Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Kolovoz 2020. 19:57

Ela kakav je nalaz danas? Si ok?
    Ana meni je sve osim madraca proslo kroz vesmasinu na raznim programima ili na ruke, pa makar samo s octom i sodom i posuncano...
    Mc mouse ajoj, jel mali ok sad? 
    Marta jel tvoj sin ok? 
    Bulba nadam se da ces ga moci uskoro dodirnuti i primiti! :) i nadam se da ti je danas vec bolje kaj se bolova tice. I vjerujem ti da se ne usudujes nadati, ali mislim da je najgore proslo, sad korak po korak naprijed svakim danom :) 
    Hvala ti za iskrenost o bolovima (ne znam zakaj, al pomaze mi da se pripremim). 
    Loma nije ista situacija, ali razumijem osjecaj krivnje, no smatram da si napravila sve sto si mislila da je potrebno i nuzno da trudnoca bude ok, mozda je moglo biti sprijeceno, ali bitno je da je sada sve ok, da idete na bolje, da Luka napreduje i da uskoro idete domeka. 
    I znam i sama poludim kad mi netko kaze bitno da je sad sve ok, al nazalost vrijeme ne mozemo vratiti, mozemo samo urgirati i opominjati da si profesionalci ne dozvoljavaju greske. :)
    Pregledi i brisevi svaki put vaginalno i rucno, +uzv nakon 20tt. Na pocetku trudnoce kks, urin, bolesti i bris. U 24tt ogtt (tu negdje), 24tt bris zbog otvaranja (sterilan a ja se zatvorila), 33tt kks i urin, i u 37tt ce mi napravit bris za streptokok. Nisam imal tegoba koje bi povezala s gljivicama ili bakterijama pa nisam ni imala potrebu traziti...
    Mateao ne, bude neugodno taj cas i par trenutaka nakon, ali poslije nema nikakvog osjecaja...
    Onka si bolje? 
    Vita wau!!! Iz Latvije, ak smijem pitat kak si zavrsila u RH (sry ak previse pitam, ne moras odg)? Ajme, to mi je zelja, naucit ruski... Mozda jednog dana 😊

Curke pazite se i odmarajte.
    😘 Svima

Vita26
    08. Kolovoz 2020. 20:21

Banana da da,i bas sam se ponadala da cu predati ruke poroda sebi za državljanstvo ali Hahahaah,posto am rastala moram polagati drzavni izpit iz hrvatske povjest ali meni so to stvarno neda pred porod..tako da ja cu to sad ostaviti,dok ja i moj zaručnik ne vjenčamo onda ja ne moram polagati nista ..E kratko (tjela sam otici iz zivota koj vlada tamo u latviji i sretna sam sto sam to ucinila ) volim tu zivjeti i slucajno sam saznala da jedna latvija zivi u ZG jer sam trebala svoje neke papire da mi se prevede s latvijskog na hrvatskog i ona je jedina u Hr i tako da smo sad i u kontaktu 🌞🌞

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Ninche9
    08. Kolovoz 2020. 20:35

Bok cure ja sam dosla do De u komadu. Sad se lakse dise 
    Mislim da mi je najvise naskodilo sjedenje u autu najprije za hrv a potom i na more i nazad pa se cuvajte i nemojte na dugi put ako ne trebate poucene mojim iskustvom.
    Po putu natrag me boljela doslovno vagina i sve mi je dolje bilo osjetljivo i vlazno, sad je ok, lezim i na sigurnom terenu sam 
    Mene moja ginicka uvijek gleda dolje, a bivsa mi je rekla da bolje dolje ne previse prckati.. 

Napokon 2804
    08. Kolovoz 2020. 20:38

Ninche9

Bok cure ja sam dosla do De u komadu. Sad se lakse dise
    Mislim da mi je najvise naskodilo sjedenje u autu najprije za hrv a potom i na more i nazad pa se cuvajte i nemojte na dugi put ako ne trebate poucene mojim iskustvom.
    Po putu natrag me boljela doslovno vagina i sve mi je dolje bilo osjetljivo i vlazno, sad je ok, lezim i na sigurnom terenu sam
    Mene moja ginicka uvijek gleda dolje, a bivsa mi je rekla da bolje dolje ne previse prckati..

Uh odmah mi je lakse kad vidim da si dobro. Otidi svakako kod ginica da provjeri situaciju kakva je i da si na kraju sa mirom

Vita26
    08. Kolovoz 2020. 20:55

Niche  super,sad polako i sigurno 😘😘

Vita26
    08. Kolovoz 2020. 20:56

Pardon Ninche *

Ninche9
    08. Kolovoz 2020. 20:58

Rekao mi je doktor u Hrvatskoj da pricekam slobodno pregled koji je u petak 14.8. kod moje ginicke. 
     Nista mi ne mogu dati, samo mirovanje, Mg i eventualno bolnica i isto tako mirovanje ako se budem otvarala dalje al mislim da su u De malo slobodniji po tom pitanju i da me nece odmah u bolnicu. Samo da mi napravi bris na streptokok u petak pa da i taj nalaz dobijem. 
    Gledam s druge strane mozda cu lakse rodit ako se polako otvaram, prvi porod sam se namucila a niksk se otvorit. 

Zojo
    08. Kolovoz 2020. 20:59

Meni svaki put prvo ide vaginalni pregled cerviks pa onda uzv, malo bude neugodno jer imam osjećaj da osjetim svaki članak prsta i da mi ugura cijeli dlan unutra ali izdržavam jer nije tak strašno i ne traje dugo. Dosad hvala Bogu sve s tim ok, briseve i papu mi radila oko 13tt,krv i urinokulturu sam vadila odmah na početku i sad prije 2 dana zbog rh-faktora ponovila antitijela. Mada čudi me da mi od početka trudnoće nije provjerila urin(mada mi je dr rekla da si uzmem najmanje 10 čašica za urin jer će mi trebati često do poroda a ono ipak ništa). I ne znam dali je normalno da malac udara kao blesav zadnjih 5 dana, imam osjećaj da nema pola sata odmora(osim po noći kad spavam pa vjerojatno zato ne osjetim). Rekla mi dr da tri puta dnevno legnem na bok i brojim udarce(treba ih biti minimalno 5 u sat vremena), a ja to izbrojim u prvoj minuti. Drago mi je da je živahan, ali sad me brine zašto je toliko aktivan i da li je to normalno? Nakon zadnjeg pregleda, sve me zabrinjava pomalo... 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

Napokon 2804
    08. Kolovoz 2020. 20:59

Ninche9

Rekao mi je doktor u Hrvatskoj da pricekam slobodno pregled koji je u petak 14.8. kod moje ginicke.
    Nista mi ne mogu dati, samo mirovanje, Mg i eventualno bolnica i isto tako mirovanje ako se budem otvarala dalje al mislim da su u De malo slobodniji po tom pitanju i da me nece odmah u bolnicu. Samo da mi napravi bris na streptokok u petak pa da i taj nalaz dobijem.
    Gledam s druge strane mozda cu lakse rodit ako se polako otvaram, prvi porod sam se namucila a niksk se otvorit.

Najbolje je da slušaš svoje tijelo, tu sigurno nećeš pogriješiti.

mara1992
    08. Kolovoz 2020. 21:17

Hej curke Ninche drago mi je da si stigla sigurno 😁
    Na svakom pregledu imam vaginalni i ultrazvuk, također urin se pregledava trakicama.
    Ušla u 9 mjesec 🎊🎊🎊 i evo slikice odijelca za izlazak van  https://ibb.co/825T2XN

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.