Hip_Hopsica ljepo rastete 😍😍😍
A tebi je bio i povišen na prvo vadjenje ili kako,ja danas ogtt nisam prosla ,povratila 😔
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Prvo vađenje 5,6 a drugo 12,5 treće 8,4.
Samo.munje treće mjerenje bilo unutar referentne vrijednosti.
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Normabel i Diazepam su iste stvari, to su samo dva razlicita naziva lijeka ciji je isti sastav jer je proizvodac drugi, i na Normabel malim slovima pise diazepamum.
Moja soc je na go, bila je zamjema i ona je rekla da je to isto al mene nekako strah to pit. Probat cu jednu pa cemo vidjet jel isto djelovanje.
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Moja soc je na go, bila je zamjema i ona je rekla da je to isto al mene nekako strah to pit. Probat cu jednu pa cemo vidjet jel isto djelovanje.
Potpuno isto tako da bez straha, kao sto je paracetamol i lekadol i lupocet tako je i ovo, isti sastav al razlicita imena zbog drugog proizvodjaca
Ja sam ga pila u trećoj trudnoći i bilo je sve ok. To je stvarno isto.
Pozdrav svima a posebno našim kraljicama Lomi i Mana mari i njihovim bebicama 😊
Čestitke svima na urednim pregledima.
Ela držimo 🤞 da izdržite još malo 2u1 iako ste već i sad u sigurnim tjednima 😊
Svim cure sa tegobama želim da što brže iste prođu 😘
Mi vam šaljemo pozdrave sa mora 😘🏖️
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Dan cure…drago mi je za nasu ljepoticu Hanu (i moja doma mladja je isto Hana) i za naseg lavica Luku ..divno je cuti kako napreduju..
Vidim da nas vecinu muce iste brige oko nespavanja i ludih hormona…ja sam se s mm posvadjala u petak sasvim bzvze..al sta cu,ispao je kriv i za ono kaj nije 🤣🤣🤣
Nego htjela sam vas nesto pitat? V nedelju smo bili u zabavnom parku,i na ulazu treba dezinficirati ruke prije ulaska,zastitar je stajao i pratio..naspricam si ja tako ruke i za nekih 5 min,opca katastrofa,pocnu me svrbit,naoticat,nemogu ruke skupa stavit,prsti svi dupli,dobila i neki osip,sljedeca 2 sata sam takva bila..koma..inace sam alergicar,asmaticar i osjetljiva,al dosad mi se to nije desavalo,spricala sam se i prije..al cini mi se da se vise necu,sad sam se bas prepala..
Jel se nekoj od vas to desilo??
Sto se tice tih dezinficijensa po ducanima i javnim mjestima ja si nikada s tim ne dezinficiram i uvijek imam svoj i onda s njim. Oni to razrijede s varikinom, domestosom… ma svasta sam vec cula da rade jer su im posteni dezinficijensi skupi. Tak da imaj svoj i nemas brige😀
Ovo su na provjerenom dokazali i od tada nosim isključivo svoju dezinfekciju koju sam kupila u lidlu.
Onu žutu baby
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Pozdrav svima,
Ja sam imala pregled kod svoje privatne gin jutros.
Rekla mi je da mi šećer nije jako visok i da se u takvim slučajevima to rješava sa dijetom. Da bi to trebalo biti dovoljno. S obzirom na coronu rekla mi je da ne trebam ići u bolnicu raditi GUK profil već prvo mjesec dana dijete pa da onda ponovim OGTT i izvadim prosječnu razinu šećera u zadnja 3 mjeseca.
Ostalo je sve super. Sve mjere od bebe, posteljica, protoci, pupčana vrpca…
Dečko ima oko 910 grama…
Hip_Hopsica eto super na kraju nije prestrasno, budes malo sad pripazila na prehranu, pa vjerujem da drugi ogtt bude dobar😃🤗 A deckic nam je vec pravi veliki😃👍💙👣 nas danas navecer u 8 ceka pregled i bas me zanima sta ce meni reci moj doktor za ogtt, to sve isto ovisi od doktora do doktora kako koji gleda...
🌈💙👣🙏
Curke evo i nas s pregleda.
S obzirom da vec dva dana imam probadanja dole i na momente kao da mi neko iglu pikne u rodnicu jutros sam otisla na pregled umjesto u cetvrtak.
Uglavnom sve je u redu, zatvorena, krv i urin ok tako da dr kaze da je vjerovatno rastezanje zdjelice i maternice. Opsovala me je za kile, sad sam +13 kg. Kao da malo pripazim koliko jedem.
Curka je super, sve odgovara tjednima i teska oko 1200 g.
Rekla mi je da pijem magnezij i umjesto normabela mi je dala Diazepam tablete. Iskreno mene je to strah pit, ima tko kakvih iskustva s tim tabletama?!
Luki i Hani velika pusa a nasim dvjem mamama i buducim mamama veliki zagrljaj😍
Gonal e tako je identicno i meni s pikanjem i probadanjem jucer i dns..ali eto ocito ne trebamo brinuti, to je sve od rastezanja..Super za pregled da je sve dobro i curka bas lijepo napreduje🤗💜😘😘
🌈💙👣🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji