A Zasto si u bolnici ostala Banana?
Cestitam svima uspjesne preglede 🍀
Jer se panicno boje krvarenja (iako nigdje blizu vrata maternice nema krvnih zila), ali kao bolje da sam pod nadzorom jer trudovi mogu potaknut krvarenje... A mozda uopce necu ni krvarit...😅
Napokon i Demetria jes, u terminu i bez trudova, tak da je ok 😊
.
Idem citat kaj se sve dogadalo jer imam osjecaj da me nije bilo tjednima, a ne jedan dan xD
Sutra idem na pregled u Vinogradsku pa me zanima ako netko zna jel se na ulazu samo mjeri temperatura ili nesto djze da se ude? Da znam na vrijeme krenuti :)
A ja cu vjerojatno jednu haljinu od ovih par koje vrtim, ne vjerujem da cu stat u nesto drugo..
Hocete li vi uzeti neku robu za dojenje? Npr. one majice na bratele iz H&Ma itd..
Kupila sam u lidlu 2 potkosulje za dojenje i to je to sto imam vezano za dojenje...
Za izlazak iz bolnice, pojma nemam. Vjerojatno neku od haljina koje i sad nosim i naravno šlape 😂
Evo cure mi smo dosli doma pa da se javimo.
Moj najiskreniji savjet je da kad vas nesto boli cudno idite.
Od BH kontrakcija smo dosli do pravih trudova koji su se pokazali na 2 CTG-a. Lagani su, ali su tu.
Bilo je ili strogo mirovnje doma, samo do WC-a, ili isto to u bolnici.
Pustili su me doma s napomenom da ako se ista i malo promjeni odmah doci u bolnicu. A onaj blijedi iscjedak sto sam imala u subotu je pocetak ispadanja cepa...
[lbdf.lilypie.com]
Stizebeba pa nisu mali tjedni, dobro da si isla sad znas sta je🤗Jos malo pripazi i ti je to 🍀🍀
Sta samo ja imam osjecaj kao da cu druge godine rodit a ne za 30tak dana 😅Kod vecine se nesto desava..
Bananica ❤️ jos malooo 😍
Stizebeba super da si isla provjerit. Ma bolje je tako, sad znas sve i mozes bit mirna i slijedit upute. Vec su to dobri tjedni 😊
Moje su spavacice sve gore na botune ili patent tako da su super pogodne za dojenje i nosenje preko dana po stanu. Imam i majice kratkih rukava iz hm od prosle trudnoce isto su ok.
Za izlazak iz rodilista cu isto neku od trudnickih haljina sta imam jer mi je zadnji put stomak bio ka u npr 6.mj trudnoce tako da ne bi ni stala u nis normalno 🤨
Evo cure mi smo dosli doma pa da se javimo.
Moj najiskreniji savjet je da kad vas nesto boli cudno idite.
Od BH kontrakcija smo dosli do pravih trudova koji su se pokazali na 2 CTG-a. Lagani su, ali su tu.
Bilo je ili strogo mirovnje doma, samo do WC-a, ili isto to u bolnici.
Pustili su me doma s napomenom da ako se ista i malo promjeni odmah doci u bolnicu. A onaj blijedi iscjedak sto sam imala u subotu je pocetak ispadanja cepa…
Drago mi je da si otisla i da si vidjela sta je i kako je. Sad miruj i slusaj svoje tijelo. 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji