A kad operete kosu bebi i posusite rucnikom, da li stavite kapu nakon toga? Moja ima bas dosta kose ne osusi se sve, ne znam kako treba..
A kad operete kosu bebi i posusite rucnikom, da li stavite kapu nakon toga? Moja ima bas dosta kose ne osusi se sve, ne znam kako treba..
Kako prekrasna kosica 😍
Jao mamaaaa pa vi ćete uskoro moći i pletenice plesti 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 moj je isto čupavac i kad operemo kosicu, posusim ručnikom i to je to, ne stavljam mu kapicu jer je toplo u kuci...
.
Matea02 prati situaciju i javljaju nam ❤
Ja sam baš danas slučajno naišla na Jane ovlaživač, pročistač zraka. Mislim da bi to uzela, trenutno je na akciji i čini mi se ok... Isto me strah problema s nosićem zbog suhog zraka jer je kod nas baš dosta toplo u sobi.. Mislim bolje i to nego ništa, a oni baš pravi ovlaživači zraka su mi ipak preskupi.
*
Što se tiče znojenja, mokra sam svaku noć, vrat i leđa, pa se samo presvlačim. Otuširam se i mogu ponovo 🤦
Dakle ovi moji grčevi-bolovi u trbuhu ne prestaju 😮 trenutno radim večeru idem se otuširat i na kauč i baš me zanima kakav će bit ishod situacije. Bila sam već u tušu ali nije pomoglo. Sve me strah da ću na hitnu morat 😮
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Dakle ovi moji grčevi-bolovi u trbuhu ne prestaju 😮 trenutno radim večeru idem se otuširat i na kauč i baš me zanima kakav će bit ishod situacije. Bila sam već u tušu ali nije pomoglo. Sve me strah da ću na hitnu morat 😮
Možda bebica dolaziiii javljaj nam 🥰🥰🥰🥰
Marta, kakva kosica 🥰
Evo da se javimo. Ja sam danas dobila prekrasnog deckica 3240, 48 cm carskim rezom. Maleni je super. Ja sam ok, boli ali sve znate i same. Eto, javim se kad se oporavim malo... 🥰
ZuMama čestitke na malenom suncu, neka ste dobro oboje i da se oporaviš što bolje. A malcu puno zdravlja, sreće i ljubavi želim! Čuvajte se, mazite i pazite! 🤗🤗🤗🤗
https://lilypie.com/Pregnancy_codemini.php?n=1=https://lilypie.com]
Evo da se javimo. Ja sam danas dobila prekrasnog deckica 3240, 48 cm carskim rezom. Maleni je super. Ja sam ok, boli ali sve znate i same. Eto, javim se kad se oporavim malo… 🥰
Čestitam 😊💙😘
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji