Ja sam pojela kebab 5 dana nakon poroda, casa kole ili neceg zasad joj ne smeta ali gledam da stvarno pazim, ne jedem grahorice.. prije bih napravila punu posudicu paradajz salate a sad pojedem jedan mali paradajz uz rucak. Ustvari jedem sve ali ove "kritične" namirnice minimalno ili ne uopce.
Griz na mlijeku obozavam i jako mi odgovara u zadnje vrijeme. Sad mi se ponovo cini da je po espumisanu malo bolje al imam novu taktiku, vit D dajem ujutro, bigaiu u podne a espumisan prije gotovo svakog obroka
Evo cure ne stignem vas pratiti nikako,jer stvarno nemam ni ljepe vjesti ,sva sqm nikakva posle poroda.
Ovako moja beba je rodjena po pediatrima pre rano sa 36+6 sa 3374grama.nedonosce..rodio se na carski rez zadak.zbog loseg polozaja u maternici ima malo izkrivljena stopala koje idu u nutra..jos uz to sumnja geneticatka da njemu ore rano zarasta kost u glavi …
Znaci koma sam.trazila sam drugo misljnje i povukli smo vezu i uz Zagreba Klajicevo.ponedeljak cemo dobiti uputnicu a prvi smo na cekanju ako netko otkaze 11mj.do tada su nam rekli da radimo pretrage sta su nam preporucili i moramo gibsice staviti..
Rekli su mi da mi beba nece sisati,medju tim mali samo sisa i fino na preduje..ponedeljak idemo u bolnicu u Os na daljne pretrage.
Ej cure. Mi smo i dalje svaka dva dana na ctgu, danas je za čudo bila aktivna 😍 (tri cokoladice sam pojela prije haha) i očitane kontrakcije al nisu preko 80 išle, u nedjelju opet. Napravila test na koronu i čekamo. Bolovi stalno, kontrakcije također mislim da bi uskoro moglo bit nešta 😁 danas su baš cijeli dan al nisu pravilne, na sat- dva se smiri i tak..
.
Čestitam novopečenim mama i bebicama, svu sreću vam želim i što više ljubavi i maženja ❤️.
I kod mene bolovi od jučer.. Kontrakcije cijeli dan pa je došlo do ispadanja sluznog cepa koji još i danas curi.
Ja.mislila da to odjednom padne i gotovo kad ono ja već dva dana nalazim na sukrvav iscjedak.
Tako da jučer i danas se dosta drugačije osjećam.. Teško mi je.. I sve sad boli. Nadam se da će krenuti uskoro.. U pon imam opet ctg pregled i uzv
Za sluzni cep neznam ništa, meni je klasični iscjedak .. al me večeras iznutra prema van počelo bolit.. neznam kak bi objasnila što kažeš drugačije nekako ..iznutra od pupka nekako prema van
Ja nemam takvih bolova
. Meni jučer i danas menstrualni.. I prepone kukovi natkoljenice leđa trbuh baš ko da će menstrucija nastupiti.
SmaliA cestitam ti od srca sve ce biti uredu vjeruj mi,ja sam ouzeci isla gledati svog malisu ..tvoj je pravi djecak bice to sve uredu ,aaljem vam.ounoo puse i zagrljaja,puno zdravlje i ljibavi..nista nije vaznije od zravlja vjeruj mi ❤🙏🙏🙏cuvaj te se
...
Svim ostalima koje trebaju roditi sretno zenice...
Koje su rodile cestitam od srca ,
Mame koje davno su doma i uuivaju saljem.puno pozdrava
Napokon, si možeš nečime ugoditi a da nije baš nešto prezačinjeno? 😂 Ako ti išta znači ja imam u frižideru kulenovu seku koja kao da me zaziva
Imam kulen u frizideru, pravljen isključivo po mom gustu, ljutoooo 😍 i domaci paradajz, i naravno kraj frizidera karton kole i karton mineralne (ostalo od feste kad sam rodila) gledam, slinim ali ne diram….
Od hrane bih pojela najradije kebab, naravno ljuti, sa 3 vrste umaka, i svom salatom bez luka sa feta sirom unutra, njamiiiii
.
Moji su donijeli taj vikend kad smo izašle iz bolnice brdo suhomesnatih proizvoda sve od mojih domaće. Donje dvije police hladnjaka su pune. Ne otvaram hladnjak nego sve žicam muža da mi izvadi ako trebam namaz, mlijeko ili nešto treće
Pizza zgriješila sam nisam mogla izdržati vise
3130g i 50 cm...naša mala svjetlost...mix Dalmacije i Slavonije
*
3830g i 52cm...naš mali Popaj...mix Dalmacije i Slavonije
Evo cure ne stignem vas pratiti nikako,jer stvarno nemam ni ljepe vjesti ,sva sqm nikakva posle poroda.Ovako moja beba je rodjena po pediatrima pre rano sa 36+6 sa 3374grama.nedonosce..rodio se na carski rez zadak.zbog loseg polozaja u maternici ima malo izkrivljena stopala koje idu u nutra..jos uz to sumnja geneticatka da njemu ore rano zarasta kost u glavi …Znaci koma sam.trazila sam drugo misljnje i povukli smo vezu i uz Zagreba Klajicevo.ponedeljak cemo dobiti uputnicu a prvi smo na cekanju ako netko otkaze 11mj.do tada su nam rekli da radimo pretrage sta su nam preporucili i moramo gibsice staviti..Rekli su mi da mi beba nece sisati,medju tim mali samo sisa i fino na preduje..ponedeljak idemo u bolnicu u Os na daljne pretrage.
Draga, bit ce sve dobro, vjeruj u to... javljaj nam dalje... ❤❤❤❤❤❤
Ej cure. Mi smo i dalje svaka dva dana na ctgu, danas je za čudo bila aktivna 😍 (tri cokoladice sam pojela prije haha) i očitane kontrakcije al nisu preko 80 išle, u nedjelju opet. Napravila test na koronu i čekamo. Bolovi stalno, kontrakcije također mislim da bi uskoro moglo bit nešta 😁 danas su baš cijeli dan al nisu pravilne, na sat- dva se smiri i tak..
.
Čestitam novopečenim mama i bebicama, svu sreću vam želim i što više ljubavi i maženja ❤️.
I kod mene bolovi od jučer.. Kontrakcije cijeli dan pa je došlo do ispadanja sluznog cepa koji još i danas curi.
Ja.mislila da to odjednom padne i gotovo kad ono ja već dva dana nalazim na sukrvav iscjedak.
Tako da jučer i danas se dosta drugačije osjećam.. Teško mi je.. I sve sad boli. Nadam se da će krenuti uskoro.. U pon imam opet ctg pregled i uzv
Za sluzni cep neznam ništa, meni je klasični iscjedak .. al me večeras iznutra prema van počelo bolit.. neznam kak bi objasnila što kažeš drugačije nekako ..iznutra od pupka nekako prema van
Ja nemam takvih bolova
. Meni jučer i danas menstrualni.. I prepone kukovi natkoljenice leđa trbuh baš ko da će menstrucija nastupiti.
Kod mene sve bilo OK do pregleda... Nakon toga kontrakcije cijeli dan, sa pritiskom kao da cu imati stolicu. Povremeno su skroz pravilne svakih 15-tak min i to traje tako po sat -dva i onda se smiri ... Oa poveća razmak... Za svaki slučaj oprala kosu, sredila se i nadam se da noćas neće nista krenuti jer muž još danas noćna pa godišnji...
Sukrvicu imam cijeli dan od pregleda i to me je upozorila dr... Bude i malo sluzavog, ali nista strasno....
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Vita drži se ... Navijamo da sve bude OK 🥰💗
👶🏻💗 25.10.2020. Beba I 🥰
Drage cure, evo nakon 36 sati stigao je naš bebi, 4 kg i 53 cm. Jučer ujutro u pola 7 sam zaprimljena na indukciju, dobila gel u 9 i s blagim trudovima bez imalo otvaranja je to tako trajalo do danas ujutro oko 7 kad sam dobila drugu rundu gela i onda je krenulo za ozbiljno. Oko 12 mi je pukao vodenjak, u 2 sam premještena u rađaonu gdje sam dobila drip i epiduralnu i do 6 sam praktički prespavala. Tad me primalja pregledala i vidjela da kosica već viri van. Uz par istiskiranja, u 19 i 11 sve je bilo gotovo.
Na Sv. Duhu su svi divni, jučer sam praktički cijeli dan provela na pilates lopti, bodre tijekom istiskivanja, donose hranu po noći kad je netko gladan. Toliko se trude da olakšaju sve da sam oduševljena.
Sortiraj odgovore
Najstariji