Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ZuMama
    04. Kolovoz 2020. 14:45

mamino zlateko

Dan cure…drago mi je za nasu ljepoticu Hanu (i moja doma mladja je isto Hana) i za naseg lavica Luku ..divno je cuti kako napreduju..
    Vidim da nas vecinu muce iste brige oko nespavanja i ludih hormona…ja sam se s mm posvadjala u petak sasvim bzvze..al sta cu,ispao je kriv i za ono kaj nije 🤣🤣🤣

Nego htjela sam vas nesto pitat? V nedelju smo bili u zabavnom parku,i na ulazu treba dezinficirati ruke prije ulaska,zastitar je stajao i pratio..naspricam si ja tako ruke i za nekih 5 min,opca katastrofa,pocnu me svrbit,naoticat,nemogu ruke skupa stavit,prsti svi dupli,dobila i neki osip,sljedeca 2 sata sam takva bila..koma..inace sam alergicar,asmaticar i osjetljiva,al dosad mi se to nije desavalo,spricala sam se i prije..al cini mi se da se vise necu,sad sam se bas prepala..

Jel se nekoj od vas to desilo??

Sto se tice tih dezinficijensa po ducanima i javnim mjestima ja si nikada s tim ne dezinficiram i uvijek imam svoj i onda s njim. Oni to razrijede s varikinom, domestosom... ma svasta sam vec cula da rade jer su im posteni dezinficijensi skupi. Tak da imaj svoj i nemas brige😀

• Sif
    04. Kolovoz 2020. 14:56

Banana super za pregled 🤗 kad budes konacno znala zbog posteljice da li ides na carski ili ne? I ja sam bila na mukama jer mi je prije 4 tj beba bila na zadak, sad prije par dana stav glavicom, a sad pa mi se cini da lupa poprecno.. isto ne bih htjela na carski ako bas nije nuzno i isto mi govore kaj i tebi da vecina zena to bas zeli..

Vita26
    04. Kolovoz 2020. 15:03

Banana super bebica je 😍😍😍 
    I ako bude carski Prezivjeces ,bitno da sve bude dobro,i ako razumjem te.ali znaju doktori dta je za vas najbolje 😘samo pozitivno

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

04. Kolovoz 2020. 15:06

Jooj banana, kolko se svaki put nadaš za posteljicu a ništa, bas mi te žao. Možda da probaš drugu taktiku, da se pomiriš s carskim pa te iznenade poslije da ipak ne moraš? 😉 to bi bilo zgodno. Zbog čega se tolko groziš carskog? Ja se ko i Vita bojim anestezije, iako bi meni bila prva, ipak bi radije izbjegla.
    Drago mi je da je pregled dobro prošao i da je sve ok, isto i od drugih cura koje su već obavile.
    Enana to šareno je marama za nošenje beba. 🙂

04. Kolovoz 2020. 15:13

Aha, za komodu, (ako si mene pitala, možda sam i krivo shvatila pa nisi) to je iz jyska. Podloga za prematanje sam naručila sa bazzar.hr

Ninche9
    04. Kolovoz 2020. 15:21

Mene od jutros muce neka probadanja jako nisko i par puta u rodnici tako da isto postoji strah da se nesto dogada,
     imam danas popodne ctg a prekosutra pregled i uzv.. Nadam se da je sve ok
    Danas nisam pila magnezij da ctg ocita "pravi" nalaz i pokaze ako se nesto dogada. 
    Ili sam mozda smjela, ne znam? 

Hip_Hopsica
    04. Kolovoz 2020. 15:40

Pozdrav svima,
    Ja sam imala pregled kod svoje privatne gin jutros.
    Rekla mi je da mi šećer nije jako visok i da se u takvim slučajevima to rješava sa dijetom. Da bi to trebalo biti dovoljno. S obzirom na coronu rekla mi je da ne trebam ići u bolnicu raditi GUK profil već prvo mjesec dana dijete pa da onda ponovim OGTT i izvadim prosječnu razinu šećera u zadnja 3 mjeseca. 
    Ostalo je sve super. Sve mjere od bebe, posteljica,  protoci,  pupčana vrpca...
    Dečko ima oko 910 grama...

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

enana
    04. Kolovoz 2020. 15:43

Hvala Sanja, da tvoja komoda mi bas fora, moc ce dugo posluzit jer je onak bas klasicna...a za maramu ne bi pogodila da sam do sutra pogadjala ☺😅

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

• Gonal
    04. Kolovoz 2020. 15:45

Curke evo i nas s pregleda.
    S obzirom da vec dva dana imam probadanja dole i na momente kao da mi neko iglu pikne u rodnicu jutros sam otisla na pregled umjesto u cetvrtak.
    Uglavnom sve je u redu, zatvorena, krv i urin ok tako da dr kaze da je vjerovatno rastezanje zdjelice i maternice. Opsovala me je za kile, sad sam +13 kg. Kao da malo pripazim koliko jedem. 
    Curka je super, sve odgovara tjednima i teska oko 1200 g. 
    Rekla mi je da pijem magnezij i umjesto normabela mi je dala Diazepam tablete. Iskreno mene je to strah pit, ima tko kakvih iskustva s tim tabletama?!
    Luki i Hani velika pusa a nasim dvjem mamama i buducim mamama veliki zagrljaj😍

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Vita26
    04. Kolovoz 2020. 15:55

Gonal 
    Super za curku 🥰🥰❤️Od kud to za Diazepam?svasta ja prvi put cujem da to smije trudnice,normabel da a to nisam znala da smije

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.