Pozdrav! I ja bih se pridruzila vasoj grupici jer je na temi o blizanackoj trudnoci zatisje 😀
Trudna sam 25tt s blizancima, cekamo decka i curicu nakon 7 godina IVF-a i 2 pobacaja!!
Vec vas duze pratim i citam, ali posto sam “najmanje” trudna od svih vas, nisam se prije javljala.
Puno mi je pomoglo citanje ove teme i stvari koje ste pisale. 😀😀
Dobro jutro svima.
Zelim svima ugodan dan i sretno na pregledima! :)
I cestitam svima na uspjesnim pregledima od jucer. 😊
Noc koma, osjecam se ko da me vlak pregazio... Nis me nije bolilo samo je bilo jako jako jako vruce...
.
Lubenica ciao 😍
Leia super ulov! :)
Butterfly cestitam na 3.-em tromjesecju :)
Mateao drz se. Cervix se kao ne moze produzit, a ja zivi dokaz da se produzio i zatvorio... Tam da to ovisi od tijela do tijela. Mjere bebe - pametno da ides po 2. Misljenje, jer se beba ko zna kak okrenula i ovaj je mozda ulovio cudan kut.
Ljecnici iz dana u dan me fasciniraju sa svojim glupostima (cast izuzetcima) i nonsalantnim ponasanjem... Ako ti nije stalo idi specijalizirati nesto gdje nemas kontakt s pacjentima!
Skakavac 🤗 drz se i uzivaj 😊
Spremanje robe i stvari za bebu cekala 29tt (jer su nas plasili), u 3 tjedna cca oprala i spreglala i pribavila sve osnovno za bebu i sebe, a morala sam polulezecki peglat zbog cervixa (ok dobili smo na posudbu krevetic, prematalicu i kolica i naslijedili dosta robice, pa nisam toliko pohodila ducane) - ali cisto da vidite kolko je meni trebalo uz cesta odmaranja, slaganje i peglanje puzevim korakom i sl.
Sto sam kupovala, otisla bi u velike sopinge s popisom, a dio sam rijesila i preko neta pa mi je dolazilo doma, da ne moram previse ic okolo...
Malo sam cekala s izdajalicom i ruksakom (to je kupljeno neki dan i stize uskoro) :)
Sanja slazem se za kile i pripreme, nemam ne znam kolko kila vise od svega kaj moras imat, al sam si teska ko slon i drago mi je da sam rijesila sve prije
Ana super za pregled 😊
Enana zakon savijet! :) meni je moj direktor pricao kako je bilo njemu u zeninoj prvoj trudnoci... XD
Tejic super za pregled i da je sve ok! 😍 Ajme velika beba!!! :) pravi decko :)
Super da si otisla da si mirna i zbog Normabela i Utrogestana, nemrem vjerovat da ti nije napomenuo dr... A apropos struganja zlicom, iskreno, ja bi rade da mi je to izvadila neg da se cimnem kad vidim jos uvijek ostatke na gacama i u urinu (sry na previse info)... Nakon tjedan dana to jos izlazi van... 😳
Jutroo svima, nadam se da ste lijepo spavale 😊
Kod mene koma noc. Cijelu noc se vrtila s boka na bok a kod okretanja me bolio trbuh, sad je oke a kaj je to bilo u noci pojma nemam.. cure u visim tjednima neznam kak je vama, al mene boli svaka kost u zdjelici, prepone, kukovi, donji dio leda..ko da su me sa bejzbolskim palicama posteno tukli cijelu noc 😂
Dinosaurus hvala, morat cu malo baciti oko, bas mi se svidaaa 😁😄
Gdje ste kupile papuce za bolnicu?? Pa ja prosla sve trgovine i svugdje sad samo japanke i one gumene slape, a ja hocu neke lijepe mekane kucne papuce 😑
Tajchika - jeeej, dobrodosla! 🥰 I ja cekam blizance, dupla sreca 😉
Tejic - mislim da je tih papuca bilo u Planetu obuce ili Svijet obuce i tak nekim trgovinama s obucom...mozda ima i u Pepcu?
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Banana hahah tebe vlak pregazio mene su pretukli, dobre smo 😂😂😂 ma daa slazem se nek je to samo ona sastrugala van, i isrekno evo nemam vise mokre gacice i jak iscjedak ko do sad.
Tajchika005 dobro nam dosla i ovo je tak lijepo za cuti, nakon toliko godina muke, sad vam stizu dvije male srecice 😍😍😍😍
Ja cu gumene slape uzeti 😅Imam one birke za plazu, pa da ih kasnije mogu izribati...
NikPik ja bi kupila par komada manje robice 56 i mozda 50...kumce mi je rodeno s 4 kile i 52cm, pa je plivao u odjeci br 50...
Vita grozno da si to morala proc. I slazem se sa Sanjom ti si nas vedri duh! :) i ako je muz spreman na to, onda nek on pegla kartice :)
Jesenica sam ti uzivaj ak se dobro osjecas! :)
Samomarina kuzim te, ja imala pregled prosli tjedan i isto mislila znat cu kad ce carski... Kad ono nista... Idem na pregled slj. Tjedan pa cu mozda tada saznat xD
Teica cestitam❤️ zelim vam puno ljubavi i srece!! :)
Robica je predivna! :)
Marta pokusat cu bez dude varalice (da znam da sam nadobudna i imam 2 dude za rezervu xD).. Al ja bi taj lancic, jer budu preslatki :) sam za ukras 🙈
Dinosaurus predivan kutak!!! :)
sve sanjam da cemo si kroz par godina moci priustiti veci stan/kucicu pa da cemo imati vise mjesta
Tajchika ciao ☺️
Tejic gumene (a ful udobne u lidlu), slape ko Birkenstock one klasicne - bilo u Massu za cca 150 kn
Vis ja i dalje imam iscjedak jer valjda to sve jos nije izaslo van (a i kak bi nakon 3 mj turanja tableta dolje xD)... Al to kaj kazes nek je sve ok, sve te tegobice ce proci... I da dobre smo s opisima 🤣🤣🤣
.
Zemske drzte se i pazite na sunce.
Mame i bebe saljem puno 😘
Jutro cure!
I kod mene neprospavana noc. Vruuuce je bilo, na kraju sam opet spavala pod klimom. 🙈
Preko dana bude sve ok, a po noci onda kao sto je Tejic napisala, sve zivo boli steze vrucina...
Jos malo 💪
Jutro cure!
I ja se pridruzujem Banani, Tejic, Princess Mimi, meni je ova noc bila kombinacija svega toga, zakljucak: jedva cekam zimu da se mogu pokriti i gustati u toplini deke, jer ovo je blago receno koma 😅 totalno nisam ljetni tip, vec sam mislila da ventilator bude pregorio.
Sretno svima ⚘
Sortiraj odgovore
Najstariji