Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    04. Kolovoz 2020. 10:20

Jutro.. Spavanje koma.. Zaspala sam tek iza 4 ujutro uz 5 buđenja do pola 10..znaci spavanje nula.. 
    Umorna sam i strgana od ovog vremena i svega.. 
    Nemam volje za ništa.. Vjerojatno ću i zvučati loša ali neda mi se ni ručak složiti nek muž uzme danas vani za sve.. Ne mogu.. Plaće mi se. 
    Eto.. Ne sjećam se kad sam se ovako osjećala zadnje..ali ne spavanje zadnjih dana a u pogonu sam skoro svaki dan od jutra do mraka mislim da sam sad došla do točke i. 
    Evo izjadala se sad mogu i plakati usput i kaj ću.. Dan je tek počeo 😪

enana
    04. Kolovoz 2020. 10:25

Sanka preslatke su stvari, bas lijepe boje 😍😍
    Ja sad evo rucnike gledam jer imam samo dva sa kapicom, pa sad ne znam dal da ostale koriste nase il moram njima jos posebne kupovati 🤔
    Robice sam prosli tjedan nadobivala, tako da bebaci sad i sluzbeno imaju vise odjece od muza i mene...pocela to polako razvrstavat i sve mi se pomjesalo, da idem po velicini, po debljini, odvajam posebno za curu a posebno za decka 🥴🙈 cini mi se da cu jos par puta sve pretumbat

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

enana
    04. Kolovoz 2020. 10:25

Sanja 😘😊

https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png

samomarina32
    04. Kolovoz 2020. 10:52

Jutro svima...grozna noc sinoc. Prvo nisam mogla zaspat ko ni inace odma..onda posli opet horor. Ne znam jel koja mama od vas sta vec imate dicu ovo iskusila. Unazad par miseci se moja curica od skoro 2 godine zna usreed noci toliko rasplakat u snu i pokusavas je probudit al ne mozes jedva uspijes...to nije plakanje to je skoro pa vristanje al je nesvjesna ona spava dok joj se to desi. Pokusavan je u mraku smirit ne pali razbudivanje ne pali..upalin svitlo ono najjace u sobi jedva je probudin i nakon sta se probudi jos joj triba prvo najmanje 20 min da se uopce smiri. Sinoc sam je drzala 20ak min dok se smiri bar na rukama i pustala glazbu u 1ipo ujutro. Onda sam je spustilla na krevet da gleda crtice sve skoro do 3 kad je napokkon opet zaspala..ne bi je inace smirila nikako to je zene moje bas gadno za cut. 😭😭 kad ona place a nemos joj pomoc jer je to kao normalno..isprve san ja mislila mozda zub mozda je gladna mozda zedna al nista od toga nije bilo. Prvi put kad se desilo to bila san bas ocajna. Sreca pa joj se ne desava cesto nego eto zadnjih miseci ono zna jednom ili dvaput misecno. I tako san bila u neznanju sta je to sve dok zadnji put nisan isla na pregled bas privatno kako vodin trudnocu i sestra Sanja kod gin.bas nesto bila komentirala to bez da san ista pitala kako djeca od 1,5 godine pa do 2,5 da se njima to dssava da kao pocinju formirat neke slicice u glavi kako postaju sve svjesniji svega i onda svasta pocinju sanjat i to im se zbog toga desava. Najgore je sta ne mos nista ne mos ni pomoc ni ista nego je eto pokusat smirit al to bude uzasno tesko dok prode. 😭 i eto s tim smo se borili do 3 ujutro..a onda kad san napokon mogla ic spavat nisan opet mogla satra me muz s hrkanjem 😂 tako da san sidila ko ludak do 5 na krevetu skoro dok nije sta i onda nekako zaspala i opet se u 6 probudila kad je zvonia mu alarm za posa..evo nekako onda iza opet uspila zaspat i probudila se u 10 😴😴 nadam se da ste vi imale bolju noc.  🥱🙈🙈

Zojo
    04. Kolovoz 2020. 11:04

Jutro svima i oprostite što se nisam dugo javljala. 
    Imali smo punu kuću gostiju(prvo moj brat i šogorica sa dvoje djece, onda njegov brat i šogorica+5 djece, sad sam ostala samo na dvije velike nećakinju još ovaj tjedan i evo našla napokon vremena da pročitam sve i da se javim) 😎.
    Prvo naaajveće čestitke Mana Mare i neka Hana lijepo raste i da se što prije družite s tatom... 
    Drugo Loma nemaš pojma koliko mi je drago što si napokon uspjela pomaziti Luku, neka i on osjeti svu ljubav koju mu pružate...
    Treće vadila ogtt prošli tjedan, hvala Bogu nalaz uredan(sestra bila štura pa je to sve što znam, ne znam točne vrijednosti). Danas u 17 imamo sljedeći pregled pa ćemo vidjeti kako Teo napreduje a po udarcima mi se čini da je dosta narastao. Idem se izvagati još dok svi spavaju, da ne čuju kako psujem ako me šokira broj na vagi(jesam spomenula da već 3 tjedna imamo goste-znači nakuhavanje i slatko do besvijesti🤭). Nadam se da nije ostavilo previše traga. Ja se osjećam dobro, samo sam već nervozna jer mi fali mir, komfor i naši mali rituali pred spavanje i rano ujutro kad muž dođe s posla(a i malo maženja ne bi bilo naodmet) 😜. Puse svima i javim se navečer nakon pregleda

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

Ledolina
    04. Kolovoz 2020. 11:06

Samomarina, to je dešavalo i mom sinu u toj dobi od 2 do 3 g i stvarno nije nimalo ugodno kad se prvi put dogodi,a ni kasnije. Pogotovo jer ne znaš zašto, a ni kako pomoći, osim čekati da prođe. Nedavno sam baš pročitala o tome i da ne treba djecu buditi, a ja sam to isto pokušavala ali nikad ga nisam mogla probuditi. Primijetila sam da bi se najčešće znalo javljati ako bi bili taj dan negdje s puno ljudi i tak to. A kažu da dijete sanja ono što je proživilo taj dan pa valjda zato takva reakcija...

samomarina32
    04. Kolovoz 2020. 11:22

Ledolina

Samomarina, to je dešavalo i mom sinu u toj dobi od 2 do 3 g i stvarno nije nimalo ugodno kad se prvi put dogodi,a ni kasnije. Pogotovo jer ne znaš zašto, a ni kako pomoći, osim čekati da prođe. Nedavno sam baš pročitala o tome i da ne treba djecu buditi, a ja sam to isto pokušavala ali nikad ga nisam mogla probuditi. Primijetila sam da bi se najčešće znalo javljati ako bi bili taj dan negdje s puno ljudi i tak to. A kažu da dijete sanja ono što je proživilo taj dan pa valjda zato takva reakcija…

I ja uvik je pokusavan probudit al ne mogu odma nego kad bas raspalin svitlo jedva nekako. Al nisan znala da se ne smi i da je moran pustit tako da place srce me boli kad cujen 😭 a i ja san bila primjetila to isto u par navrata bilo kad bi isli negdi do rodbine di bi bilo puno ljudi i na cili dan valjda zbog te promjene na koju nije naviknuta. Al jucer eto nismo nigdi ni isle bile smo doma cili dan u poznatom okruzenju..zato mi i je cudno. Al najbitnije mi je da je rposlo da smo nekako uspili i to proc sinoc i da je lipo zaspala na kraju 🙂 znaci ne preostaje mi nista nego jednostavno se s tim pomirit dok skroz ne prestane uff

Dinosaurus
    04. Kolovoz 2020. 11:26

samomarina32

Jutro svima…grozna noc sinoc. Prvo nisam mogla zaspat ko ni inace odma..onda posli opet horor. Ne znam jel koja mama od vas sta vec imate dicu ovo iskusila. Unazad par miseci se moja curica od skoro 2 godine zna usreed noci toliko rasplakat u snu i pokusavas je probudit al ne mozes jedva uspijes…to nije plakanje to je skoro pa vristanje al je nesvjesna ona spava dok joj se to desi. Pokusavan je u mraku smirit ne pali razbudivanje ne pali..upalin svitlo ono najjace u sobi jedva je probudin i nakon sta se probudi jos joj triba prvo najmanje 20 min da se uopce smiri. Sinoc sam je drzala 20ak min dok se smiri bar na rukama i pustala glazbu u 1ipo ujutro. Onda sam je spustilla na krevet da gleda crtice sve skoro do 3 kad je napokkon opet zaspala..ne bi je inace smirila nikako to je zene moje bas gadno za cut. 😭😭 kad ona place a nemos joj pomoc jer je to kao normalno..isprve san ja mislila mozda zub mozda je gladna mozda zedna al nista od toga nije bilo. Prvi put kad se desilo to bila san bas ocajna. Sreca pa joj se ne desava cesto nego eto zadnjih miseci ono zna jednom ili dvaput misecno. I tako san bila u neznanju sta je to sve dok zadnji put nisan isla na pregled bas privatno kako vodin trudnocu i sestra Sanja kod gin.bas nesto bila komentirala to bez da san ista pitala kako djeca od 1,5 godine pa do 2,5 da se njima to dssava da kao pocinju formirat neke slicice u glavi kako postaju sve svjesniji svega i onda svasta pocinju sanjat i to im se zbog toga desava. Najgore je sta ne mos nista ne mos ni pomoc ni ista nego je eto pokusat smirit al to bude uzasno tesko dok prode. 😭 i eto s tim smo se borili do 3 ujutro..a onda kad san napokon mogla ic spavat nisan opet mogla satra me muz s hrkanjem 😂 tako da san sidila ko ludak do 5 na krevetu skoro dok nije sta i onda nekako zaspala i opet se u 6 probudila kad je zvonia mu alarm za posa..evo nekako onda iza opet uspila zaspat i probudila se u 10 😴😴 nadam se da ste vi imale bolju noc. 🥱🙈🙈

Hej, i nama se to ponekad dogada. Samo sta kod nas krene nekako ka cviljenje i uvod u plac pa ga mazim, ljubim i tjesim dok spava i tako se umiri. Ne budim ga nikad. Ali nismo jos dosli bas do vristanja pa ne znam kako bi to proslo 😁 ali da.. To je uobicajeno za djecu te dobi. Navodno prozivljavaju kroz san sve sta su vidili i culi u zadnje vrime. Pa kad to prode negdi sa cca 3 god krecu nocni terori tako da eto nam vjezbe 🤣

samomarina32
    04. Kolovoz 2020. 11:36

Ma ima kod mene i toga da lagano grinta al to je obicno kad se meskolji u krevetu i ispadne joj duda onda joj ja vratin dudu pomazin je kazen da san tu i da spava sve onako lagano i ona odma zaspe. Al ovo bas bide iznenadno ono odma jaki plac bez ikakvog uvoda pa strasnije zvuci. Ma bas divno sta nas sve ceka 😃😄

Marta14
    04. Kolovoz 2020. 11:37

Marina kod nas je bilo strasno, prestrasno.. To nije bila samo vriska i plac nego bacanje ludacko po krevetu, glavom bi lupio o zid, stranicu kreveta i sl.. Hvala Bogu proslo je iako se jos budi ponekad ali ne place..
    Kod nas bi upalilo da ga zagrlimo cvrsto i tako drzimo u zagrljaju dugo.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.