Jutro😎🍀 mi smo još u komadu.... Vruči dani su pred nama. Ako se ne porodim do petka, opet kontrola. Samo čekamo.... Spremni jesmo. Čuvajte se cure 😘💙
Lijepi pozdrav svim trudnicama, a posebno mamama i bebama 😃 ja sad upadam ko padobranac, iako vas pratim već mjesecima i iako niste svjesne, puno ste mi pomogle u nekim stvarima i problemima zbog kojih bih vjerojatno jako paničarila da nisam tu pročitala da se i drugima to dešava. Vjerujem da nas ima dosta koje sve prate samo iz sjene.
.
Zamolila bih vas ako netko ide na kontrole u TA na Sv. Duh ako mi može napisati kako izgleda pregled. U čet imam prvi pregled tamo (tad ću biti 37+1) pa me zanima da li se svaki put radi sve ili to o nečem ovisi: uzv, ctg, vaginalni pregled, još nešto uz to? I kakva je situacija s gužvama? Dugo se čeka? Malo me frka jer je samo tamo dozvoljena pratnja i sigurno su svi navalili tamo pa se bojim da ne bi sve obavili samo na brzaka.
Jutro svima! Obavila sam pohod u Lidlu 😂😂
https://ibb.co/bJ2fw9X
2 tajice, traperice i capri hlače plus pidžama. Uzela sam i paket potkošulja za dojenje ali premali broj. Moram zamijeniti ako ih još bude. Bile su samo 4 kutije. Sad sam mirna što se odjeće za mene tiče (osim tih potkošulja). Sve je super kvalitete a da ne govorim o cijeni. Tu su sad trudničke traperice 70kn, a u H&M-u ih nema ispod 200-300kn.
Vidjela sam i ja na ulazu na posteru da je od sljedećeg tjedna krevetić i hranilica ali to će katalog izaći tek u četvrtak.
•
Mene danas čeka brijanje nogu, sutra imam pregled. Bebač je dosta aktivan. Stalno udara. I dok je tako ja sam sretna 😊😊 Što se tiče pranja robice pričekat ću još nekih 2 tjedna pa prionuti na posao. Iako mi je kao i većini sve teže obavljati i najsitnije poslove po kući. Sve radim s pauzama.
•
Želim vam svima divan dan, hladite se kako možete i odmarajte. Uživajte u koprcanju bebica 😘😘
Lubenica - bila sam ja dva puta, al u nizim tjednima od tebe, (27. i 29). Bila kod dva razlicita doktora (zbog GO) pa su i dva skroz razlicita pregleda bila. Prvi trajao preko pola sata, i ultrazvuk i vaginalno i sve mjerili i sve mogla ispitat, cekala skoro 2 sata da me primi. Drugi pregled cekala ni 10 min a isto toliko trajao i pregled, samo ultrazvuk, potvrdio da je sve ok i to je bilo to...eto, cini mi se da sve ovisi od doktora do doktora...sretno 😊
Leia - hvala na info za potkosulje u Lidlu, nisam znala da ih ima...i sretno sutra 🍀
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Matea, Enana, Talija znaci svima su noci koma 🥵🥵
Bosco kompletic je presladak
Demetria od kad je to u lidlu?
Dobro jutro!
Sretno svima ovaj tjedan, pogotovo tebi slatke brige!! 🍀🍀Cekamo sa tobom 😁💪
Ja nisam nesto spavla ali ne zbog bebe nego zbog grcke pizze u 22h..i onda kad sam se probudila slusala sam jednu bebu kako place, odzvanjala je cijela zgrada😁
Bosco odjelce je bas slatko 😍i Leia je imala super ulov, ovdje u A, od kad sam ja trudna nije nista bilo u Lidlu za trudnice/bebe...
Bosco presladak je kompletić 😊 i mi cemo nesto vrlo slicno za izlazak, samo je slonic umjesto medeka 😄💙
Lubenica ispred SD zna biti guzva kod trijaze, ali dva su reda. Jedan za trudnice, a drugi za ostale. Zadnji put kad sam bila nije se jako dugo cekalo, ali ponesi si barem vodu sad kad su ove sparine.
*
Meni je iz dana u dan sve teze spavati, okretati i ustajati 😂 samo stenjem kad god se treba preokrenuti 😂😂😂
Sutra u pola 6 popodne imamo kontrolu. Jedva cekam, zanima me koliko kg ima Leo i kakvo je moje stanje od zadnjeg pregleda. 🤞🏼
Pridružujem se za nespavanje, buđenje i okretanje po 100 puta ali dobro je dok nakon odlaska na wc mogu ponovo zaspati, tak da se neću žaliti 😁 inaće znam biti budna po 2-3h pa zaspat tek pred jutro, e onda mi cijeli dan bude bezveze..
I ja imam sutra pregled, jedva čekam 😀💙
Ugodan dan svima!
Napokon baš si me nasmijala 🤣🤣🤣
Slatke brige držim fige 🤞🤞🤞🤞🤞
Curama koje su rodile i bebolincima pusa.
Ostalima koje su nespremne veliko hvala jer je puno lakše znat da nisam jedina, a control freak sam 😱
Vita super da će ti muž, ja se ne bih usudila svog poslat jer me strah da ću puno prigovarat i bit neuračunljiva kad rodim, pa ćemo ziheraški pripremit sve prije. Razmišljam da do kraja ovog mjeseca uživamo u ljetu koliko stignemo, onda odemo na jedan vikend na more pošto žmu nije uzimao go, i onda u 9. udarnički sve... Sutra je pregled pa ćemo vidjeti ako mi plan drži vodu.
Što se spavanja tiče, ja k'o top. Od ponoć do 10 ujutro bez da mrdnem. Uživam još u tome, dok mogu 🤣 Danas sam ušla u treće tromjesečje 😱😱😱😱😱😱
Sortiraj odgovore
Najstariji