Nik Pik i ZuMama čestitan od srca!
Marta koliko kose preprepreljepo!!!
Ja sam skuzila da sma dobila jedan mali hemeroid, kud sad jos i to, moze li se to skroz maknuti nekako?
Bas sam nezadovoljna kako su me zasili ovaj put, bas me to deprimira
Evo da se javimo. Ja sam danas dobila prekrasnog deckica 3240, 48 cm carskim rezom. Maleni je super. Ja sam ok, boli ali sve znate i same. Eto, javim se kad se oporavim malo… 🥰
Čestitam 😊💙😘
Cestitaaam 💙
kad ste prvi put imale ili planirate imati odnos?
U bolnici su mi rekli prvih 6 tjedana apstinirati, a mislim da je najbolje cekati pregled kod ginicke a to mi je tek za mjesec dana 🤯
Meni je pregled 2.12 (dva mjeseca kasnije od poroda) i neću do onda u akciju.
Naručila sam trakice za ovulaciju pa planiram kad lohije prođu pratiti dane i nakon pregleda probati u akciju.
Naravno da bi pricekali s bracom ili sekom dok se tijelo ne oporavi.
Sad se ne osjećam ovako mirišljava i simpatičnog izgleda uopće privlačno i spremno.
Mame da li su vašim bebicama morali rezati frenulum? Da li to boli bebu? Ima puno krvi? Može normalno poslije papati? Idući tjedan moramo to obaviti, a mene već sad panika.
.Žene sretno svima u iščekivanju 😊
Nama su u bolnici jos odrezali. Njih to ne boli, a ni ne krvari jer u toj opnici nema zilica. Tako nekako su meni objasnili. Prvoj curki su sami odrezali odmah nakon poroda su vidjeli jer nije htjela cikiti u radaoni. A sad drugoj tek 3. dan su vidjeli kad je kao izgubila 300g pa su trazili dopustenje da joj to cvaknu. Al sam vec i sama skuzila da malo slabije vuce kad treba potegnuti ono masnije mlijeko.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Evo da se javimo. Ja sam danas dobila prekrasnog deckica 3240, 48 cm carskim rezom. Maleni je super. Ja sam ok, boli ali sve znate i same. Eto, javim se kad se oporavim malo… 🥰
Čestitam, brz oporavak, malenom sretno I bezbrižno djetinjstvo, puno sreće, zdravlja I ljubavi. ❤❤❤
Čestitam i želim ti brz oporavak! Uživajte u maženju.
NikPik i ZuMama čestitam!! Sve najbolje vama i bebama 💕💕🎉 brz oporavak želim!!
Zaboravila napisat - što se hrane tiče, ja se nisam ničega odrekla, popijem i pojedem sve samo u manjim količinama, tako su mi i preporučili. Jučer popila 2 guca kole, on je danas skroz okej. Kako koj dan je kod njega - jučer grčevi, danas se samo napinjao dok se nije uspio pokakat i zaspao kao car
Moj se isto napinje i tocno ga uhvati poslijepodne cika dreka i sav se jadan zacrveni. sve to traje dok se ne isprducka ili jos bolje pokaka. onda slijedi najljepsi osmijeh na svijetu. Meni je patronazna predlozila kapi e sad ne znam koristis li ti (moj je star devet dana) pa ne znam jel rano za kapi...
Dakle ovi moji grčevi-bolovi u trbuhu ne prestaju 😮 trenutno radim večeru idem se otuširat i na kauč i baš me zanima kakav će bit ishod situacije. Bila sam već u tušu ali nije pomoglo. Sve me strah da ću na hitnu morat 😮
Meni ti je bila takva cijela srijeda.. Kontrakcije prvo pravilne pa nepravilne cijeli dan ali se javljale.. Popodne počeo ispadati sluzni sa sukrvicom i jučer i danas stezanja praćena sukrvicom.. Nisam nikud išla jer pravi trudovi nisu se pojavili.. I dalje čekam doma.. Ili pon pregled ili da krene.
Uglavnom sretno.. Nadam se da kod tebe počinje 🤞
Cure, čestitke na bebicama! Vita, držim fige da sve ispadne ok, a vi samo hrabro dalje! Super da malac jede! NikPik, nadam se da ste što prije skupa.
*
Ovlaživač i mene zanima, kod nas je dosta suho iako luftam cijeli dan.
*
Eto nama će sad biti 6 tjedana i gin mi je rekla da možemo krenuti s odnosima. Doduše, nemamo baš prilike ni volje ovaj tjedan. Mali prolazi kroz skok u razvoju koji se čini beskrajnim 😪. Često jede, malo spava i razdražljiv je, a ja umirem
Zumama cestitkeee! 🎊🎉💞
Marta mi isto imamo dosta kosice, posusim joj malo fenom, srednja temp i to je to. Ne stavljam joj kapicu nikad u zatvorenom.
Pregled ja bila danas. Kaze gin da se sve vratilo na misto, sve uredno i imam zeleno svjetlo ZA SVE. Muz je jako sretan a ja nisam na cisto sa raspolozenjem/voljom/osjecajem zenstvenosti/energijom itd itd 😅 da ne bi ja u srid akcije zaspala od umora, ne znam bi li prizivia on takav udar na ego 🤭
Ovlazivac ja bi neki koji moze difuzat etericna ulja i da se moze lipo ocistit. Imam fobiju od gljivica, plijesni i sl. Ako ko ima prijedlog pisite!
Frenulum ako se moze sudit po nama odraslima onda to ne boli. Ja sam imala piercing kroz gornji frenulum 🤭😁
Evo nase slikice
https://ibb.co/C5j0nkV
😘
Sortiraj odgovore
Najstariji