Mi smo jučer bili privatno na pregled, prvi put na 4d, kako bih se ja umirila. Hvala Bogu sve je u redu, beba je samo malo napredna. Socijalni ginekolog odlično vodi trudnoću i ovaj je imao samo riječi hvale za njega.
https://ibb.co/qW60KgH
Da ae javimstigla,nisam prosla izpovracala se nakon pola sata,imam samo jedno vadjenje.poceo mi znoj obljevati,i vrtilo se i teralo na povracanje,isto kao i u prošloj trudnoci.
Loknica super ,bitno da je sve uredu 😍
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Jutro cure!
Mene jucer navecer ulovilo na par minuta kao neko probadanje-pikanje dole (bas kao sto je ela32 opisala svoje) ali onako na par minuta kao da nisam mogla stajati, popila magnezij i legla, i onda me jos malo dok nisam zaspala...danas ujutro u 6 opet dole tako kao neko probadanje, zaspim nazad i sad kad sam se bila probudila samo 1-2 puta ali puno krace i manje. Toplo se nadam da je sve u redu, da je to malo od promjene vremena i rastezanja dole.
Sva sreca danas navecer imam pregled pa cu odma znati je li sve u redu, jer ipak sam jos u jako malim tjednima😬
Vita26 sretno dns na ogttu i svim drugim curama koje imaju preglede!😘😘😘🤞🤞🍀🍀
🌈💙👣🙏
SmaliA hvala ,pisala sam da nisam prosla,pozlilo mi je i izpovracala se.
Vjerujem da je raztezanje dole..Drzi se,i sretno kod doktora
https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png
Vita26 sad moraš opet za koji dan?Baš banana.....definitivno treba uvesti sladoled mjesto te vode
Ja odradila doma trening preko youtube Lana Novota - Habitus by Lana , istina skroz lagan treninga ali svejedno sam cijela mokra koliko je vruće.
Sad u shopping materijala za šivanje haljine i popodne na plažu jer mi se čini da je Vakula promašio cijeli futbal kako se kaže.
Jedva čekam četvrtak idemo privatno na pregled i tatica napokon može vidjeti svoju bebicu....
Njih dvoje su se urotili protiv mene i lupanje do boli je kad tata priča s Pupom... ali vratiti će se to njemu jer mi svi kažu da će onda on morati uspavljivati i smirivati bebu jer će tražiti njegov glas
Čuvajte se svi na mirovanju i u bolnici....Šaljem i velike pozdrave Luki i Hani i njihovim mamama :)
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
SmileA nadam se da kod tebe nije otvaranje kao u mom slucaju, al na svu srecu imas pregled danas pa ces biti mirnija.
Ja sam dobila prvu inekciju za razvoj pluca, sutra na drugu idem i u cetvrtak ipak ponovo pregled posto sam sinoc osjetila dosta probadanja, stezanja, bolove u ledjima..uglavnom svega! Pa cu onda znati jel sve isto ili se otvara dalje. Mirnija sam kad sam dobila ovu inekciju, znam da ce barem bebi pluca radit normalno ako rodim ranije. A kako je netko napisao, tko zna, mozda jos i prenesem!!
Vita zao mi je sto ti je lose bilo i sto nisi uspjela izdrzati. Hoces sad morat ponovo ici?
Jutro, samo da pozdravim. Dobro smo, spremamo se na kuhanje, peglanje 😁 laganini 😁 sretno svima danas na pregledima, vi koje mirujete evo vrijeme taman za spavanac, pazite sebe i svoje bebice 💙💙💙💙
Jutro, sretno svima s pregledima danas. Vidim da nas vise ima to neko pikanje dole. Meni se sinoc pojavilo i jos par puta kroz noc me probudilo. Do sada to nisam imala. Neugodno je dosta..
Rijesavam Bartolini zlijezdu od 19.tt i jos imam otvorenu ranu u rodnici pa ne znam vise zatvara li se ili se nesto dogada s trudnocom. Beba Mia odraduje svoj trening pa hajde, bar sam tu sigurna da je ok.
Prosli tjedan sam bila uloziva za vrsak prsta, a i rekao mi je dr na pregledu u Merkuru da se otvaranje ne moze osjetiti, nadam se onda da nije do toga doslo 😔🙏
[lbdf.lilypie.com]
Vita, baš mi žao što nisi mogla do kraja.. Evo i ja čekam zadnje vađenje krvi, jedva popila, još mi je tamo sestra rekla treba to malo brže, a pila sam 10min u gutljajima, inaće bi se isto ispovraćala. ali kasnije je bilo ok. Sva sreća pa nije vruće zasad.. I jedva čekam pojesti nešto 😂
Sretno ako netko ide na pregled 🍀 moj je za tjedan dana, nadam se da će me ubuduće sa malo manjim razmacima naručivati, jer 5 tjedana je meni baš puno, pogotovo sad kad se polako bližim višim tjednima...
Ledolina, Sanja, Smile i sve ostale sretno danas!
Vita bas mi je zao da nisi mogla danas se tog rijesit...
Mi smo danas ujutro jako zivi, lupa se na sve strane 🤣🥰
https://lbdf.lilypie.com/JXH0.png
Sortiraj odgovore
Najstariji