Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mc_mouse
    28. Srpanj 2020. 10:54

Joj žene. 
    Glava je sad veća za 4.5 tjedna 
    Ja plačem jer me uzasno strah
    On kaže da je moždano sve ok, da nema vode u komorama, a ja sam luda od brige 😭😭😭😭

BlueMoon
    28. Srpanj 2020. 10:54

cure imate li kakav savjet protiv svrbeza trbuha? Par dana traje nemam pojma sto ni kako..
    I gin
    mi je rekla da bi bilo dobro da prestanem raditi ili bar da se vise setam, radim uredski posao i sjedim puno, kaze da mi svi organi pritiscu maternicu i da je beba stalno stisnuta, ne doslovno tim rijecima al tako sam ja shvatila. Sto vi mislite?

enterprise
    28. Srpanj 2020. 11:02

mc_mouse

Joj žene.
    On kaže da je moždano sve ok, da nema vode u komorama, a ja sam luda od brige 😭😭😭😭

Ništa se ne brini, pogotovo kad ti kaže da je moždano sve ok. Moj prvi je imao 2.5 tjedna vecu glavu, ovaj sad ima opet 2.5 tjedna vecu glavu, sve zato što muž ima veliku glavu 😅 jedino je pitanje kako će se to Gospođi svidjeti kad dođe vrijeme 😅 jel ti ili muž imate veliku glavu? Ili netko iz obitelji? Osim toga, nisu im mjere uvijek 100% tocne na ultrazvuku, sigurno je zapravo nešto manja od ta 4.5 tjedna.
    BlueMoon svrbež trbuha sam ja obično rješavala trackanjem nekim uljem ili kremom, npr. bademovo ulje. To je jer se koža rasteže i zato bude više suha nego inače. Bitno da nemaš drugdje svrbeža 👌

Dinosaurus
    28. Srpanj 2020. 11:03

mc_mouse

Joj žene.

Do sad je uvik bila u skladu sa ostalim mjerama a sad odjednom veca za 4.5 tjedna? 

Marta14
    28. Srpanj 2020. 11:06

mc_mouse

Joj žene.

Daj odi kod nekog drugog, kako moze odjednom biti veca toliko? Na proslim pregledima je bilo ok?
    Ja bi otisla po drugo misljenje... Vjerujem da te strah. 
    Talija da nije mjehur?
    Demetria bas ste super 😍Imamo istu na ovcice od Ergobaby.. Valjda ce dobro posluziti. 

keksic
    28. Srpanj 2020. 11:09

BlueMoon - i ja se namažem kremom/uljem kad me svrbi i onda mi prođe. Ovo za uredski posao - možeš li češće raditi pauze i ustajat se? Ja sam svakih 1,5h ustala i protegnula noge (ali tad sam radila od doma).
    *
    Mcmouse - ako ti je ginekolog rekao da se ne brine, to je najvažnije 🙂
    *
    Bananaupidami - nemam komentara na ovakvo nešto 🤬, držim fige da te ne zakinu u HZZO-u

28. Srpanj 2020. 11:15

mc_mouse

Joj žene.

Čekaj, nisi ti bila prije tjedan-dva na pregledu? I sad najednom 4,5 tjedana veće mjere ma to mora da je neka greška! 🤔

klupko_srece
    28. Srpanj 2020. 11:17

Pozdrav 💙🍀👶 vani je pakao držite se hlada, vode i lubenice 😎😎🥵🥵🤒🤒😘😘

Talija
    28. Srpanj 2020. 11:35

Marta, ne znam da li je mjehur.. nebi rekla, ne djeluje mi bas kao mjehur, a valjda bi se ocitovalo i kroz neke druge probleme da je... ne znam. Spomenut cu iduci put doktoru..

Mc_mouse, ne brini. Ne vjerujem ni ja da je tolika razlika moguca od pregleda do pregleda.. vjerojatno je i neka greska jer ti uzv i kolko je to precizno, pomozi Bože. Moje kumce su plasili s prevelikom glavom, razgovor je bio ko da vanzemaljca nosi.. sva je bila van sebe.. rodila se beba s najnormalnijom, najljepsom glavicom na svijetu! Nemoj si stvarat dodatan stres.. 😘

mc_mouse
    28. Srpanj 2020. 11:37

Sanja ne. Zadnji pregled sam imala prije 4 tjedna i tad je glava bila veća za 2 tjedna. 
    Ostatak tijela prati razvoj trudnoće. Odnosno oscilira za svega 1 tj veće. 
    I sad je odjednom glava veća za 4 tjedna i 5 dana. Sto je po meni previše. Jer navikla sam na dvotjedna odstupanja. Znaci trup je za 33 tjedna, a glava 37. BPD mi je 99! 
    Sutra idem u bolnicu kod drugog doktora po mišljenje. I umirem od straha. 
    Nitko u našoj obitelji nije glavat. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.