Butterfly ja sam krenula oko 30tog tt.. I sad mi dosadno, trazim naljepnice za zid i te gluposti. .
.
Cure sa slikama bas ste👌
Cestitam ulazak u 9ti 🍀🎉
Butterfly ja sam krenula oko 30tog tt.. I sad mi dosadno, trazim naljepnice za zid i te gluposti. .
.
Cure sa slikama bas ste👌
Cestitam ulazak u 9ti 🍀🎉
Ja sam si zabranila kupovat vise robice, drugo je isto sve vec kupljeno pa sam presla na kupovinu postera i namjestaja za sobu od starijeg plus neki dekor za stan opcenito (lampe, ogledala za zid itd.) 🤦♀️🙈🙊
Dinosaurus eto me, nista jos nije oprano i pripremljeno 🙄 krenut cu pomalo od sutra, valjda.
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
I ja si branim kupovinu robice, ali muz mi ne brani pa poslušam njega 😂😂😂
Meni i dalje odvratan osjećaj, nadam se da ce sutra biti bolje
Ok, onda mogu i ja jos malo pricekat. Stalno mi to nekako sve prerano zvuci, ne bi tila da robica predugo stoji tako oprana bzvze, ne znam 🤔🙄😁
Stavila sam češnjak par puta, a sada kaladont dok spavam da se ne raširi 🙈
Ja još nisam krenula s robicim, naručili smo ono što nam nedostaje još po ovome https://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/sto-vam-sve-treba-od-opreme-za-bebu.html
Tek kad nađemo radnike i kad se sredi soba pa kupimo dodatni ormar bi robicu svu oprati kako treba i peglati, te slagati.
Idući tjedan planiram srediti torbu za rodilište, to mi je sad prvo na listi.
Od utorka sa komplikacija na porodiljni. Još malo.
Čuvajte se cure pogotovo one na mirovanju ❤️💙
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
I ja si branim kupovinu robice, ali muz mi ne brani pa poslušam njega 😂😂😂
Meni i dalje odvratan osjećaj, nadam se da ce sutra biti bolje
😂😂😂😂😂
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Ma bolje da roba ne stoji dugo, ali nije problem prati nego peglati.. Ja sam bas nikakva, ne znam kako bi kasnije peglala.. Jedva sam sad..
Cak mi se ne da kupovat vise robu zbog peglanja 🙈
Sad moram skolarca opremiti..
Butterfly784 nemam ni krevetic,ni madrac nit posteljina ni kadica ni kolica nit torbe spremne za bolnicu 😂😂😂damo robicu pelena .i to je to😂😂😂E da flasice i dude..i spavaćice kupili neki dan.ja iduci mj cu sebi i bebi spremiti torbe za bolnicu .a u 10mj lad ja budem u bolnicu muz ce sve ostalo..sta jos treba..imam vremena nek dve bude uredu nije necu zakasniti.meni je bitno da budemo oboje zdravi 🥰
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Ja sam toliko srretna sto sam sve oprala i popeglala jer vise ne mogu nista. Sve sam spakirala u vrecice da ne pokupi mirise i prasinu i dobro. Torba isto spremna, jedino posteljina stigla prije par dana pa nju moram sredit. Jedva si noge dohvatim a tek sam 33+5. Kako vi sa spavanjem nocas. Ako me ne bude komarci onda muz hrce ili je prevruce ili OPET moram piskit. Ovo nocas za poludit.
Sortiraj odgovore
Najstariji