Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tashee7
    25. Srpanj 2020. 21:56

Demetria,  ja sam uzela u baby centru paket 10 tetri za 90kn. Al ima više vrsta i budu tako, oko 100kn

Demetria
    25. Srpanj 2020. 22:30

Sanja*

Demetria

Je li tko kupovao onaj paket od 10 tetri za cca 100 kuna u komadu bijele? Di su najbolje za uzeti? I di da nađem male tetrice za kupanje/brisanje? I koliko bi mi švedskih peleni trebalo? Dvije tri?

U bubamari imaš to sve, a znaš i da utorkom imaju popust za trudnice. Pretpostavljam da ti tetra ne treba kao pelena? Ili eventualno za široko povijanje na jednokratnu? Pa da ti nije tolko bitna gustoća? Lola i FreeOn tetre su malo gusće od Bubaba, koje su i 30tak kuna jeftinije. U dm-u i mulleru nisam vidla pakete od 10kom. 🤔
    Ako ti tetre ne budu dugo trebale možeš iz njih napravit krpice kasnije.

Pa da za široko povijanje (na onu tanku švedsku pelenu poput pješčanog sata) bi koristila te čiste bijele, a šarenih imam brdo 🙈
    Ove male tetre sam vidjela u Mulleru više ih nema na prodaji zadnjih par mjeseci. Ono što oni i dm imaju u ponudi te male su po sastavu 80% pamuk, 20% poliester.
    Ići ću onda opet u bubamaru, tamo sam vidjela tu pelenu za široko povijanje

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Vita26
    26. Srpanj 2020. 06:31

Dobro jutro curke malo cu cesce biti aktivna ,dragi otisao na teren.pa cu tokom dana i procitati sta nisam stigla..
    Carski -trazila dam spinalnu ali nedaju mi po sto ce biti 4 carski.ako je planiranih i nema komplilacije ide se sa 37,38tj.odprilike.odes dan prije ,pripremi te i ujutro imas porod.jedino sto stvarno vi voljela da kogu spinalno,nisam nikad,a ovako spavas cjeli dan a bebicu vidis tek kad na dodjes😔😔
    Ugodno vam zelim nedelju💋

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Talija
    26. Srpanj 2020. 07:44

Demetria, ja sam kupila male tetra pelene u bipi. Mislim da je 5kom bilo oko 30-35kn tako da sam uzela 2 paketa. Pise da se mogu prat na 90 stupnjeva... to mi bilo dost vazno da se mogu dobro oprat, a sad.. kakve su kvalitete tocno, ne znam iz osobnog iskustva ali frendica koristi iste i zadovoljna je. 
    Velike mi jos nedostaju.

• LoMa
    26. Srpanj 2020. 09:11

Tetre ja sam sve tetre uzela na fejsu, mislim da se zove stranica tetra pelene...ima i malih i velikih 

26. Srpanj 2020. 09:46

Dobro jutro svima.
    Tejic ajme taj iscjedak od Utrica... Jedva cekam da ih se rijesim :)
    Hvala, bilo je dobro, samo imam osjecaj ko da sam kopala i orala xD danas dolazim k sebi xD
    Celaena hvala na linku :) 
    Zasto je htjela opcu (ako znas)? 
    Marta ja bi svakako uzela spinalnu ako cu morat na carski, ako ce biti moguce, jer kazu da je utjecaj na bebu puno manji... (a i kazu da svaka opca anestezija ostavlja posljedicu... Ali doktori ce procijeniti sta je moguce i bolje) 
    Keksic a kod nekih je ubrzalo porod kod nekih ne... Imas prica di su zene radile sta god da potaknu porod pa su svejednom morale na indukciju... Mislim da je to sve dosta individualno. 
    Ivana kad pocinje taj nalet adrenalina, ja svakim danom sve tromija, stvarno sam ko nasukani morz xD
    Demetria znam da te ne tijesi, ali i moj napravi sou program u ormaru samo da izvuce jednu majicu. I isto mora mi navecer dati ako treba sta speglati, jer ne peglam vise sve... 
    Nadam se da si uzivala u moru :) 
    Malih tetrica ima u Dmu i Bipi mislim da je pakiranje od 6 ili 10 komada, i cisto su solidne za peri deri. 
    Teica 😍😍😍

Evo beba vam mase iz trbuha :) 
    Uzivajte u danu :) 

Leia91
    26. Srpanj 2020. 10:21

Carski - ja ću svakako spinalnu tražiti. Voljela bih odmah vidjeti svoje sunce 😊
    Tetre - kupila sam u Bubamari Lola 6 komada, ima i od 10 komada. I imam od FreeOn 9 komada. To će mi biti dosta velikih. A male sam uzela 1 paket u dm-u i 1 u Bipi, u paketu je po 6 komada. Ukoliko bude još potrebno kupit ću naknadno. Meni je samo bilo bitno da se mogu prati na 90°C.

Vita26
    26. Srpanj 2020. 11:48

Tetra za široko previjanje ja nisam to nikad ni za jedno djete kupovala.koliko vi to dugo svoju djecu previjati tako?

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Demetria
    26. Srpanj 2020. 12:04

Vita26

Tetra za široko previjanjeja nisam to nikad ni za jedno djete kupovala.koliko vi to dugo svoju djecu previjati tako?

Nama su patronažne na tečaju rekli do prvog pregleda kod pedijatra ali naj najbitnije su vježbe za kukiće obavezno.
    Hvala svima na odgovorima probat ću te iz bipe i dma male pa šta bude.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Tejic
    26. Srpanj 2020. 12:12

Heej curke! 
    Koma je peglanje slazem se, al odkad mi je muz kupio novu parnu peglu sam bss brzo gotova iako mi sad sestra puno pomogne kad dode kod nas u Vz. 😊
    Marta to za anesteziju ne znam nisam se informirala bas nista jer ne planiram na carski a sad ak slucajno dode do toga cu napraviti po preporuci doktora. 
    Teica krasna je robica, i ja imam bodije iz Sinsaya i bas mi se cine super materija i sve.
    Demetria tetre bijele ja sam uzela u dm-u. Oprala na 95 i ispeglala i nisu se izvinule cijele i okej mi se cine i velike su dosta. Iz Pepca sam uzela nesto  one su manje i jako prozirne i tanke. I imam FreeOn, one mi se isto cine jako dobre po materijalu. Krpice za isto FreeOn i to u Ktc-u. A za svedsku ti ne znam ni ja sama, imam samo jednu za sad onak na cicak. Mozda kupiti jos jednu jer neznam kaj mi bude patronazna rekla dal je preporucljivije koristit to ili obicne tetre pa siroko povijati. I hvala ti na info da treba siroko povijati do prvog pregleda, nisam znala to. Ici cu kupiti jos tih svedskih onda, one kaj su debelo punjene. Pretpostavljam da je to to. I u bubamaru po trokut pelene.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.