NikPik Čestitam 🥰🥰🥰.
Mina i JasamJastiglo i naše… Samo da se odluče vanka heheh. Kod mene noć relativno OK, povremene kontrakcije, ali ništa strasno… Sukrvica i sluz i dalje prisutne. Ja sam isto u ponedjeljak na pregledu ako gospođica ne odluci vanka. Meni je uzv radila prije 2 tjedna i tad je bila 3060 g. Nadam se da u ponedjeljak bude napravila opet procjenu da nešto saznam 😆
Bome stiglo naše vrijeme 🥰🥰🥰🥰
I meni rađena procjena prije skoro 2 tjedna kad je bila skoro 4 kg
U pon nova procjena koje se iskreno i bojim 😬
Hvala vam cure na podrsku,i ja vjerujem da ce biti sve uredu..idemo u ponedeljak u Os pa polako i cim slobodno mjestu mi se prebacujemo u Klajiceov.javlja cu se ksd mognem i ne moj te mi zamjeriti ako necu puno.komentirati i citati..svima zelim vama sveee najbolje ❤❤
Jutro/dan
Jučer sam vam rekla da ću slikat kako mi je patronažna rekla da malog držim da mu pomognem s grčevima, dogovorim se s mužem da će me slikat i nakon toga se posvadimo i ne pričamo cijelu noć.. Otišao na posao, još se nismo pomirili. A sve radi mog umora :S Ali, našla sam sliku koja baš to pokazuje. Slike 1 i 2. https://ibb.co/ngvwn37 - i kod druge mu nogice na trbuh gurati... nadam se da link radi, prvi put preko laptopa stavljam sliku.
.
NikPik cestitam, svaka čast za mamu. Želim vam sve najbolje.
Vita držim fige da sve bude u redu, kako su cure napisale.. možda potražiti više mišljenja. :)
.
Ja također smrdim! I ja si mislim: jadno dijete dok dojim hah tusiram se 2x dnevno, pa opet
.
Jesam ja jedina luda mama koja provjerava malenog dal diše dok spava? hah i htjela sam vas pitat kako čistite nosiće? Malo danas teže diše kroz nos, a i vidim da je zaštopan..
Zaboravila napisat - što se hrane tiče, ja se nisam ničega odrekla, popijem i pojedem sve samo u manjim količinama, tako su mi i preporučili. Jučer popila 2 guca kole, on je danas skroz okej. Kako koj dan je kod njega - jučer grčevi, danas se samo napinjao dok se nije uspio pokakat i zaspao kao car
Meni je vodenjak pukao u snu. Ali osjetila sam to kao neko jace probadanje i to me probudilo i onda se nakon par sekundi samo izlilo.. Ali da, probudilo me 😁
Ja sam isto nekako misljenja da se ne treba previse opterecivat s hranom. Opcenito npr kolike nisu dokazane uopce tj ne zna se jel to zbog mozda nadutosti, nezrelih crijeva ili nezrelog zivcanog sustava. Mislim da je slicno i s grcevima... Naravno ako vidite da nesto stvarno smeta onda to ne jedete vise. Ali preventivno skoro sve izbacit iz prehranr mi zvuci nelogicno nekako 🤔
Mara hvala ti na odgovorima. Definitivno cemo probat pa cemo vidit kako ce ic. Mozda cu jos malo pricekat jer je stariji tek sad poceo prakticirat to da zaspe sam u kreveticu i kad se probudi nastavi sam spavat, pa ne bi tila sad remetit. Ipak muz kad ide spavat uzme ga u krevet sa sobom jer ga nekad ne cujemo da je budan a isto mu nismo skinili resetke jer bi onda stalno izlazio 🤭😁
Mame s dvoje i vise djecice koja ne idu u vrtic i stalno su s vama, svaka cast. Ne znam kako bi ovo bez da mi muz radi od doma... Ne stizem ni jest ni popisat se. 🥴😴
Jutro/dan
Jučer sam vam rekla da ću slikat kako mi je patronažna rekla da malog držim da mu pomognem s grčevima, dogovorim se s mužem da će me slikat i nakon toga se posvadimo i ne pričamo cijelu noć.. Otišao na posao, još se nismo pomirili.A sve radi mog umora :S Ali, našla sam sliku koja baš to pokazuje. Slike 1 i 2.https://ibb.co/ngvwn37 - i kod druge mu nogice na trbuh gurati… nadam se da link radi, prvi put preko laptopa stavljam sliku.
.
NikPik cestitam, svaka čast za mamu. Želim vam sve najbolje.Vita držim fige da sve bude u redu, kako su cure napisale.. možda potražiti više mišljenja. :)
.
Ja također smrdim!I ja si mislim: jadno dijete dok dojim hah tusiram se 2x dnevno, pa opet
.
Jesam ja jedina luda mama koja provjerava malenog dal diše dok spava? hah i htjela sam vas pitat kako čistite nosiće? Malo danas teže diše kroz nos, a i vidim da je zaštopan..
Hvala 😀
Ja isto provjeravam disanje, muž mi veli da nisam normalna😄. Po noći samo osluškujem, ali imam i lagano svjetlo, bez toga ne idem spavati.
Nos-nama za sad nije strašno pa pomaže par kapi fiziološke u svaku nosnicu.
.
Mame da li su vašim bebicama morali rezati frenulum? Da li to boli bebu? Ima puno krvi? Može normalno poslije papati? Idući tjedan moramo to obaviti, a mene već sad panika.
.
Žene sretno svima u iščekivanju 😊
Hvala vam cure na podrsku,i ja vjerujem da ce biti sve uredu..idemo u ponedeljak u Os pa polako i cim slobodno mjestu mi se prebacujemo u Klajiceov.javlja cu se ksd mognem i ne moj te mi zamjeriti ako necu puno.komentirati i citati..svima zelim vama sveee najbolje ❤❤
Ne sekiraj se kad budeš mogla samo nam javi kako ste i to je to. ❤❤❤❤❤
.
I ja smrdim uzasno, fuj, a nikad do sad nisam imala mokru majicu pod rukama od znoja i nikad nisam imala miris, ovo je uzasno.
.
Ja svog redovito bocnem malo sam oda bi se pomakao, i nastavim spavati, paničar sam...
Nos cistimo sa par kapi fizioloske i onda guzicu smotam stavim u nosic i izvučem balac, tocno sam se sokirala kako u tako malom nosicu toliki balac bude 🤣
… Slike 1 i 2.https://ibb.co/ngvwn37 - i kod druge mu nogice na trbuh gurati… nadam se da link radi, prvi put preko laptopa stavljam sliku.
.
Ja također smrdim!I ja si mislim: jadno dijete dok dojim hah tusiram se 2x dnevno, pa opet
.
Hvala na slikama ❤️
Cure niste jedine, i ja se tuširam minimalno jednom dnevno, još mi patronažna rekla da bi iza svakog toaleta bilo dobro proprati dolje zbog reza ali di ću svaki puta u kadu previsoka je i bojim se da šavovi pooucaju.
I meni se tijekom noćnog podoja dešava da se probudim cijela mokra gore i promjenim majicu, nju sredim i kad idem leći bude mi užasno hladno. Jutros sam obukla muževu duksu i legla i dalje mi bilo hladno ispod deke i popluna 🤒😷
Tijekom dana umirem od vrućine jer je stan na jugu i dosegne 27 stupnjeva.
*
Nisi luda i ja sam prvih dana u bolnici jadnu mišicu budila zbog toga što sam provjeravala diše li.
Sad je nas krevet i njen udaljen 40cm samo da ju mogu vidjeti i čuti.
Ja koja nisam mogla spavati ni s trunkom svjetla sad se ne usudim u mraku spavati
Evo nisam dva dana čistila nosić kako spada i čujem ju sada kako diše dok spava grozno zvuci.
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sretno draga mislimo na vas ❤️❤️❤️
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Sretno Vita ❣ bit će sve u redu! 🍀💕
.
Ja ne smrdim, na svu sreću, mogu si priuštit da se tuširam jednom tjedno 🙄 ne stignem, sama sam s malim većinu vremena. Hvala bogu da je dobar tak kak je, muče ga vjetrovi i još uči kakati pa urliče jadan po par sati dnevno, al ostatak vremena je miran...za sad. (Da pokucam u drvo.) Sad baš spava pod napom uključenom 🙈 tak da mogu nekaj napraviti po kući a da ne čuje svaki moj pokret i šum. Još jedna u nizu stvari koje sam rekla da ne budem radila, white noise... uz svjetlo po noći (ne zbog njega neg zbog mene, da ga vidim u noći dok počne grgljati i nakašljavati se 🙄), spavanje u mom krevetu (ajd to više ne radimo), uspavljivanje i spavanje na rukama, swaddle... al eto, nekad jednostavno nemam više snage za borbu, haha.
.
Željno iščekujem lijepe vijesti o novim bebicama 🥰 sretno cure, baš me zanima koja je sljedeća 😍🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji