Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    26. Srpanj 2020. 16:02

Marta14

Imas ove na Kretex stranici, 100%pamuk. Ja sam imala takve sa sinom ali bilo ih je u Mülleru, rub je bio sareni..
    Za siroko povijanje, ja sam povijala redovito jer nisu bili ok kukovi pa sam imala izmedu 6-10(ne znam tocno broj jer je u supi trenutno) a za pocetak je dosta 2-3 tek toliko da imas kad su preporucile.
    Mouse kuzim, prije 6godina sam slijepo slusala sta kazu. Ne znam kako bih dana…

E takve su i moje male tetrice.

Vitaaaaa 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    .
    Moj krevetic je sastavljen, ali je madrac jos u najlonu

• kikic
    26. Srpanj 2020. 16:04

mc_mouse

Marta14

Pa nije svugdje isto, negdje ima a negdje ne..
    Ja ne moram siroko povijati, ali da mi netko kaze da povijam do prvog pregleda.. Sta da kazem necu, nije dokazano da djeluje? 🙄

A tko će te kontrolirati? Nađeš vježbice na YT i udaraj doma :)
    Ako dolazi patronažna ili Netko u provjeru, staviš tog časa da ima reda radi.

mc_mouse - nemoj se ljutit, ali mislim da je ovo jako los savjet. Ako nam patronazna ili pedijatar kazu da je potrebno siroko povijanje, onda bi bilo odgovorno i pametno poslusati ih.

Naša vesela lista novorođenih bebica se nalazi na stranici 901.
    17 curica 👶🏻 i 29 dečkića 👶🏻
    Do 28.09.2020. lista “u iščekivanju” se nalazi na stranici 884.

Demetria
    26. Srpanj 2020. 16:06

Pupica je prekrasan :)
    Hvala na savjetima za tetre i široko :)

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Mina 29
    26. Srpanj 2020. 16:13

Bh kontrakcije? Ima koja iskustva?
    Naime mene od podneva steže u trbuhu sad se i na leda proširilo nije toliko bolno koliko je jako nelagodno. 
    Nisam to imala u prvoj trudnoći ali sam čitala o tome i mislim da ovo što osjećam jesu one.
    Mada me podsjeća i na  početne trudove 🙄
    Ma više neznam.. Uglavnom ne osjećam se baš najbolje pa može neka iskustva.. 

Vita26
    26. Srpanj 2020. 16:22

Marta ,NApokon hvala🥰🥰
    Znaci i male str tetea uzele??ja imam samo one velike pripremite.

https://lmtm.lilypie.com/WHczp2.png

Marta14
    26. Srpanj 2020. 16:38

Mina 29

Bh kontrakcije? Ima koja iskustva?
    Naime mene od podneva steže u trbuhu sad se i na leda proširilo nije toliko bolno koliko je jako nelagodno.
    Nisam to imala u prvoj trudnoći ali sam čitala o tome i mislim da ovo što osjećam jesu one.
    Mada me podsjeća i na početne trudove 🙄
    Ma više neznam.. Uglavnom ne osjećam se baš najbolje pa može neka iskustva..

Zar cijelo ovo vrijeme imas BH, od 12h?
    Ja imam cesto, donji dio leda, bol kao menstruacija i tvrd trbuh par sekundi... Ali onda popusti.. Ne bi se smjelo ponavljati bas
    Vita ja imam samo neke sarene male, bijele nisam ovdje jos nasla. Prakticne su ali moze se i bez njih. . 

Marta14
    26. Srpanj 2020. 16:38

Mina uzmi Mg ako imas.. 

Vita26
    26. Srpanj 2020. 17:15

Marta ja imam bjele ali one vece ,i to mi svekrva pripremila da imam .
    Mina imam po nekad i ja tvrd stomak i bolove ali nista strasno odmorim i popijem magnezij pa mi prodje,kako kaze Marta magnezij popij ,jesi preforsirala mozda!?

Vita26
    26. Srpanj 2020. 17:20

Jel mi se cini ali nisam dugo vidjela da 2020 pise???jel ona dobro?ili sam propustila njen post🙈🙈

Mina 29
    26. Srpanj 2020. 17:43

Popila sam Normabel. 
    Zaspala jesam i probudila sam se ali i dalje mi je tako.
    Sad me popustilou leđima ali drži i dalje u trbuhu.
    Nelagodno je skroz.
    Budem.mg popila možda me spasi.
    Hvala na savjetu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.