2020. 21:45

Minie kako si ti? Ima li sta nova?
    Isabela jesi jos uvijek u istoj bolnici?
    Sve cure koje ste u bolnici i na cuvanju/mirovanju drzite se! Saljemo vam pozitivne vibre i virtualne zagrljaje 😊🌸

18. Kolovoz 2020. 21:56

Ima koga da broji pokrete? Kolko nabrojite u sat vremena?

Napokon 2804
    18. Kolovoz 2020. 22:01

Cure nadam se da ste sve dobro...
    Isto tako mamice i njihove bebice 🥰
    Ja sam se sredila, i cekam sutra i 3 sata za pregled...

Ninche9
    18. Kolovoz 2020. 22:36

Moja curica je danas jako mirna
    Ja se svaki dan sve vise bojim poroda a najvise da cu biti sama bez muza jer necemo imati kome ostaviti sina. Bas me strah

Vita26
    18. Kolovoz 2020. 22:42

Napokon sretno sutra

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

keksic
    18. Kolovoz 2020. 22:51

Sanja*

Ima koga da broji pokrete? Kolko nabrojite u sat vremena?

Ne brojim jer mi se čini da se redovito kreće jer mi se čini kao da se konstantno javlja pa sam na miru. Kad sam čitala o tome, pisalo je da bi se oko 10x trebala javiti beba, ali da se to treba mjeriti u vrijeme kad je beba inače aktivna i kad mi mirujemo. Što su tebi rekli, kad da brojiš?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.