Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    09. Kolovoz 2020. 22:09

Butterfly ja sam krenula oko 30tog tt.. I sad mi dosadno, trazim naljepnice za zid i te gluposti. .

Cure sa slikama bas ste👌
    Cestitam ulazak u 9ti 🍀🎉

Dinosaurus
    09. Kolovoz 2020. 22:16

Marta14

Butterfly ja sam krenula oko 30tog tt.. I sad mi dosadno, trazim naljepnice za zid i te gluposti. .
    .
    Cure sa slikama bas ste👌
    Cestitam ulazak u 9ti 🍀🎉

Ja sam si zabranila kupovat vise robice, drugo je isto sve vec kupljeno pa sam presla na kupovinu postera i namjestaja za sobu od starijeg plus neki dekor za stan opcenito (lampe, ogledala za zid itd.) 🤦‍♀️🙈🙊

AngelEyes
    09. Kolovoz 2020. 22:23

Dinosaurus eto me, nista jos nije oprano i pripremljeno 🙄 krenut cu pomalo od sutra, valjda. 

👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑82.g. sve ok

2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
    2022. spontani u 7tt
    2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
    03/24 IVF, Cito ?

Napokon 2804
    09. Kolovoz 2020. 22:44

I ja si branim kupovinu robice, ali muz mi ne brani pa poslušam njega 😂😂😂
    Meni i dalje odvratan osjećaj,  nadam se da ce sutra biti bolje

Dinosaurus
    09. Kolovoz 2020. 22:45

Ok, onda mogu i ja jos malo pricekat. Stalno mi to nekako sve prerano zvuci, ne bi tila da robica predugo stoji tako oprana bzvze, ne znam 🤔🙄😁

Demetria
    09. Kolovoz 2020. 22:46

Stavila sam češnjak par puta, a sada kaladont dok spavam da se ne raširi 🙈
    Ja još nisam krenula s robicim, naručili smo ono što nam nedostaje još po ovome https://www.roda.hr/portal/trudnoca/trudnoca-kroz-tromjesecja/sto-vam-sve-treba-od-opreme-za-bebu.html
    Tek kad nađemo radnike i kad se sredi soba pa kupimo dodatni ormar bi robicu svu oprati kako treba i peglati, te slagati.
    Idući tjedan planiram srediti torbu za rodilište, to mi je sad prvo na listi.
    Od utorka sa komplikacija na porodiljni. Još malo.

Čuvajte se cure pogotovo one na mirovanju ❤️💙

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Demetria
    09. Kolovoz 2020. 22:47

Napokon 2804

I ja si branim kupovinu robice, ali muz mi ne brani pa poslušam njega 😂😂😂
    Meni i dalje odvratan osjećaj, nadam se da ce sutra biti bolje

😂😂😂😂😂

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Marta14
    09. Kolovoz 2020. 22:58

Ma bolje da roba ne stoji dugo, ali nije problem prati nego peglati.. Ja sam bas nikakva, ne znam kako bi kasnije peglala.. Jedva sam sad..
    Cak mi se ne da kupovat vise robu zbog peglanja 🙈
    Sad moram skolarca opremiti.. 

Vita26
    09. Kolovoz 2020. 23:14

Butterfly784 nemam ni krevetic,ni madrac nit posteljina  ni kadica ni kolica nit torbe spremne za bolnicu 😂😂😂damo robicu pelena .i  to je to😂😂😂E da flasice i dude..i spavaćice kupili neki dan.ja iduci mj cu sebi i bebi spremiti torbe za bolnicu .a u 10mj lad ja budem u bolnicu muz ce sve ostalo..sta jos treba..imam vremena nek dve bude uredu nije necu zakasniti.meni je bitno da budemo oboje zdravi 🥰

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• mini_mouse26
    10. Kolovoz 2020. 04:47

Ja sam toliko srretna sto sam sve oprala i popeglala jer vise ne mogu nista. Sve sam spakirala u vrecice da ne pokupi mirise i prasinu i dobro. Torba isto spremna, jedino posteljina stigla prije par dana pa nju moram sredit. Jedva si noge dohvatim a tek sam 33+5. Kako vi sa spavanjem nocas. Ako me ne bude komarci onda muz hrce ili je prevruce ili OPET moram piskit. Ovo nocas za poludit.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.