Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Napokon 2804
    21. Listopad 2020. 13:37

Bosco

Napokon 2804

SmileA čestitam, brz oporavak, bebici sretno I bezbrižno djetinjstvo, puno sreće, zdravlja I ljubavi… ❤❤❤❤
    .
    Nikpik sretnooooo 🥰🥰🥰
    .
    Banana drago mi je da ste dobro… radi po svom i briga te za sve ❤❤❤❤❤
    .
    Kako vase bebice spavaju, na ledima ili na boku? Mog je jucer popodne valjda svjez zrak osamutio, uspavao se i to bas bas cvrsto spavao, i u jednom trenutku u snu krenuo bljuckat, i odma ga uhvatili digli i krenuli stipati da se probudi i rasplace da pocne normalno disat. Blago receno usrala sam se od straha da sam cijelu noc ga samo stipkala da se pomakne…

Nas spava uvijek na boku. To su nam i u bolnici rekli da bi trebali na boku, tu i tamo moze na leđima. Ja smotam dekicu i stavim mu iza leđa, svako spavanje drugi bok.

To da okrecem i ja njega. Al okrecem i sebe da bi njegovo lice uvijek gledalo prema meni da ga vidim... 

plavo_nebo
    21. Listopad 2020. 13:39

NikPik sretnooo i nek bude sto bezbolnije
    ZuMama kada ti je onda carski?

Bosco
    21. Listopad 2020. 13:57

Napokon 2804

Bosco

Napokon 2804

SmileA čestitam, brz oporavak, bebici sretno I bezbrižno djetinjstvo, puno sreće, zdravlja I ljubavi… ❤❤❤❤
    .
    Nikpik sretnooooo 🥰🥰🥰
    .
    .
    Kako vase bebice spavaju, na ledima ili na boku? Mog je jucer popodne valjda svjez zrak osamutio, uspavao se i to bas bas cvrsto spavao, i u jednom trenutku u snu krenuo bljuckat, i odma ga uhvatili digli i krenuli stipati da se probudi i rasplace da pocne normalno disat. Blago receno usrala sam se od straha da sam cijelu noc ga samo stipkala da se pomakne…

Nas spava uvijek na boku. To su nam i u bolnici rekli da bi trebali na boku, tu i tamo moze na leđima. Ja smotam dekicu i stavim mu iza leđa, svako spavanje drugi bok.

To da okrecem i ja njega. Al okrecem i sebe da bi njegovo lice uvijek gledalo prema meni da ga vidim…

Ja uspavljujem vecinom s dojenjem, pa kak ja mjenjam strane i on.. 

Meni se cini da moj nema grceve, ali ga jakoo muci kad zeli prdnut/kakat,  jel mu mogu ja kako pomoc? Sav je jadan i crven 😔

2020
    21. Listopad 2020. 13:59

SmileA čestitam 🍀🍀 sreće, zdravlja i puno puno ljubavi želim 💓
    NikPik sretno!! 🍀🍀
    Bananaupidami moja se isto probudi brzo ako nije dobro podrignula pa vidi ako ti je to. Najgore mi kad zaspe lijepo na sisi pa ju moram dignut prvo da podrigne prije nego stavim u krevet jer znam da će se odmah probudit, čim je na ravnom digne joj se taj zrak pa se uznemiri.. I tijekom podoja više puta moram ju dizat da podrigne.. Gore dolje gore dolje, stalno puna zraka.. kaze moja mama da je kao kettlebell 🤣 

21. Listopad 2020. 14:03

I moj malac spava na boku, svaki put drugom (otprilike). Prek dana i na leđima. Iza leđa mu stavim nekaj da se ne prevrne al sad razmišljam o onom jastuku baš za bočno spavanje. 
    .
    Ajd ak neko vidi da su u Lidlu opet trudničke stvari nek javi. Baš je dobra ova potkošulja za dojenje, ne treba mi grudnjak s njom 🤭 a moram i nekaj zimskoga nabaviti, nadam se nekakvim tunikicama, sve kaj imam mi je s kratkim rukavima. Trbuščić mi se više ništ ne smanjuje, štoviše čini mi se da se povećava 🙈 sad sam ko u 6.mj.

2020
    21. Listopad 2020. 14:06

Ja ne mogu vjerovat koliko svaka bolnica/patronažna ima različite savjete.. Oko tog širokog povijanja meni nitko ni riječi.. Uzv kukova tek sa 3 mjeseca a vi koliko sam skuzila radite s mjesec dana... Vježbe za kukove isto mi nitko nije pokazivao, patronazna bila 3 puta i rekla da zovem ako bude još trebalo da dođe. Bebu sam okupala prije nego je otpao pupak jer nisam znala da se ne smije, patronažna nakon par dana došla, nije joj bilo ni javljeno iz bolnice da treba doć, nego ju moj muž sreo pa rekao 🙈🙉 a luda kuća
    I to za spavanje, neki govore samo na boku, neki samo na leđima... Ja svoju vrtim na sve strane kako joj odgovara u trenutku.. Spavam tako reć jednim okom otvorenim. Oko svega podijeljena mišljenja 🙃 

Mina 29
    21. Listopad 2020. 14:07

Od jutra lagani trudovi u neprvilnim razmacima.. Sad je krenula sukrvica.. Ali bolovi se ne pojačavaju.. 
    Nebi išla još.. Radije bi doma setala dok ne krene kak treba ili? Imam manje od 10 min do bolnice 

21. Listopad 2020. 14:10

Bosco

Napokon 2804

Bosco

Napokon 2804

.
    Nikpik sretnooooo 🥰🥰🥰
    .
    .

To da okrecem i ja njega. Al okrecem i sebe da bi njegovo lice uvijek gledalo prema meni da ga vidim…

Ja uspavljujem vecinom s dojenjem, pa kak ja mjenjam strane i on..
    .
    Meni se cini da moj nema grceve, ali ga jakoo muci kad zeli prdnut/kakat, jel mu mogu ja kako pomoc? Sav je jadan i crven 😔

To se i nama događa, satima prije neg kaka napinje se i tiska i plače i kad se pokaka onda je to takav neutješni plač histerični da je stvarno ružno za čuti. Veli pedijatar da se to još uči kakati 🤷‍♀️ još nisam otkrila kak mu pomoći. Stavim si ga u krilo u sjedeći položaj, nogice mu držim i lagano guram koljena prema trbuščiću i "tiskam" glasno skupa s njim 🙄 ne pomaže. Više puta dnevno vozimo bicikla s nogicama, malo masiram trbuh, koristim espumisan, al svejedno se to događa. Užas za gledati. 😔 
    Ako netko zna kako olaķšati nek podijeli s nama 🙏

21. Listopad 2020. 14:13

Mina 29

Od jutra lagani trudovi u neprvilnim razmacima.. Sad je krenula sukrvica.. Ali bolovi se ne pojačavaju..
    Nebi išla još.. Radije bi doma setala dok ne krene kak treba ili? Imam manje od 10 min do bolnice

😯 ohohooo 😉
    Baš sam danas mislila na tebe i pitala se kako tvoja velika bebica, je li još uvijek procijenjena velikom 🙂
    Mislim da imaš još dosta vremena do polaska u bolnicu, ostani još doma dok ne postanu pravilni na 3-4 minute barem. I sretno!!! 🤞🍀💕

jasamja
    21. Listopad 2020. 14:14

Mina 29

Ako ti je bolnica tako blizu svakako odradi većinu "posla" doma. Bit će ti sigurno lakše neg da dodeš tamo pa da te polegnu na krevet,stave ctg i da nema mrdanja. 
    Sretnooooo 🤞🤞🤞🤞🤞 i javljaj se ako stigneš 😊😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.