Marta ja sam prosli put zavrsila na neplaniranom carskom, htjela sam spinalnu i potpisala za nju, da bi u sali kirurgica rekla da bi ona radije opcu pa sam samo usmeno rekla ok. I dalje mi je spinalna prvi izbor ako dodje opet do carskog. Mene je grlo od intubacije bolilo jos tjednima :/
A zasto je htjela opcu?
Halilaobavezno poslusam, samo da prelistam sta se pisalo 😁😉.
Luxajd dobro nismo jedini sa nekim ludim nadimkom 😆😁….
Meni je muka od peglanja, a ne znam kako samo uspijemo toliko vesa uprljati a dvoje nas je … Sta ce tek biti kad stigne beba.
Stigla mi danas prva narudžba probna sa Sinsay-a, i bas sam zadovoljna. Bodiji mi se cine super mekani, tako da cu 62 naručiti skoro sve otamo 😁🥰
https://ibb.co/yQWmZzV
https://ibb.co/CM5HTgz
https://ibb.co/Dw8J2tb
https://ibb.co/tKSn8ZJ
Koliko si cekala dostavu?
Naručila u trgovinu da mi dođe, u petak navečer naručila u srijedu bilo u trgovini. Vjerujem da tako dođe i kuci ... Jedino sto je bio vikend. Sutra narucujem novu turu 😁🥰
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Halila moja je Aurora 😊
Teica bas je slatko 😍 Vidim ima novih stvari, ali ne smijem...
E da, htjela sam napisati vezano za putovanje. Bas sam na pregledu pitala dr Jel OK ići na more u 30-tom tjednu, odnosno na put od 5-6 h, rekla je da nema nikakvih problema, samo stajanja svakih sat i pol, malo prošetati i nastaviti dalje. Jedino puno tekućine je rekla uuzimati, a to ne znam koliko ce biti izvedivo jer ćemo obda stajati svakih pola sata 😅😂
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Je li tko kupovao onaj paket od 10 tetri za cca 100 kuna u komadu bijele? Di su najbolje za uzeti? I di da nađem male tetrice za kupanje/brisanje? I koliko bi mi švedskih peleni trebalo? Dvije tri?
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Je li tko kupovao onaj paket od 10 tetri za cca 100 kuna u komadu bijele? Di su najbolje za uzeti? I di da nađem male tetrice za kupanje/brisanje? I koliko bi mi švedskih peleni trebalo? Dvije tri?
Ja imam dvije one moderne švedske sa punjenjem, i dvije one klasične. To mi je dosta... Neću vise uzimati.
A tetre ne znam ni sama, planirala sam uzeti u bubamari taj paket od 10 tetri bijelih, a ove šarene bi naručila sa neta. A mozda cu i bijele ... Evo to nisam pametna
Hvala curke 🥰
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Marta ja sam prosli put zavrsila na neplaniranom carskom, htjela sam spinalnu i potpisala za nju, da bi u sali kirurgica rekla da bi ona radije opcu pa sam samo usmeno rekla ok. I dalje mi je spinalna prvi izbor ako dodje opet do carskog. Mene je grlo od intubacije bolilo jos tjednima :/
A zasto je htjela opcu?
Rekla je da joj je jednostavnije i sigurnije, a i bila sam nataste preko 12h
Uzmi gdje god je najpovoljnije trenutno, tipa Konzum/dm/Muller.. sve su iste :D
Malih tetrica isto ima u tim ducanima.
Svedske nisam nikad kupovala ni koristila :)
Ja imam dvije one moderne švedske sa punjenjem, i dvije one klasične. To mi je dosta… Neću vise uzimati.
A tetre ne znam ni sama, planirala sam uzeti u bubamari taj paket od 10 tetri bijelih, a ove šarene bi naručila sa neta. A mozda cu i bijele … Evo to nisam pametna
Hvala curke 🥰
Ja sam uzela s Ethereala online 10 bijelih tetri (običnih) i 3 krpice šarene bambusove manje. I još sam si naručila s C&A 3 šarene tetre veće. Bio je čak i neki popust, možda je još uvijek. Imaju plavu i rozu varijantu.
U bubamari imaš to sve, a znaš i da utorkom imaju popust za trudnice. Pretpostavljam da ti tetra ne treba kao pelena? Ili eventualno za široko povijanje na jednokratnu? Pa da ti nije tolko bitna gustoća? Lola i FreeOn tetre su malo gusće od Bubaba, koje su i 30tak kuna jeftinije. U dm-u i mulleru nisam vidla pakete od 10kom. 🤔
Ako ti tetre ne budu dugo trebale možeš iz njih napravit krpice kasnije.
Sortiraj odgovore
Najstariji