Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninche9
    23. Listopad 2020. 20:45

Nik Pik i ZuMama čestitan od srca!
    Marta koliko kose preprepreljepo!!!
    Ja sam skuzila da sma dobila jedan mali hemeroid, kud sad jos i to, moze li se to skroz maknuti nekako?
    Bas sam nezadovoljna kako su me zasili ovaj put, bas me to deprimira

• MissKris
    23. Listopad 2020. 20:50

jasamja

ZuMama

Evo da se javimo. Ja sam danas dobila prekrasnog deckica 3240, 48 cm carskim rezom. Maleni je super. Ja sam ok, boli ali sve znate i same. Eto, javim se kad se oporavim malo… 🥰

Čestitam 😊💙😘

Cestitaaam 💙

Demetria
    23. Listopad 2020. 20:55

Ninche9

kad ste prvi put imale ili planirate imati odnos?
    U bolnici su mi rekli prvih 6 tjedana apstinirati, a mislim da je najbolje cekati pregled kod ginicke a to mi je tek za mjesec dana 🤯

Meni je pregled 2.12 (dva mjeseca kasnije od poroda) i neću do onda u akciju.
    Naručila sam trakice za ovulaciju pa planiram kad lohije prođu pratiti dane i nakon pregleda probati u akciju.
    Naravno da bi pricekali s bracom ili sekom dok se tijelo ne oporavi.
    Sad se ne osjećam ovako mirišljava i simpatičnog izgleda uopće privlačno i spremno.

bebacica

Lubeniiiiica

Mame da li su vašim bebicama morali rezati frenulum? Da li to boli bebu? Ima puno krvi? Može normalno poslije papati? Idući tjedan moramo to obaviti, a mene već sad panika.
    .Žene sretno svima u iščekivanju 😊

Nama su u bolnici jos odrezali. Njih to ne boli, a ni ne krvari jer u toj opnici nema zilica. Tako nekako su meni objasnili. Prvoj curki su sami odrezali odmah nakon poroda su vidjeli jer nije htjela cikiti u radaoni. A sad drugoj tek 3. dan su vidjeli kad je kao izgubila 300g pa su trazili dopustenje da joj to cvaknu. Al sam vec i sama skuzila da malo slabije vuce kad treba potegnuti ono masnije mlijeko.

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Napokon 2804
    23. Listopad 2020. 20:56

ZuMama

Evo da se javimo. Ja sam danas dobila prekrasnog deckica 3240, 48 cm carskim rezom. Maleni je super. Ja sam ok, boli ali sve znate i same. Eto, javim se kad se oporavim malo… 🥰

Čestitam,  brz oporavak, malenom sretno I bezbrižno djetinjstvo, puno sreće, zdravlja I ljubavi.  ❤❤❤

NikPik
    23. Listopad 2020. 21:01

ZuMama

Čestitam i želim ti brz oporavak! Uživajte u maženju.

2020
    23. Listopad 2020. 21:05

NikPik i ZuMama čestitam!! Sve najbolje vama i bebama 💕💕🎉 brz oporavak želim!! 

• MissKris
    23. Listopad 2020. 21:06

Bosco

Zaboravila napisat - što se hrane tiče, ja se nisam ničega odrekla, popijem i pojedem sve samo u manjim količinama, tako su mi i preporučili. Jučer popila 2 guca kole, on je danas skroz okej. Kako koj dan je kod njega - jučer grčevi, danas se samo napinjao dok se nije uspio pokakat i zaspao kao car

Moj se isto napinje i tocno ga uhvati poslijepodne cika dreka i sav se jadan zacrveni. sve to traje dok se ne isprducka ili jos bolje pokaka. onda slijedi najljepsi osmijeh na svijetu. Meni je patronazna predlozila kapi e sad ne znam koristis li ti (moj je star devet dana) pa ne znam jel rano za kapi...

Mina 29
    23. Listopad 2020. 21:28

jasamja

Dakle ovi moji grčevi-bolovi u trbuhu ne prestaju 😮 trenutno radim večeru idem se otuširat i na kauč i baš me zanima kakav će bit ishod situacije. Bila sam već u tušu ali nije pomoglo. Sve me strah da ću na hitnu morat 😮

Meni ti je bila takva cijela srijeda.. Kontrakcije prvo pravilne pa nepravilne cijeli dan ali se javljale.. Popodne počeo ispadati sluzni sa sukrvicom i jučer i danas stezanja praćena sukrvicom.. Nisam nikud išla jer pravi trudovi nisu se pojavili.. I dalje čekam doma.. Ili pon pregled ili da krene. 
    Uglavnom sretno.. Nadam se da kod tebe počinje 🤞

keksic
    23. Listopad 2020. 21:28

Cure, čestitke na bebicama! Vita, držim fige da sve ispadne ok, a vi samo hrabro dalje! Super da malac jede! NikPik, nadam se da ste što prije skupa.
    *
    Ovlaživač i mene zanima, kod nas je dosta suho iako luftam cijeli dan.
    *
    Eto nama će sad biti 6 tjedana i gin mi je rekla da možemo krenuti s odnosima. Doduše, nemamo baš prilike ni volje ovaj tjedan. Mali prolazi kroz skok u razvoju koji se čini beskrajnim 😪. Često jede, malo spava i razdražljiv je, a ja umirem 

Dinosaurus
    23. Listopad 2020. 21:38

Zumama cestitkeee! 🎊🎉💞
    Marta mi isto imamo dosta kosice, posusim joj malo fenom, srednja temp i to je to. Ne stavljam joj kapicu nikad u zatvorenom.
    Pregled ja bila danas. Kaze gin da se sve vratilo na misto, sve uredno i imam zeleno svjetlo ZA SVE. Muz je jako sretan a ja nisam na cisto sa raspolozenjem/voljom/osjecajem zenstvenosti/energijom itd itd 😅 da ne bi ja u srid akcije zaspala od umora, ne znam bi li prizivia on takav udar na ego 🤭
    Ovlazivac ja bi neki koji moze difuzat etericna ulja i da se moze lipo ocistit. Imam fobiju od gljivica, plijesni i sl. Ako ko ima prijedlog pisite!
    Frenulum ako se moze sudit po nama odraslima onda to ne boli. Ja sam imala piercing kroz gornji frenulum 🤭😁
    Evo nase slikice
    https://ibb.co/C5j0nkV
    😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.