Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mina 29
    23. Listopad 2020. 13:13

jasamja

Evo liste 😊 čekala sam nanjerno sa se javi NikPik pa da ju ažuriram,da ne zatrpavam temu.
    NikPik iskrene čestitke na rođenju sina. Svaka ti čast što si izdržala toliko sati. Odradila si lavovski posao. Što brži oporavak a malenome sretno i veselo djetinjstvo 💙😘
    Vitica drži se i samo hrabro. Malac je borac i sve ćete vi to pregrmit 🤞🤞🤞😘💙
    Hrana hahaha jeste me nasmijale. Po ovome ispada da se tokom dojenja ima jače želje na neku hranu nego u cijeloj trudnoći 😂
    Mina tako je sad smo na redu nas 3 i ZuMama. Ali ona je ako se ne varam jučer ili danas u bolnici na zakazanoj indukciji.
    Ja imam danas pregled pa budemo vidjeli jesmo li se pomakli s mjesta od prošlog puta 😉 i dalje mi je sve nestvarno i ne mogu vijerovat da smo ušli u ciljnu ravninu 😂
    Javim se nakon pregleda ako me ne pošalje u rodilište hahaha 😘😘😘❤️💙

Javi se obavezno nakon pregleda.. 🤞🤞🤞Sretno ❤️

Dinosaurus
    23. Listopad 2020. 13:27

Cure minigreeny ima popust na svasta (nosiljke, tetre, pelice...) pa ako kome sta triba bacite oko 😊

teica30
    23. Listopad 2020. 13:41

Jasamja javi sta kažu poslije pregleda i sretno 😁...
    Mene danas uhvatilo ludo spremanje, pospremala i ono sto nisam već mjesecima 😅😂... Ves sav opran, čekam još jednu mašinu da se osuši i onda ćemo se orijateljica Pegla i ja malo družiti 😅🤪...
    Popodne u goste, navečer na pizzu, i onda mogu čekati gospođicu 😆... Ako me ne iznenadi... Kontrakcije jednako kroz jutro kao i kroz noć, doduše slabije malo nego jučer 
    Vitica sretno.... U dobrim ste rukama.🥰.
    Sto se tiče dojenja bas sam taj dio o prehrani majke proučavala i našla sam da u pravilu bebi ne bi trebale smetati stvari koje je mama jela u trudnoći ... Iz tog razloga ja jedrm i začinjeno i ljuto i gazirano, jer kako je netko napisao, beba sebi uzme hranjive sastojke a ostalo mami, i iz tog razloga dobro je nastaviti sa vitaminima i za vrijeme dojenja. Budemo vidjeli kako ce to funkcionirati u praksi ... 
    A jesam se raspisala.... 
    Cure kako vam je temp zraka u sobi za spavanje po noći? Mene sve strah jer ne mogu spavati u toplom, opet za bebu mi je prehladno da ne radi grijanje i ne znam uopće kako cu taj dio regulirati.... 

👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰

jasamja
    23. Listopad 2020. 14:08

Evo nas. Napredujemo polako ali sigurno tako da smo otvoreni 1,5cm. Ako porod ne krene onda idući petak opet kontrola kod mog ginekologa. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

bebolinka
    23. Listopad 2020. 14:08

Curke čestitam na bebicama i želim vam svima sreću 😍
    ..
    Ugl upadam kod vas jer ste vi pri kraju trudnoće ili neke već rodile pa da vas pitam.
    Pojavio mi se lagani osip i svrbež po tabanima i dlanovima, preko dana uopće ne svrbi ali navečer da. Vadila sam krv da provjerim da nije kolestaza i nebi trebala biti jer mi je sve normalno ili čak sniženo, žučne kiseline ni jetreni enzimi nisu povećani, sada da li je netko to imao? Ima nešto šta mi može pomoći? ( sniženo mi je Urea, Kreatinin, GGT i ALP, sve drugo normalno)
    Oprostite šta vas gnjavim 😔

Mina 29
    23. Listopad 2020. 14:51

jasamja

Evo nas. Napredujemo polako ali sigurno tako da smo otvoreni 1,5cm. Ako porod ne krene onda idući petak opet kontrola kod mog ginekologa.

Ajde barem se pokreće i to je nešto.. 🤞💪
    Glavno da je sve ok

jasamja
    23. Listopad 2020. 15:06

Ležim sad na kauču i svako toliko imam grčeve-bolove kao i pred mengu. Bit će ovo jedan dugi dan,čini mi se. A još me i zatvor muči i to već 2 dana 🥴
    Teica mi spavamo uvijek sa prozorom na V i tako će bit i kad beba dođe i sobu nećemo grijat. A u stanu ćemo pazit da bude oko 22-23 kao šta Ana kaže. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Bosco
    23. Listopad 2020. 15:17

Slazem se za temperaturu u stanu, nama je receno po danu do 22 stupnja, a po noci moze cak i manje. 

Demetria
    23. Listopad 2020. 15:24

Bosco

Slazem se za temperaturu u stanu, nama je receno po danu do 22 stupnja, a po noci moze cak i manje.

Meni je noću toliko a po danu dosegne i 27 jer smo na jugu pa ju pokrijemo s debljom tetrom tijekom dana

3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije

*
    3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije

Ninche9
    23. Listopad 2020. 15:30

Kapa se ne smije u zatvorenom prostoru jer bebe gube visak topline preko glave koja je velik dio njihovog tijela
    Marta oko je bolje, malo smo kapali i proslo je pa ne kapamo vise
    Bili smo dns na redovnom pregledu, 4800 i 56cm..cura raste, kukovi su ok, sve je ustvari ok😊
    Apropo smrada i ja sam to htjela pitati al mi je malo bio bed, vjerojatno je do hormona, grozno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.