Dan cure…drago mi je za nasu ljepoticu Hanu (i moja doma mladja je isto Hana) i za naseg lavica Luku ..divno je cuti kako napreduju..
Vidim da nas vecinu muce iste brige oko nespavanja i ludih hormona…ja sam se s mm posvadjala u petak sasvim bzvze..al sta cu,ispao je kriv i za ono kaj nije 🤣🤣🤣
Nego htjela sam vas nesto pitat? V nedelju smo bili u zabavnom parku,i na ulazu treba dezinficirati ruke prije ulaska,zastitar je stajao i pratio..naspricam si ja tako ruke i za nekih 5 min,opca katastrofa,pocnu me svrbit,naoticat,nemogu ruke skupa stavit,prsti svi dupli,dobila i neki osip,sljedeca 2 sata sam takva bila..koma..inace sam alergicar,asmaticar i osjetljiva,al dosad mi se to nije desavalo,spricala sam se i prije..al cini mi se da se vise necu,sad sam se bas prepala..
Jel se nekoj od vas to desilo??
Sto se tice tih dezinficijensa po ducanima i javnim mjestima ja si nikada s tim ne dezinficiram i uvijek imam svoj i onda s njim. Oni to razrijede s varikinom, domestosom... ma svasta sam vec cula da rade jer su im posteni dezinficijensi skupi. Tak da imaj svoj i nemas brige😀
Banana super za pregled 🤗 kad budes konacno znala zbog posteljice da li ides na carski ili ne? I ja sam bila na mukama jer mi je prije 4 tj beba bila na zadak, sad prije par dana stav glavicom, a sad pa mi se cini da lupa poprecno.. isto ne bih htjela na carski ako bas nije nuzno i isto mi govore kaj i tebi da vecina zena to bas zeli..
Banana super bebica je 😍😍😍
I ako bude carski Prezivjeces ,bitno da sve bude dobro,i ako razumjem te.ali znaju doktori dta je za vas najbolje 😘samo pozitivno
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Jooj banana, kolko se svaki put nadaš za posteljicu a ništa, bas mi te žao. Možda da probaš drugu taktiku, da se pomiriš s carskim pa te iznenade poslije da ipak ne moraš? 😉 to bi bilo zgodno. Zbog čega se tolko groziš carskog? Ja se ko i Vita bojim anestezije, iako bi meni bila prva, ipak bi radije izbjegla.
Drago mi je da je pregled dobro prošao i da je sve ok, isto i od drugih cura koje su već obavile.
Enana to šareno je marama za nošenje beba. 🙂
Aha, za komodu, (ako si mene pitala, možda sam i krivo shvatila pa nisi) to je iz jyska. Podloga za prematanje sam naručila sa bazzar.hr
Mene od jutros muce neka probadanja jako nisko i par puta u rodnici tako da isto postoji strah da se nesto dogada,
imam danas popodne ctg a prekosutra pregled i uzv.. Nadam se da je sve ok
Danas nisam pila magnezij da ctg ocita "pravi" nalaz i pokaze ako se nesto dogada.
Ili sam mozda smjela, ne znam?
Pozdrav svima,
Ja sam imala pregled kod svoje privatne gin jutros.
Rekla mi je da mi šećer nije jako visok i da se u takvim slučajevima to rješava sa dijetom. Da bi to trebalo biti dovoljno. S obzirom na coronu rekla mi je da ne trebam ići u bolnicu raditi GUK profil već prvo mjesec dana dijete pa da onda ponovim OGTT i izvadim prosječnu razinu šećera u zadnja 3 mjeseca.
Ostalo je sve super. Sve mjere od bebe, posteljica, protoci, pupčana vrpca...
Dečko ima oko 910 grama...
02/2017..... spontani pobačaj
02/2018..... stigla naša curica :-)
04/2019..... spontani pobačaj
07/2019..... spontani pobačaj
02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik
Hvala Sanja, da tvoja komoda mi bas fora, moc ce dugo posluzit jer je onak bas klasicna...a za maramu ne bi pogodila da sam do sutra pogadjala ☺😅
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Curke evo i nas s pregleda.
S obzirom da vec dva dana imam probadanja dole i na momente kao da mi neko iglu pikne u rodnicu jutros sam otisla na pregled umjesto u cetvrtak.
Uglavnom sve je u redu, zatvorena, krv i urin ok tako da dr kaze da je vjerovatno rastezanje zdjelice i maternice. Opsovala me je za kile, sad sam +13 kg. Kao da malo pripazim koliko jedem.
Curka je super, sve odgovara tjednima i teska oko 1200 g.
Rekla mi je da pijem magnezij i umjesto normabela mi je dala Diazepam tablete. Iskreno mene je to strah pit, ima tko kakvih iskustva s tim tabletama?!
Luki i Hani velika pusa a nasim dvjem mamama i buducim mamama veliki zagrljaj😍
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Gonal
Super za curku 🥰🥰❤️Od kud to za Diazepam?svasta ja prvi put cujem da to smije trudnice,normabel da a to nisam znala da smije
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji