Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marta14
    26. Listopad 2020. 11:10

Zuto ispod obrva, sta je to?! Moja ima ispod obrva zuto i kad probam noktom malo po tome ljusti se..
    Ne znam sta trebam sa time raditi..da li da pustim ili.. 
    Na tjemenu  nema 

keksic
    26. Listopad 2020. 11:16

MissKris, vam dala patronažna kakav savjet? Moj nećak je imao problem da nije dobivao na težini, ali sve se to sredilo (ispalo je da je malo bio lijen jesti na početku - sad je gromada od djeteta)
    Leia, svaka čast što se sad trudiš u potpunosti izbaciti adaptirano, to sigurno nije lak zadatak. Teško je znati kog poslušati u takvim situacijama, a želiš sve najbolje svojoj bebi.
    Bosco, haha očito je lako drugima popovati, a teško se držati vlastite priče 😆. I slažem se da je lijepo promatrat ih kak se mijenjaju ❤

Ninche9
    26. Listopad 2020. 11:17

Marta14

Zuto ispod obrva, sta je to?! Moja ima ispod obrva zuto i kad probam noktom malo po tome ljusti se..
    Ne znam sta trebam sa time raditi..da li da pustim ili..
    Na tjemenu nema

Ocisti baby uljem i otici ce sve ako je onako masno kao tjemenica/loj.. 

• MissKris
    26. Listopad 2020. 11:21

keksic

MissKris, vam dala patronažna kakav savjet? Moj nećak je imao problem da nije dobivao na težini, ali sve se to sredilo (ispalo je da je malo bio lijen jesti na početku - sad je gromada od djeteta)
    Leia, svaka čast što se sad trudiš u potpunosti izbaciti adaptirano, to sigurno nije lak zadatak. Teško je znati kog poslušati u takvim situacijama, a želiš sve najbolje svojoj bebi.
    Bosco, haha očito je lako drugima popovati, a teško se držati vlastite priče 😆. I slažem se da je lijepo promatrat ih kak se mijenjaju ❤

Ma patronazna samo rekla da idemo kod pedijatra da provjerimo jel vaga dobra. I da ne brinem. Da bas... jadnicak se muci danima s tim crijevima i onda toliko bude iscrpljen od vristanja da samo spava. sisa mu nije ni u primisli. Ja stalno gledam sta krivo radim, vec sumnjam i u to da kad sisa sisa...

• MissKris
    26. Listopad 2020. 11:27

Marta14

Miss Kris sta kaze patronazna za tezinu?
    Moja spava kad dojim, pa ju moram presvuc i onda se razbudi pa nastavim..

Mog nista ne moze probudit, presvucem ga on se razbudi i povuce par puta i ispusti sisu i zaspe. Nista nije rekla osim da mozda vaga ne valja. Eto. I sad nek si ja mislim i borim se s njim a ko zna kad ce nas neki pedijatar primit. 

Marta14
    26. Listopad 2020. 11:32

Budem Ninche, hvala 
    MissKris mozda stvarno vaga ne valja, bitno da su pelene mokre.. Znaci da pije. Probaj mozda sebe i bebu doma vagati, prvo ti pa skupa, nije isto kao ono ali barem da vidis kako napreduje

2020
    26. Listopad 2020. 11:53

Teica čestitam!! 👏🍀💓 Svu sreću želim i puno ljubavi 💓
    SmileA drži se i dalje tako hrabro, nije lako sigurno ali sve prođe 💓💓
    *
    Malo mi je lakše kad sam pročitala da i vaši imaju nemiran san, moja se isto zna meškoljit. Ma probava ih muči, a i ponekad im je i vruće/hladno, nekad ih nešto svrbi ili smeta a ne mogu si pomoć.. Sumnjam da moja ima i tihi refluks.. Ma ne znam više.. Vidim da spominjete dojenačke akne, naravno i to joj je izbilo, izgleda kao pubertetlija 🙈 

26. Listopad 2020. 12:19

NikPik, ZuMama, jasamja, vitae, teica i svima ako sam koju preskocila - cestitam! Zelim vam brz oporavak i sve naj naj :)

Vitica - drzi se! Vjerujem da ce sve bit ok! :*
    Ninche - mi smo cekali pregled na mjesec dana, i onda zbog 100 stvari nismo stigli nego tek s cca 5ipol,6 tjedana... I nisam se osjecala sexy, al obzirom da sam apstinirala od 5og mj trudnoce, bolila me briga xD, sve je bilo po mom, pomalo, polagano i iako imam osjecaj da sam se stisnula dolje, pa je malo trajalo dok ne krene, bilo je na kraju ok... Samo mi je lubrikant jos uvijek dobar prijatelj... I sad smo na cca 1 tjedno (iako si jos nisam 100% sexy) ali to je i dalje nesto nase i uzivamo pomalo. A mlijeko curi...sta da radim... 😁... Akcija je dobra za moje psihicko zdravlje! :) 

Zu mama - kolostruma imala i prije carskog, mlijeko navukla s njim i izdajalicom drugi dan, jer je pao na tezini pa sam htjela ubrzat da ne mora puno dohrane jest... 

Smilea - drzi se, nadam se da cete se skoro mazit :)

Drzite mi se sve! 

Dinosaurus
    26. Listopad 2020. 12:21

Teica cestitke! 🎉🎊💕
    Moj isto prvi dio noci spava super, cvrst san, mirna i tiha. Nakon prvog budjenja nekad zna bit malo nemirna ali zato ujutro od cca 6 pa dalje...samo gundja. I sin je isto tako spava pa san sad nekako oglusila ali evo kad je on bio znam da sam guglala "my baby sounds like a zombie" 😂
    Marta  i moja isto ima ispod i na i izmedu obrva to masno. To je isto sta i tjrmenica. Dobro je ninche rekla, ocisti s malo ulja.
    MissKris a da ne place on jer je jos gladan? Kad sisa moras cut i kako proguta.
    Demetria di nam je Skakavac jel kod njih sve ok?

Zojo
    26. Listopad 2020. 12:36

teica čestitam na rođenju malene Iris, neka vam je sa srećom! Lijepo je to kod vas prošlo, brzo i sad imate vremena družiti se svi skupa kad dođete doma... Mi smo imali katastrofa noć-malac je udarao žestoko do 3 ujutro pa smo danas produžili spavanje do 12,čak sam sanjala da sam rodila(biće da mi je podsvijest ipak opterećena sa cijelom ovom situacijom kad ćemo se upoznati i kako će se sve posložiti). Uglavnom vruće mi je i po danu i po noći, znojim se i tuširam 2-3 puta dnevno, a glava mi je nonstop mokra(kosa koma),ne znam šta bi bilo da je vrhunac ljeta a ne jesen. 

https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.