Ma sve ce ti to nekako prirodno doc, ta zakljucivanja i slicno. Naravno da ces stvarat si principe i temelje za odgoj diteta, neces svemu popustat niti ces svaki plac tretirat isto. Dosta se stavova i promijeni kad dode beba. Ja sam govorila da nikad ne bi dijelila krevet sa ditetom i da tu trebaju spavat samo mama i tata i bila sam strogo zacrtala to ali kad je situacija bila takva da nisam nista spavala vracajuci bebu u krevetic i da je to bio jedini nacin za odspavat ista u komadu, stav se brzo prominio ☺️
Pozdrav cure. Nisam se opet javljala jer sam opet u problemima. Prije dva tjedna su mi počela stezanja u trbuhu odnosno menstrualna bil, pristisak kao da mi se kaka, a trbuh izobličen stvrdnut i to sam trpila par dana jer sam čitala da je normalno, al sam se radi cerviksa ipak bila prepala i otišla u zabok u bolnicu, u glupi zabok iako mrzim tu bolnicu. Ostavili su me na tokolizi bez da su me spojili na ctg da vide jačinu kontrakcija jer je njihova politika prije 36 tt se ne radi ctg. A da ne velim kak me doktor pregledal, vikala sam na stolu od boli, a cerviks mi nije izmjeren niti znam dal sam otvorena niti koliko. Onda su me skinuli s tokolize i dali cordipin koji mi nije pomogo jer su kontrakcije počele sve bolnije i na svakih 5 min i opet su me prikopčali na tokolizu.
Uglavnom, zelim van iz ove bolnice jer smatram da nisu dovoljno strručni i uzasno mi je ovdje jer nemam nikakve odgovore.
Dal bi mi bi preporučile petrovu il sveti duh?
Na svetom duhu imam samo riječi hvale, ali za petrovu kazu da je najbolja, a nemam iskustva pa ako moze oreporuka jer sam odlučila u ponedjeljak izać iz ove bolnice pod svaku cijenu jer me strah i za bebu i za mene
Isabela moja draga, valjda je taj naš termin neki nesretni.... I ime... Ne znam što reć.
Čitam što ti se događa i ne vjerujem. Ja o bolnicama u Zg nemam pojma ali te apsolutno podržavam u tome da je promijeniš ako nisi zadovoljna i ne osjećaš se sigurno. Pomoć ti ne mogu, samo ti šaljem pozitivne misli i nadu da bude sve u redu i s tobom i s tvojom bebicom.
Cure koje ste vjernice, pošto je danas Vela Gospa, pomolite joj se za naše bebe i njihovo zdravlje ♥️
Banana, to za ružičaste naočale, slažem se. Recimo, kad kažu zaboravi se sve ružno s poroda, bolovi i sve ostalo čim ugledaš svoje dijete. Ma ne bi ja rekla da se zaboravi, već jednostavno se moramo usredotočiti na bebu koja nas treba i potisnemo sve drugo i ostavimo po strani. Okolina očekuje da svaka mama treba odrađivati sve sa smiješkom iako nije spavala danima kako treba, a ako se požališ, dobiješ samo pametovanje, a ne razumijevanje, a to pogotovo od drugih mama. Iako bi očekivala drugačije. Ne kažem da je uvijek tako...
*
Za nošenje, maženje, nikad nije previše. Ja sam u početku slušala druge kako ne treba učiti dijete na ruke, kako ne treba stavljati bebu u bračni krevet i sl. Ali treba raditi po svom osjećaju, onako kako misliš da treba i to je to 🙂
Pozdrav cure. Nisam se opet javljala jer sam opet u problemima. Prije dva tjedna su mi počela stezanja u trbuhu odnosno menstrualna bil, pristisak kao da mi se kaka, a trbuh izobličen stvrdnut i to sam trpila par dana jer sam čitala da je normalno, al sam se radi cerviksa ipak bila prepala i otišla u zabok u bolnicu, u glupi zabok iako mrzim tu bolnicu. Ostavili su me na tokolizi bez da su me spojili na ctg da vide jačinu kontrakcija jer je njihova politika prije 36 tt se ne radi ctg. A da ne velim kak me doktor pregledal, vikala sam na stolu od boli, a cerviks mi nije izmjeren niti znam dal sam otvorena niti koliko. Onda su me skinuli s tokolize i dali cordipin koji mi nije pomogo jer su kontrakcije počele sve bolnije i na svakih 5 min i opet su me prikopčali na tokolizu.
Uglavnom, zelim van iz ove bolnice jer smatram da nisu dovoljno strručni i uzasno mi je ovdje jer nemam nikakve odgovore.
Na svetom duhu imam samo riječi hvale, ali za petrovu kazu da je najbolja, a nemam iskustva pa ako moze oreporuka jer sam odlučila u ponedjeljak izać iz ove bolnice pod svaku cijenu jer me strah i za bebu i za mene
Isabela moja draga, valjda je taj naš termin neki nesretni…. I ime… Ne znam što reć.
Čitam što ti se događa i ne vjerujem. Ja o bolnicama u Zg nemam pojma ali te apsolutno podržavam u tome da je promijeniš ako nisi zadovoljna i ne osjećaš se sigurno. Pomoć ti ne mogu, samo ti šaljem pozitivne misli i nadu da bude sve u redu i s tobom i s tvojom bebicom.
Cure koje ste vjernice, pošto je danas Vela Gospa, pomolite joj se za naše bebe i njihovo zdravlje ♥️
Butterfly, citala sam kaj ti se dogada, bas mi je zao isto, ne znam, nisam polovila kad je tebi termin, isto 5.11?
I ja tebi saljem pozitivne misli i molim se za vas, vjerujem da će na kraju sve biti dobro s nasim bebama, ali prati nas neka losa karma, ne znam....
♥️
[/url
Isabela moja draga, valjda je taj naš termin neki nesretni…. I ime… Ne znam što reć.
Butterfly, citala sam kaj ti se dogada, bas mi je zao isto, ne znam, nisam polovila kad je tebi termin, isto 5.11?
I ja tebi saljem pozitivne misli i molim se za vas, vjerujem da će na kraju sve biti dobro s nasim bebama, ali prati nas neka losa karma, ne znam….
♥️
🙏🙏Sve ce biti dobro cure!
Inzistirala sam danas na pregledu. Bio je dobar doktor pa sam iskoristila priliku. Reko je da mu nije drago da ide prčkat, al ja sam rekla da me boli i da me strah. Cerviks je skraćen, ali nista strasno, uloziva sam za vrsak prsta. S mirovanjem mogu navodno dogurat čak do termina, naravno to kao nemre reć, ali mi oće reć da je stanje sad dobro i da nek se smirim. Vidjet će kao kad me maknu opet s tokolize stanje, ali dok god imam kontrakcije oni me planiraju drzat na toj infuziji jer nemaju kaj drugo. Al evo priznajem da se smanjilo na svega par na dan.
Rekli su mi i da ako se ne daj boze nekaj dogodi odma me voze u petrovu jer tu nemaju potrebnu opremu za prerano rodene bebe. Nadam se da ksd me skinu s tokolize neću imati tako česte kontrakcije da mogu pobjeć eto jer dok god su česte ne mogu na svoj rizik odlazit jer se bojim da ne naškodim bebi, baš sam u nezavidnoj poziciji 😭
[/url
Inzistirala sam danas na pregledu. Bio je dobar doktor pa sam iskoristila priliku. Reko je da mu nije drago da ide prčkat, al ja sam rekla da me boli i da me strah. Cerviks je skraćen, ali nista strasno, uloziva sam za vrsak prsta. S mirovanjem mogu navodno dogurat čak do termina, naravno to kao nemre reć, ali mi oće reć da je stanje sad dobro i da nek se smirim. Vidjet će kao kad me maknu opet s tokolize stanje, ali dok god imam kontrakcije oni me planiraju drzat na toj infuziji jer nemaju kaj drugo. Al evo priznajem da se smanjilo na svega par na dan.
Rekli su mi i da ako se ne daj boze nekaj dogodi odma me voze u petrovu jer tu nemaju potrebnu opremu za prerano rodene bebe. Nadam se da ksd me skinu s tokolize neću imati tako česte kontrakcije da mogu pobjeć eto jer dok god su česte ne mogu na svoj rizik odlazit jer se bojim da ne naškodim bebi, baš sam u nezavidnoj poziciji 😭
Jes, isti dan imamo termin. Dobro je to što ti drže kontrakcije pod nadzorom, i što imaš plodne vode. Miruj, miruj, ne mrdaj, moli se i držite se u komadu.
Ja se nadam da ćemo se čut za dva mjeseca još u bolnici s bebama u trbusima i bit u sigurnim tjednima. Zaista nam to od srca želim. Ne zbog nas, nego zbog njih ♥️
Marta tek nakon mjesec dana ma ako ne 5tjedana.ja sam posle zadnjeg bas mirovala ,po kuci jesam radila nakon dva tj.po malo ali vani sam isla tek kasnije ,zbog sebe.a sad po gotovo preselila u grad stan 4kat necu nigdje 6tjedana
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Drage moje cure, čuvajte se sve od reda. I mislite na svoje bebice, one su nam sad na 1. Mjestu.
.
Mene danas uhvatilo neko čišćenje crijeva, to je strašno, inače mi je stolica svaka 2, 3 dana, a evo jučer sam, i danas 2 puta, i konstantno osjecam da moram jos i jos. Uzas
Isabela kao sto su već neke cure rekle, ja bi isto preporučila petrovu samo i iskuljucivo zbog neonatologije...stose tiče dobivanja informacija od doktora o stanju i wc papira situacija je isto ko u Zaboku...niko previše ne govori, a za wc papir se moras snaći 🤦🏼♀️
Ja sam rodila 30+3 u Petrovoj prije malo vise mjesec dana, neonatologija je čudo...pedijatri su super vise manje svi, sestre predrage i jako paze na malce...
Luka evo cure da se javimo, mi smo prekjučer stigli doma tati 🥳🥳🥳🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji