Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Leia91
    18. Kolovoz 2020. 18:09

Hmm ja nisam ni razmišljala što obući. Ima li neka od vas savjet za odjeću poslije carskog? Dal će mi smetati trudničke tajice? Ili je najbolje haljinu?

Potkošulje za dojenje - ja nažalost kupila u lidlu premali broj tako da ću naručiti iz h&m-a 2 za početak i 2 grudnjaka za dojenje. Iako nisam sigurna za broj. Možda uzmem one elastične veličine L. Valjda ne bude preveliko. Mislim da je bolje uzeti nešto komotno 🤔

enana
    18. Kolovoz 2020. 18:21

Onka - prekrasne su mi stvari 🥰
    Plavo_nebo - ne znam konkretno za Vinogradsku, ali vjerujem da ti kao trudnica imas prednost i ne moras cekat u redu sa drugima
    Kad vidim vase tjedne 34 pa nadalje djeluje mi tako daleko, jedva cekam da i ja do tu dodjem, cini mi se da se onda lakse dise 😉 a vjerojatno cu onda pocet panicarit oko poroda 😅

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

Napokon 2804
    18. Kolovoz 2020. 18:22

Leia91

Hmm ja nisam ni razmišljala što obući. Ima li neka od vas savjet za odjeću poslije carskog? Dal će mi smetati trudničke tajice? Ili je najbolje haljinu?

Potkošulje za dojenje - ja nažalost kupila u lidlu premali broj tako da ću naručiti iz h&m-a 2 za početak i 2 grudnjaka za dojenje. Iako nisam sigurna za broj. Možda uzmem one elastične veličine L. Valjda ne bude preveliko. Mislim da je bolje uzeti nešto komotno 🤔

Ali racunaj ako ti je sad na trbuhu potkosulja mala, da ce nakon poroda splasnuti pupo. Mozda onda bude dobra

• celaena
    18. Kolovoz 2020. 18:42

Banana super za pregled i sretno u bolnici! Nadam se da ti se nece smuciti kao meni 😅 

StizeBeba super da ste otisli i znate na cemu ste. Samo slusaj doktore i strogo miruj i vjerujem da ce sve biti u redu. 

Odjeca za dojenje - ja sam uzela u HM 2 ona 2-packa potkosulja/majica na bretele, preudobne su, preporucam. 

• celaena
    18. Kolovoz 2020. 18:44

Evo meni su opet digli tlak na Merkuru, mijenjaju planove iz dana u dan. Sad su mi rekli da bi cekali iduci tjedan i onda inducirali porod. Plus trebala sam imati doppler danas, ali ga imam tek u petak (biti cu 39tt). Tako da niti znam stanje plodne vode niti jesu li protoci i dalje u redu. Samo mi rade ctg triput dnevno i ludim. Vise im nista ne vjerujem i vidjet cemo sta bude u petak.

Hannica0 👧
    18. Kolovoz 2020. 19:15

Stigao mi je nalaz bhsb - probir . Imam tu bakteriju. Rekla mi je dr da cu pri puknucu vodenjaka dobiti antibiotik. 

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

tashee7
    18. Kolovoz 2020. 19:16

Plavo nebo, ja sam išla prošli tjedan u Vinogradsku,  ušla sam u kompleks tamo di je kapelica jer je bliže zgradi ginekologije.  Nije bilo reda, dvoje ih je tamo i samo mjere temperaturu, ja sam odmah prosla

18. Kolovoz 2020. 19:21

Nikpik nadam se da je pregled proso ok?
    Mc mouse je bolje ruka?
    Ajme koma to za rodiliste... Fakat se nadam da ce ti sve proc sto lakse! 
    Samomarina drz se! Nadam se da te nece mucit ako nece ic prirodno (a doktore bolje da ne komentiram)... Iako je jako tesko, al pokusaj se opustit, tijelo u grcu vise osjeti bol, nego opusteno (pisem dobronamjerno 😊) 
    Skakavac sve su to super bebe, 3 kg nije malo 😊
    A sto se tice znanja, mislim da dok ne prodes to ne mozes 100 % znat nis (i opet ti drugi porod moze bit susta suprotnost). Jedina razlika je da je nekom lakse ako iscita i prouci sve sto moze, a nekom ako ne...
    Vis mene nije strah bolnica, samo su mi jako odbojne xD
    Mana mare super da joj olaksavaju kapi 😊
    Dinosaurus ahahaha sta je to normalno kretanje i sjedenje i lezanje (i dodala bi jedenje)?! 😋
    Tejic joj bome, nemoguca i nesnosna sam sama sebi, a kamoli drugima... XD
    Vis i ja sam tak ko frik iscekivala taj prirodni porod od pocetka trudnoce (ne znam zakaj, al ko psihopat, blago mu se i veselila) - mozda mi je i zato muka od carskog... 🙈🙉🙊
    Meni bebac ide iz rodilista u jajetu i s dekicom... 

18. Kolovoz 2020. 19:21

Keksic upravo to, ne bi trebale! 
    Kak je proso pregled? 
    Slatko 😍😍😍
    Meni je to koma, taj odnos prema trudnoci ko prema bolesti, a s druge strane je polovicna briga ljecnika (u nekim slucajevima, ne u svim naravno)... 
    Demetria evo ja par tj ispred tebe pa se beba ne smiruje... Super da ste nasli majstora 😊😊😊
    Sve je tak lijepo ☺️😍
    I ja sam procitala to iskustvo... Jako lijepo :) 
    Marta od kud ta nervoza dolazi, pokusavam shvatit al ne ide... A isto ko da se skidam s najvecih droga zivcana ko pas...
    😍😍😍 Ajme slatko!!! 
    Mara slatko 😍
    Sanja predivna! :) 
    Dobar plan! :) 
    Slatke brige 💪💪💪
    Napokon sumnjam da par cm mlake vode moze nes napravit, ok beba je nisko, al kolko kuzim kod tebe je sve ok... Nisam doktor, al ne daj da te plase bezveze... Po tome sam ja vec trebala rodit obzirom da sam se okupala u moru... XD
    Daleko smo mi od DE i nj standarda... Mi smo u nekim davnim vremenima sto se puno stvari tice... Ima pojedinaca koji se trude ali to sve ide jakojakojako sporo... 
    Jesenica slazem se s tobom skroz, odnos prema trudnicama je cesto ocajan, a kamoli tijekom i nakon poroda, zalosno je, ali daleko smo mi od onog slogana "bolnica prijatelj majke i djeteta" - il kak vec ide (daleko sam ja od iskustva koje ti imas, ali i ovo mi je vec dosta). 
    Mjesecina preslatko!!! :) 
    Butterfly drzi se i prihvati pomoc moze samo olaksat... 

Majke i prigovaranje moja je super, ne njurga, potice me da se krecem i ne padam u paranoje i realna je oko jednog dijela, jedino me izluduje svojim nerealnim optimizmom... Uf tu me zna izludit... 😝
    Ninche bas si to dobro napisala lijepo i dostojanstveno! :) nadam se da ce ti ponovo biti tako 😊
    Isabela, Minie kak ste? 

keksic
    18. Kolovoz 2020. 19:37

Banana - drži se u bolnici, sad je stvarno to pri kraju 🙂. I napisah negdje, ali uglavnom sve je ok, a ja zatvorena 😊.

Celaena - nadam se da ćeš nakom petka biti mirnija tj. da će oni biti temeljiti i prestat s promjenom planova

StizeBeba2020 - super da si otišla i još bolje da su te doma pustili. Malo sad odmiruješ i to je to 🙂

*
    Odjeća za izlazak - i ja bi nešto lijepo 😂, ali nemam pojma kakvo će vrijeme biti. Također, možda mi prestane biti toliko prokleto kipuće nakon što rodim (bar se nadam), pa ću se moći obući u skladu s vremenom, a ne kao da sam Britanka na godišnjem 😀. Uglavnom vjerojatno neka haljina koju sam nosila tijekom trudnoće ili tregerice (najbolja stvar koju sam kupila za trudnoću).
    *
    Slažem se da je smiješno što smo se svi u Nextu nakupovali, ali baš su im super stvari! I, Onka, odjeća je 🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.