Moja doktorica je jedva uspjela i napipati, morala je prvo pomaknuti tj dići glavicu od malog da bi mogla doći do cerviksa. To je bilo vrlo neugodno. Gledala me svaki put, poslije sam imala neugodan osjećaj još taj dan. Isto ne znam bi li se išta vidlo na uzv kad glavica zaklanja. 🤷♀️
Mene u ovoj trudnoći nijednom nije prehledao vaginalno, samo UZV i to na svakoj kontroli. Nakon što smo prešli na UZV preko trbuha rekao mi je da se ubuduće više ne trebam skidati za pregled. Dok sam pitala za otvaranje rekao je da sve vidi ovak a za infekcije preventivno koristim vaginalete i jremu i rekao je koristiti do kraja
E pa super vjerovatno tehnologija je dosta napredovala.i ne preostaje nista samo vjerovati u svoje Dr.i to je to.ja onako nekad razmisljam uff ona ide svaka tri tj a ja cekam pregled mjesec dana.a vjerovatno za to sto je ave uredu 🙏🙏
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Cure jel vas nekako probada u maternici neki cudan osijecaj nemrem to opisat ?
Stalno probada? Mene ne..Ne bi trebalo nista bas probadati.
Ima neka tamno ispod pazuha?! Izgleda ko da se ne perem.. A kad se obrijem kao da nisam.. Ribala sam i to nenide, tamnija koza jednostavno
Mene danas bas boli dole sve, najbolje mi je kad lezim sa jastukom izmedu nogu, a nisam u mogućnosti lezat. Kuma slavi 30 rođendan...
Hej cure,
Moja gin svaki pregled prvo provjeri rukom cerviks i to pa onda ide uzv. Briseve smo odradile tamo u 5.mj.trudnoce i urin dva puta do sad i krv zbog antitijela i evo sad me ceka bris isto u 35.tjednu.
Onka bolje otidi provjerit. Mislim da sve imamo neke bolove ali to bi tribali bit oni prolazni da ti ne stvaraju paniku i da znas da si se mozda vecinom preforsirala taj dan i sl. Ali neka stalna bolna probadanja mislim da bi tribalo porovjerit pa si mirna ☺️
Marta ja sam inace ko sirko i vidim da mi je koza na nekim mistima potamnila. Mislim da je to normalno, posvitlit ce opet 😁
Marta to je pigmentacija,to se zna dogoditi,ako previse koristis osjetljive dezdor.i brijanje malo cesce,ne mozes to oprati ..sad pogotovo si osjetljivija u trudnoci.probat mozes prat sa jabučnim ocatom i sodom bikorbonom.znala sam to na svoj poslu vidjati..i na intim.djelovima ako netko ne frofesionalno izdepilira tu podruce.koliko cesto brijes?
Hej hej svima... :) nadam se da uzivate u suboti kolko ide :)
Curke na mirovanju i u bolnici drzte se.
Curke i kikici nadam se da ste dobro i da svaki dan pomalo napredujete :)
.
Tashee ne znam odgovor. Sjedila sam na plazi cca pol sata dok nisam odlucila uci u more... Jer sta ako prokrvarim, sta ako krenu trudovi, sta ako... I iskreno puko mi je film (znam da zvuci neodgovorno), nakon 15 tjedana strepnje sam se opustila bar to malo (plivala sam vecinu s rukama, da ne razgibam previse trbusne i guzne i ostale misice, i najvise sam stajala u dubokom jer mi je to ful pasalo)... Ako mozes zaletite se negdje najblize (ne znam di si, ali mozda Crikva ili tak nes), i pomalo. Odmah tusiranje (makar se dolje poplahnut s bocom vode) i presvlacenje... Evo ja jos u jednom komadu :) sama ces odluciti kak se osjecas i po svojoj trudnoci do sad, meni je trebao taj izlet u "nesto za moj gust" jer vec lagano ludim... XD sretno 😊
Ivana, Skakavac super za pregled! :)
Demetria slazem se s tobom za fotke.
Nadam se da ste se lijepo provele na kavi! :)
Svrab - tu i tamo me uhvati isto svrab ruba stopala, al cini mi se opasno, rijetko je i ne traje dugo...
Vita a da jezera, pa cak i bazeni su zeznuti Drz se. :) brzo ce doci slj. godina kad cemo sve uzivat u moru/kupanju sa svojim strudlama :)
Ne znam od kud si, ali pohvatat hrvatski je tesko, tako da svaka cast na zelji i trudu. :)
Tejic si bolje? Cestitam na 36tt :)
Napokon predivna! :)
Misskiss ciao 😊
Jesenica gustaj na moru :)
Celaena kako mi prijete hospitalizacijom od 20 i kusur tjedana, spakirala sam torbu sa prakticki svim kaj je na popisu za porod i babinje osim ulozaka i tih stvari za nakon poroda. Na kraju nisam jos u bolnici najvjerojatnije ce me spremit tam za tjedan i pol i uzet cu sve... Jer cu bit 37 +tt i da me i puste doma, necu nosit torbu neg ce se vozit... Nadam se da ce sve bit ok s vama! :)
Zojo sretno na pregledu! :)
Ninche ste stigli? Ste svi ok?
Banana ja sam ti iz Latvije -bivsa SSR U Hr sam neke 13godina,mislim jezik sam savladala ,i ako moram priznati bilo je uzasno🙈🙈🙈 dosla slici ruskom jeziku,a njega sam ucila u skoli posto pripadali nekad Rusiji..no uglavnom obozavam Hrvatsku 😂❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji