Dobro jutro cure, od 17.8 u Lidlu neste krevetić 2u1 kinderkraft 700 kn
Hranilica kinderkraft fini 2u1 700 kn
Podloga za igru 170 kn
Bit će i body 2kom 35 kn i trenerke komplet 70 kn od veličine 62-92
Napisala sam od 17.8
Isto sam vidjela onaj plakat ispred Lidla znači nije još na netu.
Išla sam kupiti majice ali eto doslovno su ostale dvije tri a to je tek danas trebalo izaći pa mi nije jasno. Bile su na popustu hmmm 🤔🤔
To je sve na sniženju jer im je ostalo po nekoliko brojeva. Kod mene je sce bilo većinom bez paketa. A tih potkošulji samo 4 paketa. Zato su i stavili na sniženje
Dobro jutro cure, od 17.8 u Lidlu neste krevetić 2u1 kinderkraft 700 kn
Hranilica kinderkraft fini 2u1 700 kn
Podloga za igru 170 kn
Bit će i body 2kom 35 kn i trenerke komplet 70 kn od veličine 62-92
Napisala sam od 17.8
Isto sam vidjela onaj plakat ispred Lidla znači nije još na netu.
Išla sam kupiti majice ali eto doslovno su ostale dvije tri a to je tek danas trebalo izaći pa mi nije jasno. Bile su na popustu hmmm 🤔🤔
Pa da sad vidim da si napisala hahahaha
Sry ☺☺ i hvala
Ana bas mi je drago za pregled da je sve ok 🤗
Sanja - potpisujem! Dodala bi samo jos nesto sto mi je rekao moj sef kad sam odmah na pocetku trudnoce isla na komplikacije. Rekao je dat cu ti samo jedan savjet: Budi vesela, il se bar trudi bas bit vesela. Meni to tad djelovalo smjesno i cudno od kud mu bas ta rijec vesela, al vec nakon par tjedana sam skuzila da mi je to zapravo najbolji dan savjet...nekako kad sam ja vesela imam osjecaj da su i bebe vesele i kad pomislim da su bebe vesele tak se zaljubljeno i sretno osjecam ko nikad u zivotu
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Ana bas mi je drago za pregled da je sve ok 🤗
Sanja - potpisujem! Dodala bi samo jos nesto sto mi je rekao moj sef kad sam odmah na pocetku trudnoce isla na komplikacije. Rekao je dat cu ti samo jedan savjet: Budi vesela, il se bar trudi bas bit vesela. Meni to tad djelovalo smjesno i cudno od kud mu bas ta rijec vesela, al vec nakon par tjedana sam skuzila da mi je to zapravo najbolji dan savjet…nekako kad sam ja vesela imam osjecaj da su i bebe vesele i kad pomislim da su bebe vesele tak se zaljubljeno i sretno osjecam ko nikad u zivotu
Aaa bas lijepo,ali da ima tu istine 😁😁
Heej evo i mene.
Ana supeer da je sve okeee, dobro je dok su samo gljivice 🙂
Ja od 15 do 10 do 12:15 bila u bolnici, i onda jos sat vremena cekanja nalaza krvi i urina, pa cekanje doktorice i evo dosla doma prije pola sata, pregorila sam 🥵🥵
Uglavnom, SVE JE U REDU.
CTG uredan, al je Leon bio jako miran pa sam morala jesti kekse da ga probudimo malo i morala ga skakljati i svasta nesto al se previse sramio ocito, cim sam ustala odmah je krenuo u akciju 😂
Kazu da se beba ocito spusta i priprema za porod.
Lagano poviseni leukociti i crp na 5.2 al kod trudnica su referentne vrijednosti vise nego obicno tak da je ovo sve recimo normalno.
OOBAVEZNO prestati uzimati Normabel, beba ce postati ovisna i kad se rodi ce stalno plakati jer ce mu faliti te supstance 😬 to me sokiralo jer nisam znala a moj gin mi rekao da mogu i 2 dnevno, srecom pa ga nisam slusala nego uzimala samo prije spavanja i to svaku drugu vecer il kak bi se vec osjecala.
Isto tako UTROGESTAN obavezno prestati uzimati, on se uzima do 34.tt, ja sam ga samoinicijativno jos i prije smanjila i prije tjedan i pol prestala koristiti i dobro da jesam, danas mi ga je sa zlicom nekom strugala van iz rodnice, koma osjecaj.
Leon je tezak 3000g i okrenut glavicom prema dolje. 🥰 Narucena sam za tjedan dana tamo kod njih u trudnicku ambulantu i od sad hodam k njima na preglede.
Ajme super Tejic!! Pa to je već veliki dečko, nije ni čudno da neće divljati kad viš baš i nema mjesta 😊😊 divno je čuti takve vijesti!
Zanima me zašto si koristila utrogestan u trećem tomjesečju? Mislim i ja ga pijem, zbog mioma. Nadam se da ću uskoro prestati. Dosta mi je tableta 🙄
Ja opet samo sa strane škicam šta pišete, kao prvo čestitke novim bebama koje su nam stigle i sretan i brz oporavak dragim mama!
Znam da je tema OGTT-a, mjerenja otvorenosti i ostalih pretraga bila aktualna prije nekoliko dana, ali s obzirom da se nisam mogla prijaviti preko mobitela imam pitanje za one mame koje su upućenije. Od 16. TT idem svaka 2 tj. u ambulantu za visokorizičnu trudnoću na SD. Od tada mi nije rađena niti jedna pretraga osim abdominalnog ultrazvuka. Ne znam je li to neki razlog za zabrinutost, doktor me samo u 25. tjednu pitao kakvi su mi prije bili nalazi hormona štitnjače i glukoze. Oko 15. tjedna sam radila OGTT i tada je bilo sve ok, doktor je rekao samo da je to u redu i to je to. Zabrinulo me nakon što ste vi pisale da vas pregledavaju i vaginalno radi otvorenosti, ali opet si mislim, valjda čovjek zna što radi.
Drugo što me muči nakon razgovora o pranju robice je to što smo jučer sve pokupovali veličinu 62 jer je u 27. tjednu bebito imao 1400 grama pa sam si ja pretpostavila da će biti veća beba Nama je to prvo dijete pa smo dosta izgubljeni oko svega, sad me brine jesam možda trebala kupiti manje veličine za početak?
Sto nedoumica i pitanja u glavi, još uz ovu vrućinu, moglo bi doći do pregorijevanja
Cestitke cure na jrednim pregledima! 🎉
Vec su bebe veelikee 😍🤩😍
Matea javi nam ako te popodne primi tvoj gin.
NikPik 62 je dosta veliko za pocetak iako isto ovisi koju si robicu uzela tj gdje, hm, pepco, c&a. Obzirom da bebaci to sve jako brzo prerastu bit ce ti dovoljno nekoliko manjih stvarcica vel 56 (npr hm ce ti u ovoj velicini za pocetak bit dobar i za veliku bebu) a velicinu 50 mozes kupiti i tamo pred kraj ako se ispostavi da beba ipak nece bit bas toliko velika 😊
Tejic super za pregled 😘😘😘maleni je pravo veliki i polako sprema se za van ❤️❤️
Za utrogestane znam i ako meni je ukinula u 18tj.normabel isto vec davno nekoristim ,pokusavam nekako smiriti i mirovati i ako tesko nekada ,pa sad palim ventilator da zuji i mogu rec da mi pomaze 😂😂😂😂
Sanja ja sam ta Hahahhaa koja damo pripremila robicu i flasice😂😂😂lose izkustvo prvo djete,pripremila sve dosla sama doma,od tad sve stignem 🥰🥰ima muz zna sta treba i sta treba ,odgovoran je i ostalo ce biti spremno lad dodjem doma ,svakako Ostacu 7dana u bolnici posle carskog.
Iduci mj samo cu spakovati sebi i bebi torbe,za
Svaki slucaj ,planirani porod sredina 10mj 🤗🤗
Cure i velikim tj držite se jos malo i evo stize bebica 😍😍😍
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Vita baš mi je žao da si morala proći tako tužno iskustvo 😔 ti si vrlo draga i pozitivna žena i naš vedri dobri duh 😉😊🥰💕
Sortiraj odgovore
Najstariji