Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    08. Kolovoz 2020. 09:31

*oticanja.... . ☕🙈

mc_mouse
    08. Kolovoz 2020. 10:08

Marta pa još mu je natečeno ali evo uspjeo je doručkovati i popiti bocu. Flasteri mu se Non stop odlijepljuju valjda od znoja 🙁 ne znam jel bi trebala mazati to nečime kad se stvori krastica? Još se nije stvorila mislim da će potrajati jer je ipak na usni, a i nije plitka porezotina

Talija
    08. Kolovoz 2020. 10:09

Marta, hvala... nemam za sad jos nikakvih problema s naticanjem, hvala Bogu ☺️

• celaena
    08. Kolovoz 2020. 11:10

mc_mouse

Martapa još mu je natečeno ali evo uspjeo je doručkovati i popiti bocu. Flasteri mu se Non stop odlijepljuju valjda od znoja 🙁 ne znam jel bi trebala mazati to nečime kad se stvori krastica? Još se nije stvorila mislim da će potrajati jer je ipak na usni, a i nije plitka porezotina

Hej! Mi smo razbili usnicu na prvi rodjendan :D jos sam isla i u Klaicevu da pogledaju. Uglavnom, nikakvi flasteri. Samo spricat Octeniseptom za ciscenje i mazat melemom ili djecjim labelom. Vec drugi dan smo imali krasticu, dosta dugo je imao i bilo je malo nateceno.

Napokon 2804
    08. Kolovoz 2020. 12:00

Ja sam razbila usnicu na prvoj bracnoj noći hahaha  uglavnom, dezinficiraj i ostavi sto vise na zraku, cak nisam ni mazala taj dio usne sa nicim jer je i ovako dosta vlazno, tek kad s euhvatila  krastica malo labela ili melema

Vita26
    08. Kolovoz 2020. 12:25

Napokon sta li si ti radila 😂😂😂😂🙈
    ...
    Mazem melamom i spricam oktaniseptom bilo kakve ogrebotine 

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• LoMa
    08. Kolovoz 2020. 12:52

Pranje ja sam oprala sve, i poplun i jastuk i one jastučiće od posteljine za u kinderbet....sve živo sam oprala na 30.
    Moja priča kod mene je bilo sve idealno i super do 29+5...u novi počela curiti plodna voda, završila na Hitnoj, prebačena u Petrovu , napravljeni brisevi i ustanovljeno da imam ureaplazmu. Bila na tokolizi i antibioticima i mirovala u bolnici, ali na 30+3 je crp počeo rasti i odlučili su me poroditi jer su rekli da je bolje da ranije rodim nego da beba dobije infekciju. Ta ureaplazma mi je uzrokovala puknuće plodovih ovoja i zato mi je curkala plodna voda.
    Ja nekako krivim sebe/svog ginekologa sto nismo radili briseve ranije (iako sam ja napominjala)...možda bi da se ranije otkrila ta ureaplazma uspjela to s antibioticima izliječiti.

Napokon 2804
    08. Kolovoz 2020. 13:21

LoMa

Pranje ja sam oprala sve, i poplun i jastuk i one jastučiće od posteljine za u kinderbet….sve živo sam oprala na 30.
    Moja priča kod mene je bilo sve idealno i super do 29+5…u novi počela curiti plodna voda, završila na Hitnoj, prebačena u Petrovu , napravljeni brisevi i ustanovljeno da imam ureaplazmu. Bila na tokolizi i antibioticima i mirovala u bolnici, ali na 30+3 je crp počeo rasti i odlučili su me poroditi jer su rekli da je bolje da ranije rodim nego da beba dobije infekciju. Ta ureaplazma mi je uzrokovala puknuće plodovih ovoja i zato mi je curkala plodna voda.
    Ja nekako krivim sebe/svog ginekologa sto nismo radili briseve ranije (iako sam ja napominjala)…možda bi da se ranije otkrila ta ureaplazma uspjela to s antibioticima izliječiti.

Nemoj krivit sebe jer si ti dala sve od sebe i maksimalno da sve prođe dobro, i ovako je hvala bogu dobro ispalo ako razumiješ sta hocu reci. Luka nam je živ i zdrav i to je najbitnije. 
    Moje ginekologica je užasna,  provjerila mi je jesam li zatvorena samo eto sad pred put jer sam ju trazila,  nalaze nikakve nije radila, krv, urinokulturu, ama bas nista. Sve ove briseve koje m ije radila je radila jer sam ja milijun puta dolazila kod nje i kukala joj da me svrbi,  iscjedak, ovo, ono. Uzv samo 3 puta u toku trudnoce. Ostalo su sve razgovori i ctg

Vita26
    08. Kolovoz 2020. 13:33

Loma nisi ti kriva,a to treba brinuti doktori..
    Napokon Zalosno da moras sam traziti ,neznam po meni doktori to trebaju sami rjesavati..evo recimo prije IVF u prvom mj dam sve nalaze radila kod svoje gin.briseve i sve sto treba,i drugom mj ostala trudna,briseve me nije ponovila vise ali urinkulturu jeste opet ponovila i dva puta urin i krvnu sliku,nalazi du mi dobri🤗🤗

Vita26
    08. Kolovoz 2020. 13:36

A ovako pregled dole samo jednom me pregledavala,koliko često to vama radi!???

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.