Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • SmileA
    19. Kolovoz 2020. 15:20

Bosco

Bok cure!
    Butterfly 784.sretno sutra! Da sve prode u najbolje redu🤞💕
    Bas mi je drago da ste ti i banana skupa :) da ste si podrska :)

Ja danas bila na pregledu, beba je 1650 g, glavica za 31+0 tt, trbuh za 30+2tt, poslao me u Vinogradsku na pregled iduci tjedan (narucili me za pon!) i danas mi je bio zadnji pregled kod mog doktora… Salje me kod njih jer je beba prije 5 tjedana bila manja i sumnjao je na zastoj, sad ispada da je super, ali za svaki slucaj 🤷‍♀️ cudna biljka moj doktor. Sva sam bila u strahu jer je ovaj moj sin jakoo mirna bebica, samo me strasi. 3 dana spava i onda 3 nabija ko lud 😒

Bosco super za pregled da je sve u redu!😃🤗Odlicne su sve mjere i kilazica!👍 Mozda se nekad i sretnemo u Vinogradskoj u TA😁 vjerujem ti da brines kad ga ne osjetis, moj je inace jako zivahan po cijele dane i cim ga malo nema brinem tako da sve mi je jasno, al eto to je ta majcinska briga i ljubav🥰😍jos malo pa su s nama💙💙👣👣

🌈💙👣🙏

• SmileA
    19. Kolovoz 2020. 15:21

Butterfly sretnoo🥰🥰🥰🤞🍀🙏 Bitno da si pod nadzorom i vjerujem da ce sve biti i proci dobro!!😃

🌈💙👣🙏

• SmileA
    19. Kolovoz 2020. 15:23

Banana i ostale cure koje ste u skorom iscekivanju takoder sretno!😃🥰🤞🍀🙏Drzite se!🙌

🌈💙👣🙏

Napokon 2804
    19. Kolovoz 2020. 15:47

Evo i mene obavila pregled, uzeli urin, vadili krv, i napravili samo ctg,  kaze ocitava blage kontrakcije,  da malo pripazim da ne predu u prave i to je to, za tjedan dana,  pregled kod doktorice 

keksic
    19. Kolovoz 2020. 16:00

Butterfly, sretno sutra! Veselimo se još jednoj bebi na listi ☺
    *
    Celaena - super da si doma i da je sve ok! 

Hip_Hopsica
    19. Kolovoz 2020. 16:14

butterfly784

Dakle sutra, ako Bog da da bude sve ok, imat ćemo još jednu bebu na listi. Smatraju da je sad više rizika nego dobrobiti u čekanju i dogovorili smo carski.
    Nadam se da se čujemo s dobrim vijestima 😊

Sretno sutra Butterfly i iščekujemo sutra sretne vijesti...🤗🤗🤗

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

• SmileA
    19. Kolovoz 2020. 16:21

Hip_Hopsica

butterfly784

Dakle sutra, ako Bog da da bude sve ok, imat ćemo još jednu bebu na listi. Smatraju da je sad više rizika nego dobrobiti u čekanju i dogovorili smo carski.
    Nadam se da se čujemo s dobrim vijestima 😊

Sretno sutra Butterfly i iščekujemo sutra sretne vijesti…🤗🤗🤗

Hip_Hopsica kako si ti? Kak ide s prehranom, jel pazis?

🌈💙👣🙏

Leia91
    19. Kolovoz 2020. 16:31

Cure iz Zagreba i okolice ako koja pije Elebaby meni je ostala kutija i pol pa želim nekome pokloniti. Ja više ne pijem vitamine jer mislim da previše ostalih tableta pijem. Ako koja želi nek se javi tu pa se dogovorimo prek maila za preuzimanje. 😊

AngelEyes
    19. Kolovoz 2020. 16:42

Butterfly sretno sutra, mislimo i molimo za vas!!!  🙏🤗💕💕
    Svima drugima veliki pozdrav i čuvajte se! 
    Cure kojima je pozitivan bris na streptokok rekla mi je prijateljica koja je nedavno rodila da se trebaju primiti 2 doze antibiotika u razmaku od 4 sata pa imajte to na umu prilikom odluke kad poći u rodilište, ona je došla prekasno pa je stigla primiti samo 1 dozu. Zato su morali ostati 7 dana u bolnici na neonatologiji da beba primi antibiotik. Meni je idući tjedan zadnji pregled kod mog gin kad će mi uzet taj bris. 
    Mi smo dobro, samo malo umorno u zadnje. Pomalo pakiram torbu za rodilište i spremam sve sto treba po stanu, ipak sutra ulazimo u 37tt. Počela sam i sanjati porod, dobro je zasad sam samo uzbuđena, nema straha 😁

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

plavo_nebo
    19. Kolovoz 2020. 16:46

Bosco

Bok cure!
    Butterfly 784.sretno sutra! Da sve prode u najbolje redu🤞💕
    Bas mi je drago da ste ti i banana skupa :) da ste si podrska :)

Ja danas bila na pregledu, beba je 1650 g, glavica za 31+0 tt, trbuh za 30+2tt, poslao me u Vinogradsku na pregled iduci tjedan (narucili me za pon!) i danas mi je bio zadnji pregled kod mog doktora… Salje me kod njih jer je beba prije 5 tjedana bila manja i sumnjao je na zastoj, sad ispada da je super, ali za svaki slucaj 🤷‍♀️ cudna biljka moj doktor. Sva sam bila u strahu jer je ovaj moj sin jakoo mirna bebica, samo me strasi. 3 dana spava i onda 3 nabija ko lud 😒

Bosco mi se pratimo sa terminom i sa vinogradskom. Mozda se i sretnemo :)
    Pripremi se gore na cekanje.. ja danas bila narucena u 10.30 dosla na red tek u 12.15.. zadnji put isto tako cekala oko 2 h

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.