Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    05. Kolovoz 2020. 08:02

Dobro jutro, trudnice, nekakvo je zatišje jutros? Dobro spavate, nadam se 😉 stiglo nam je osvježenje, lakše se diše.
    Mc Mouse, Keksić, od danas smo na porodiljnom? 😉👍
    Nek vam je svima dobar dan 🤰🤱🍀💐
    Unakit, Isabela, kako ste vi?
    Poseban pozdrav Luki i njegovoj mami 💕

Demetria
    05. Kolovoz 2020. 08:26

Dobro jutro svima opet smo više ne spavali nego spavali...kakvo je ovo glupo osvježenje pala kiša pol sata samo jučer...
    Ali zato smo nas troje imali show u krevetu od 6-7....muž puštao dječje pjesme u rock i metal verziji vidi se da je bebica naše dijete :) bilo je lupanja na sve strane :)
    *
    nego u kauflandu od sutra su vam spavačice, grudnjaci i gaćice za trudnice https://ibb.co/7XfBB5f
    *
    naša vesela lista   se nalazi na 277 stranici.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

• Sif
    05. Kolovoz 2020. 09:03

Pozdrav cure ⚘⚘

Banana cure su sve rekle kaj se tice carskog i vaginalnog, ja samo hocu reci da se slobodno pojadas, tu barem ima razumijevanja za sve 🤗 samoj mi je bilo x puta lakse samo dok vidis da nisi sam u svojim problemima...

Napokon totalno se slazem s tobom i tvojim planom poroda, ni prvi puta nisam uzela epiduralnu, a evo me tu, a bolovi na dripu su uhh.. i ja idem rodit sama, da bi bar tak uspjela samo svima javiti evo bebe da nitko ni ne zna da sam otisla rodit.. a sad, sve mi imamo svoje zelje i mastanja, a na kraju bude kako Bog da, samo nek nam se bebice narode zive i zdrave ❤💙

keksic
    05. Kolovoz 2020. 09:06

Sanja*

Dobro jutro, trudnice, nekakvo je zatišje jutros? Dobro spavate, nadam se 😉 stiglo nam je osvježenje, lakše se diše.
    Mc Mouse, Keksić, od danas smo na porodiljnom? 😉👍
    Nek vam je svima dobar dan 🤰🤱🍀💐
    Unakit, Isabela, kako ste vi?
    Poseban pozdrav Luki i njegovoj mami 💕

Danas je definitivno bolje za spavanje 😀. Porodiljni je čak jučer počeo 🎉 što smo proslavili povratkom na more 😂. Gin. mi je doslovno rekla da odem i iskoristim što sad mogu spavati i kupati se

05. Kolovoz 2020. 09:13

Dobro jutro svima :)

Ketty hvala ti! :) 😘
    daleko od toga da nisam svjesna da sam nemoguca, sama sebe zacudim kolko sam luda 😵
    Nadam se samo da sam u krivu, al uvjerena sam da mu nije stalo i da nije poanta u osnivanju obitelji, vec u tome da on moze rec da doma ima zenu i djete, al nista drugo vezano za nas ga ne zanima (i to nakon toliko godina veze, moram priznat da me to saznanje ubija vise od straha od reza).
    Loma thx 😘🤗
    Drago mi je cuti da je Bulba ok :) 
    Demetria super da ti je bolje! :) 
    Marta hvala 😊 svi govore da cu sve ovo zaboravit, i stvarno se nadam da hocu, jer nisam bas tip koji zaboravlja traume - nazalost 
    Princess hvala ti! 😊 mi smo nazalost prosli samo onaj rodin koji ne spominje ni oca ni carski rez tak da... 
    Znam da svaki porod nosi rizike i da nakon x sati trudova mozes zavrsit na carskom.
    Mc mouse znam da nije smijesno, ali ovo s pticicom me ful nasmijalo xD hvala ti sto si podijelila iskustvo...  Nadam se da ce ti ovaj porod bit bolji i laksi! :) 
    Dinosaurus hvala :) 
    Vita hvala! :) 
    Nazalost za pomoc sam shvatila i pomirila se da cu imat samo par dana kad mama dode i to preko dana, a ostalo cu sve morat sama... Jel ima neka da je bila sama nakon poroda i kak se organizirat? 
    A najgore je da doktorima ne vjerujem nakon svega, tak da mislim da cu im se na glavu popest... XD
    Ninche super da je sve ok i da nema trudova! :) sretno na pregledu :) 
    Hvala ti! Vjerujem da je prirodni ogromna trauma posebno kad dugo traje, i za bebu i za mamu... Al ne mogu izbacit iz glave da je to i dalje prirodno i da prolaskom kroz rodnicu udise bakterije (koje poslje znace more za imunitet) + prirodno iako je tesko se moze bez ljekova (sto onda smanjuje sansu za zuticu).
    Bosco i mene brine taj dio dal je osjecaj isti xD
    Marta ajme zakon! Nadam se da ce nam svima bit bolje! :) 
    Keksic thx! Svaka cast frendici, jer kolko kuzim kod nas je vaginalni nakon carskog dosta rijedak. 
    A za frendice i komentare... Ajme. Neke moje frendice i poznanice koje su prosle trudnocu imaju bedaste komentare, a njihovi muzevi tek...ponekad se stvarno brinem da je u meni problem i da meni fali neki gen xD
    Napokon hvala! :) 
    Ajme sto si me nasmijala s ovim da bi najrade sve sama odradila i svima poslala sliku 😊
    Al nemoj vozit u trudovima, kazu da to bas nije pametno xD

05. Kolovoz 2020. 09:13

Sanja jupi za porodiljni! :) jos malo :) 
    I kod mene se lakse dise, cak mi je i za carapice obuc kad sjedim xD
    Demetria hvala na info :) i nadam se da ce i kod vas zahladit pa da ces ulovit noc sna :) 
    Sif hvala! :) 
    Grozna sam jer kad me ulovi ovo stanje onda samo padam. Al evo stajem, necu vise, jer znam da ima cura koje su u goroj situaciji, strepe vise i nisam fer sto gundam. 
    Najgore je sto mi sad u siroj okolini imamo slucaj ciste nastale najvjerojatnije kao posljedica carskog od par kila, i to me uzasava, a znam da nemam drugog izlaska nego na operaciju... 

Ugl. Hvala vam svima na podrsci i rijecima utjehe. I sori ak sam koga uznemirila, nije mi bila namjera, al bas sam (bila) koma... 
    Pomogle ste mi puno, bar se ne osjecam ko potpuni Pale sam na svijetu. Hvala!!!! 😘🤗

Marta14
    05. Kolovoz 2020. 09:50

Banana, ja bi sretnija bila da mi nitko ne dode kad budem radala.. Ali imam sina i ako zelim da muz dode sa mnom mora netko doc da bude sa njime, na zalost kod nas to ne ide da se dode na par sati nego se radi o danima.
    A cini se da ce svekrva doc 🤯🤯🤯luda sam.. 
    Ja sam se neko vrijeme nadala carskom da mogu sve isplanirati, mali u skolu, mi po curicu i sve 5 😅

Ketty1309
    05. Kolovoz 2020. 09:51

Bananaupidami bez brige, veze i brakovo nisu savršeni, treba vremena da se prihvatite i uskladite. Ja isto imam konzervativnog muža i to me i sad ponekad frustrira al opet vjerujem da nijedan ne bi bio savršen kao što nisam ni ja. Probaj gledati malo više njegove pozitivne strane jer sigurno postoji razlog zbog kojeg si s njim već dugo u vezi. Ovo je za vas sasvim nešto novo i normalno je da treba vremena da se prilagodite. ☺️

Ketty1309
    05. Kolovoz 2020. 09:57

Zaboravih reći da sam ja svih četvero rodila i bila sama bez nečije pomoći a ni muž nije baš neki kućni tip i sve se preživi. Prvih troje su svi bili maleni i vodila sam ih sve u traktoru na njivu i bili su na deki dok sam ja orala, hranila s njima 90 komada junadi... ma svašta. Žene nisu ni svjesne koliko su jake i što sve mogu 🥰.
    Ima tu i prednosti, nitko ti se ne miješa u ništa i mirno rafiš sve po svome bez da kome treba što objašnjavati... 
    Drži se, vidjet ćeš da će sve na kraju biti super! 

Zojo
    05. Kolovoz 2020. 10:07

Jutro svima,jučer popodne obavila pregled. Nije baš sjajno, dr kaže da nije za uzbunu ali joj se čini da imam malo plodne vode(granica je 8,a ja imam 8.5-šta god to značilo) i Teo ima trbuščić manji za 10 dana od ostalih mjera koje su u dan i nema još ni 900grama tako da ću ići u Pulu kod specijalista da mi provjere tu plodnu vodu i funkciju bubrega i mokraćovoda. 🙄 Tješim sve oko sebe(pogotovo muža) da će sve biti u redu ali moram priznati da ni sama ne znam šta da mislim, nije mi baš svejedno. I našpotala me jer sam izgubila 2 kg, da moram više jesti i najmanje 3l vode dnevno popit. Malo sam u bedu, jer me kopka to sve skupa ali nadam se da će se malac udebljati i dobiti još prostora za akrobacije. Guglala sam i bolje da nisam... Zato i jesam izbedirana. Puse svima i ugodan dan vam želim

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.