Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leia91
    18. Kolovoz 2020. 19:48

Napokon ma nije mi problem trbuh nego mi je baš ispod ruku mala. I sad mi je baš krivo jer je onda bio i veći broj a sad više nema. Uzet ću zato u h&m-u 2 za početak.
    Banana ne sekiraj se 😂 još malo pa gotovo. Vidiš kak je to brzo prošlo. Sad će tek krenuti prave slatke muke 😉

butterfly784
    18. Kolovoz 2020. 19:50

Bananaupidami

Nikpiknadam se da je pregled proso ok?
    Mc mouseje bolje ruka?
    Ajme koma to za rodiliste… Fakat se nadam da ce ti sve proc sto lakse!
    Samomarinadrz se! Nadam se da te nece mucit ako nece ic prirodno (a doktore bolje da ne komentiram)… Iako je jako tesko, al pokusaj se opustit, tijelo u grcu vise osjeti bol, nego opusteno (pisem dobronamjerno 😊)
    Skakavacsve su to super bebe, 3 kg nije malo 😊
    A sto se tice znanja, mislim da dok ne prodes to ne mozes 100 % znat nis (i opet ti drugi porod moze bit susta suprotnost). Jedina razlika je da je nekom lakse ako iscita i prouci sve sto moze, a nekom ako ne…
    Vis mene nije strah bolnica, samo su mi jako odbojne xD
    Mana maresuper da joj olaksavaju kapi 😊
    Dinosaurusahahaha sta je to normalno kretanje i sjedenje i lezanje (i dodala bi jedenje)?! 😋
    Tejicjoj bome, nemoguca i nesnosna sam sama sebi, a kamoli drugima… XD
    Vis i ja sam tak ko frik iscekivala taj prirodni porod od pocetka trudnoce (ne znam zakaj, al ko psihopat, blago mu se i veselila) - mozda mi je i zato muka od carskog… 🙈🙉🙊
    Meni bebac ide iz rodilista u jajetu i s dekicom…

Banana di si ti? 4 kat, koja soba?

Princess Mimi
    18. Kolovoz 2020. 20:04

Cure cestitke na urednim pregledima 🤗
    Banana sretno! Još malo i stiže bebica 🥰🙏🏼
    Što se odjeće za izlazak tiče, mislila sam haljinu (široku) jer sumnjam da ću biti puno manja nego sad pri izlasku 😂

Vita26
    18. Kolovoz 2020. 20:05

Onka stvari su ti prekrasne ❤️❤️❤️
    Banana jos malo 😍😘😘Bice carski i nek si pod nadzorom,to hoce nekad oni tako ostaviti i mene su prije carski ❤️
    Komplikacije sjele su mi jos prije podne...
    Bolove imam neke cudne  kad hodam tu Di mi je rez Ali svakako idem na kontrolu 20.8budem rekla,odmaram i ne sikiram se aktivan je malac ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Tejic
    18. Kolovoz 2020. 20:24

Onka stvarcice su top 🥰
    Banana aaa zenooo drzi see, jos maloo 😍😍
    Stizebeba dobro evo da si isla provjeriti. Sad samo miruj doma, iako si vec u lijepim tjednima 🥰
    Potkosulje za dojenje imam iz h&m isto ko i grudnjake.
    Moj outfit za izazak bude neka od haljinica koje sam i do sad nosila, jedino jos moram za bebaca odabrati oblekicu za izlazak 😁 to cu s muzem, nek i on u necemu sudjeluje 😆

mara1992
    18. Kolovoz 2020. 20:36

Hannica0 👧

Stigao mi je nalaz bhsb - probir . Imam tu bakteriju. Rekla mi je dr da cu pri puknucu vodenjaka dobiti antibiotik.

I ja isto danas saznala da imam BHSB. Također moram primiti antibiotik pri porodu.

url=https://lilypie.com]

mara1992
    18. Kolovoz 2020. 20:40

Banana drži se i hrabro 💪💪💪
    Imam 2 potkošulje iz h&m kupila sa prvim i uglavnom sam u njima bila zato što je Leon isključivo sisao 10 mjeseci.
    Izlazim u haljini iz lidla trudnička.
    Sretno svima sa bolovima  a i meni je danas počeo sluzni izlaziti

url=https://lilypie.com]

Matea02
    18. Kolovoz 2020. 21:00

Meni su danas radili ctg, i tu pravicu sam morala držati tj stisnut prstima na trbuhu da bi se otkucaji očitali i sad me baš na tom mjestu gdje je bilo pritisnuto boli i to boliiii ..jesam ja postala tolko osjetljiva il' to zna tak bit od pritiska toga 

18. Kolovoz 2020. 21:00

Mateao super da je sve ok :) 
    Happymom si bolje? 
    Mc mouse drz se! Cini se da je lepa velka beba vec. 
    Mc mouse i Sanja zamjena, vi na carski, a ja na prirodni... XD
    Sala mala, ali iskreno se nadam da vas nece maltretirati, a i pokusajte maksimalno odbijati drip, dakle zamolite nek vam daju dodatnih sat vremena npr da secete i da vidite di cete doc bez dripa (to je bio moj plan)... Al nadam se da ako budu velike bebeda ce razum prevladat 😊
    Zelja si ok, sad se to smirilo? 
    Stizebeba dobro da si isla! Drz se. Iako si u ok tjednima, jos malo :) 
    Mjesecina sretno sutra :) 
    Keksic super da je sve ok :) sori idem po redu pa dok ja dodem do toga... Vis da sam malo zbuki danas xD
    Onka 😍😍😍😍
    Tejic super za pregled :)
    Leia robica je 🥰
    Marta jes. 😋
    Ja uzela potkosulje i grudnjak jer obzirom da mi vec curi i cice su mi teske, nemam pojma kaj me ceka... 
    Ni kod mene si nis ne dogada osim panike oko te posteljice, al ostalo nis ne osjetim... Da nisam tolko nervozna da cijeli ovaj sou zavrsi, i ja bi ko i ti mislila da cu rodit slj. Godine xD
    Ana a meni nikad dalje, obzirom da nemam datum nego je sve lako cemo i vidjet cemo, ko da cekam da samo krene... 
    Ja cu obuc haljinu koju nosim od kad je toplo, jer mi dobro stoji sa svim velicinama trbuha, a ispod stane velki ulozak i jednokratne gace... Al za svaki slucaj sam dragom spremila i trapke trudnicke ak mi nece bit do haljine... XD
    Celaena kaj ti se smucilo? 
    Ajoj... Drz se... 
    Mara i kod tebe se nes desava! :)
    .
    Zao mi je ak sam kaj propustila, preskocila i sl... 

Hvala svima na lijepim zeljama :)
    Butterfly i ja se nasle 🥰, pa mi je odmah lakse

Bulba kak ste ti i Toma?
    Loma se drzis, je ide na bolje s ukucanima? Kak je Luka?
    😘Svima

NikPik
    18. Kolovoz 2020. 21:11

Bananaupidami

Nikpiknadam se da je pregled proso ok?
    Mc mouseje bolje ruka?
    Ajme koma to za rodiliste… Fakat se nadam da ce ti sve proc sto lakse!
    Samomarinadrz se! Nadam se da te nece mucit ako nece ic prirodno (a doktore bolje da ne komentiram)… Iako je jako tesko, al pokusaj se opustit, tijelo u grcu vise osjeti bol, nego opusteno (pisem dobronamjerno 😊)
    Skakavacsve su to super bebe, 3 kg nije malo 😊
    A sto se tice znanja, mislim da dok ne prodes to ne mozes 100 % znat nis (i opet ti drugi porod moze bit susta suprotnost). Jedina razlika je da je nekom lakse ako iscita i prouci sve sto moze, a nekom ako ne…
    Vis mene nije strah bolnica, samo su mi jako odbojne xD
    Mana maresuper da joj olaksavaju kapi 😊
    Dinosaurusahahaha sta je to normalno kretanje i sjedenje i lezanje (i dodala bi jedenje)?! 😋
    Tejicjoj bome, nemoguca i nesnosna sam sama sebi, a kamoli drugima… XD
    Vis i ja sam tak ko frik iscekivala taj prirodni porod od pocetka trudnoce (ne znam zakaj, al ko psihopat, blago mu se i veselila) - mozda mi je i zato muka od carskog… 🙈🙉🙊
    Meni bebac ide iz rodilista u jajetu i s dekicom…

Bananaupidami hvala što brineš 🙂 Prošlo je ok ali nisam zadovoljna koliko je to sve skupa netemeljito, tj.oni se fokusiraju samo na oštećenje specifičnog organa (tj.bubrega) i imam dojam da se uopće ne posvete dovoljno generalno razvoju ostalih organa i na što bi već sve trebalo obratiti pažnju. Prošli put su mi npr. tek prvi put rekli težinu bebe, uopće mi nitko neće konkretno reći što očekivati nakon rođenja, ja nisam radila nikakve pretrage osim briseva jer sam na tome inzistirala i sl. Zato smo danas otišli privatno kod dr. Stankovića i stvarno smo prezadovoljni, od temeljitog pregleda bebe i mene, tata je konačno vidio svog dečkića, a i preporučio nam je specijalistu kojem se se javiti nakon poroda. Znamo da nas čeka velika borba, ali smo mirniji jer nam je konačno sve objašnjeno u najsitniji detalj.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.