Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vita26
    03. Kolovoz 2020. 21:29

Lepepa nepoznam jos nijednu zenu koja se ne boji,mozda one prvi put koje idu na porode,ja neznam kako je prirodno rasisti,ali znam da bi bilo strah,Bice to sve uredu i ako procjeni bebicu da je jako velika ja mislim da ces na carski

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Hannica0 👧
    03. Kolovoz 2020. 21:31

plavo_nebo

Ovo sa zabranom pratnja i posjeta mi je uzas… Ja jos imam vremena do termina ali ne mogu ni zamislit kako je vama sada da tata ne moze vidjeti bebu dok ne ide doma… :(

Aquascale ima li koja? U babycenter je sad na popustu pa mislimo kupiti…

mi narucili bas u proslu srijedu za 509kn. Stigla je i super izgleda. ;) recenzije tek nakon poroda hehehe ;) cini se ovako bas super.

baby girl 2020

Termin 8.8.2023
    Panorama ✅️💙

plavo_nebo
    03. Kolovoz 2020. 21:33

Hannica0 👧

plavo_nebo

Ovo sa zabranom pratnja i posjeta mi je uzas… Ja jos imam vremena do termina ali ne mogu ni zamislit kako je vama sada da tata ne moze vidjeti bebu dok ne ide doma… :(

mi narucili bas u proslu srijedu za 509kn. Stigla je i super izgleda. ;) recenzije tek nakon poroda hehehe ;) cini se ovako bas super.

Izgleda da cemo ju i mi naruciti kad se vratimo sa mora :)

Shine
    03. Kolovoz 2020. 21:44

Vita26

https://ibb.co/nLHCnxh

Evo shine

Hvala ti puno 💗

Princess Mimi
    03. Kolovoz 2020. 21:47

Hvala Vita popila sam ga i cini mi se da mi je vec malo bolje 😊

Vita26
    03. Kolovoz 2020. 21:53

Princes Mimi sutra ce biti ti vec bolje,odmori se ❤️
    Shine nema na cemu ❤️

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Dinosaurus
    03. Kolovoz 2020. 21:56

plavo_nebo

Hannica0 👧

plavo_nebo

Izgleda da cemo ju i mi naruciti kad se vratimo sa mora :)

Imam ja. Malo me jedino zivcira onaj dodatak za novorodence jer smo uvik imali osjecja da ce beban ozlijedit jajca i pisu tj nabit se na to pa smo ga malo pridzavali. E da i obavezno stavljajte tetru ili sl ispod glave kad budete kupali bebicu. Nasem je ona guma ili sta li je vec "ofrezala" kosu pa nam je tribalo 100god da skuzimo zasto mu je bas samo tu kratka kosa 😁 inace prezadovoljni s tim sta vec ima termometar a vagu da ne spominjem, spasila nas je 😊

• ela32
    03. Kolovoz 2020. 22:41

Hvala vam cure na utjesnim rijecima! I meni je lakse kad vidim kako nas Luka lijepo napreduje i ima milijun drugih primjera gdje bude sve u redu sa bebicama koje se rode puno ranije i sve bude u redu. Ipak su ovo vec dobri tjedni, jos je bebica za tjedan razvijenija pa mi je i zbog toga malo lakse. 

Hip_Hopsica
    03. Kolovoz 2020. 23:18

Ela, moja vjenčana kuma je rodila svoje curke u 34+1 i sve je savršeno u redu... jedna je imala 1800 g a druga 2200g... 
    Neki dan su navršile 3 godine. 2 prekrasne velike curke.
    Sve će biti savršeno u redu, nemoj se brinuti... 
    Još ćeš i prenijeti... hehehe

02/2017..... spontani pobačaj
    02/2018..... stigla naša curica :-)
    04/2019..... spontani pobačaj
    07/2019..... spontani pobačaj
    02/2020..... trudna - Bhcg na 4+2: 386; 4+4: 879; 9+3 Beba br.1: 27mm, beba br. 2 stala s razvojem na 6mm;
    15+1- uredan Nifty 💙; 05.11.2020. Podobnik

Tejic
    03. Kolovoz 2020. 23:30

Mimi ja svaku vecer pijem magnezij od solgsra 2 tablete  jer jedna ima samo 200mg i uz to Normabel, jedno za drugim i oke mi je sad, svega par kontrakcija dnevno osjetim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.